- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
AgusiaKRK normalnie jak piszesz o tej całej sytuacji to aż łzy lecą po policzkach. Ale Trzymamy nadal za Frania Kciuki. Piękny jest ,taki malutki ale bardzo silny (choć ciałem tak mały to w duchu olbrzym). Słuchaj teraz to ma duże szanse na przybieranie na masie więc będzie wielki. Na pocieszenie powiem Ci że urodził się jakiś czas temu chłopczyk i ważył tylko 600g i teraz to już fajny, duży i zdrowy chłopczyk. Franio jest silny i prześliczny. Z dwojga złego to dobrze ze tak się skończyło, teraz tylko trzymajcie się dzielnie i się nie dajcie. A na laktacje to może takie herbatki pij żeby pobudzić laktację Uszy do góry. Jesteśmy z Wami. A na zdjęcie Frania to napatrzeć się nie mogę
Agnieszka, paulinka2202 u mnie nie wystaje pępek ale jak czytam to różnie bywa. NO właśnie każda ciąża jest indywidualna i wspaniała
Tysiiak zancik jeśli chodzi o maluszki w naszych brzusiach, tez czasami się zastanawiałam nad tym że to jest MEGA cud. Z 2 komórek powstaje taki mały człowieczek potem człowiek który myśli, uczy się rozumie, czuje .... To jest wspaniałe i piękne zarazem.
W ogóle sobie tak myślę że być mamą i tatą to jest super sprawa, że ten malutki człowiek jest na początku zależny tylko od Ciebie od Was....
Człowiek to jest 1 z rodzinny ssaków który zaraz po urodzeniu jest najbardziej bezradny w przyrodzie.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja ogólnie nie wierzę w żadne przepowiednie jak urodzę to się dowiem
Jestem padnięta od 9 poza domem do 14
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- monikat
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Chciałam się zapytać czy wybrałyście już materac do łóżeczka dla dzidziusia?
Ja myślałam o takim piankowym firmy hevea duo activia ale nie wiem czy to dobry pomysł - czy się nie będzie odkształcał?
A Spodobał mi się bo jest dwustronny - jedna strona twardsza dla noworodka do 8-9 msc a druga strona średnio twarda dla starszego dziecka.
Jakie są wasze typy?
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- monikat
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Monika ja mam kokos gryka po Kubie i jest ok piankowe jednak są chyba za miękkie jak dla mnie.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Ale wczoraj byłam na basenie a potem na szkole rodzenia..... te kobity w ciąży są dziwne, ale z racji tego że są to im wybaczę. Jak tylko weszłam to mnie zlukały i i padły komentarze jakbym w ogóle nie słyszała mówię wam masakra chyba hormony odbjają ale dobrze bo potem wyszłam i przyszedł mój M i już było mi raźniej. A kobity były z partnerami więc luzik .
AgusiaKRK to GRATULACJE Franio będzie teraz przybieram że szok.... szybko dojdzie do siebie po maminym mleczku aby tak dalej ćwicz ćwicz, jak to Pani wczoraj powiedziała meczcie cycuśki żeby jedzonko było zadarmo dla Frania to najlepszy lek. Powodzenia.....
monikat ja kupuję materacyk gryka-pianka-kokos, nie wiem jak inne kobitki ale ja to czytałam dość dużo o tym i dobre opinie ma i cena nawet spoko no i też jest 2 stronny.
agge to wypij wapno rozpuszczalne to wysypka zejdzie
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Monikat ja dostaje materacyk razem z lożeczkiem, i nawet nie wiem jaki on jest, czytałam że ten z gryką jest dobry i że mamuśki go polecają.
A ja 28 kwietnia mam wizytę u lekarza, może uda się zrobić zdjęcie 3D. Już nie mogę się doczekać.
Agge byłaś z tą wysypką u lekarza?
Dziewczyny ja mam taki tępy ból głowy i napady zgagi, nie wiem jak sobie z tym radzić. Leków nie chce przyjmować. Na zgagę czytałam że pomaga nabiał jednak po jogurcie jest jeszcze gorsza, zresztą po słodkim zgaga się nasila a jogurt jest słodki. Ja wy sobie z tym radzicie?
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ewela na zgage migdały i mleko Można też rennie ale jak nie chcesz leków to to co napisałam chociaz ja na koncowce ciazy z Kuba to zgage nawet po wodzie miałam :/ bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wspolczuje mnie czasem lapie ale jeszcze taka delikatna
Lusek ojj baby potrafia byc wredne :/
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Dostałam dziś część od kompletu wózka - fotelik, torbę do wózka i śpiworek na sanki(ten to się na razie raczej nie przyda)
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agge no super rzeczy może pij wapno tak jak lekarz Ci wcześniej kazał
Tysiiiak ja po domu chodzę w sportowym cycniku jest mi najwygodniej .Muszę też zainwestować w jakis inny na wyjście bo te co kupiłam juz mi się odbijają tzn.najbardziej na prawej piersi i juz nie mam pojęcia jaki kupić chodzi tez zeby nie był za drogi
Monikat ja też dostałam materac a nawet nie wiem co on tam ma wiem tylko,że jest twardy
Lusek ach te babay ja ostatnio mam wrażenie,że na ulicy wszyscy gapia się na mnie jaqk bym była trędowata