- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
EDIT:
Tysiiiak w nastepnym tyg.zaczynamy 3 trymestr znaczy sie dziś juz jest poczatek
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja we wtorek będę szukać sukienki na dwa wesela. Chociaż muszę przyznać że zakupy mnie tak nie cieszą gdy jestem w ciąży Ograniczenia co do kroju i rozmiaru mnie dołują
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewela U Ciebie to już chyba jest 3 trymestr bo początek 27 tyg.to początek 3 Trymestru a u Ciebie już leci 28tc. Chociaż juz sama się gubie bo na jednej stronie piszą,że początek 27 tyg.to trzeci trymestr a na innej że 28 Oj tak właśnie najgorszy ten krój i rozmiar
Ja złapałam doła spłakałam się tylko ach całe życie człowiek ma pod górkę zawsze musi być coś nie tak czasem mam juz dość tego wszystkiego
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co o tym myślicie?
Hehe a z mojego brzusia jak usiądę mogę robić stoliczek na herbatkę /kawkę. Dziś to zauważyłam ...a jak z tym u Was?
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wiecie co? Fajnie się Was czyta
Nie wiem już kto to napisał,ale otóż jak się nie ma wsparcia w nikim to się na rzęsach staje i musi się dać radę. Nie mamy co liczyć na kogoś.
Nie wiem,ale nigdy nikomu nie zazdrościłam i bardzo to miłe,że Wy dostajecie w spadku czy po prostu dostajecie coś od kogoś i tylko zaprosicie na obiad czy coś tam.
U nas jest tak,że się nie przekazuje rodzina rodzinie co ma,poza tym nikt bajerów nie kupuje typu leżaczek,krzesełko do karmienia itp w pierwszej ciąży pierwsze dziecko mąż lepiej zarabiał ja pracowałam to kupiliśmy łóżeczko turystyczne,którego nawet nie użyliśmy i huśtawkę taką,że się stawia,a tak to nic z innych.
Teraz mamy tyle nerwów,że nas zjedzą nim urodzę
Ale nie będę Wam tutaj smęcić,tylko proszę nie piszcie,że nie rozumiecie jak ktoś sobie sam radzi.
Jestem tak rozżalona życiem,tym co się dzieje,jacy są ludzie,że zabiłabym gdybym mogła
Wczoraj byłam na spacerze,a znajoma co Ty w ciąży? znów? no a co. ehhh
Boję się,że sobie nie poradzę. Czeka nas trudny bardzo okres,jest już,ale będzie jeszcze gorszy. Dziwię się i tak jak ja sobie z tym radzę. Powinnam już się leczyć.
U mnie w rodzinie jest tak,że z gęby nam wyjmą pomimo,że mało mamy,ale mamy dać gówno to kogo obchodzi. Nie będę Wam pisać,bo już mam łzy w oczach. Staram się o tym nie myśleć,ale jak to uczynić.
Także cieszcie się,że macie wspaniałą rodzinę,znajomych itp koleżanka mi sprzedaje a nie daje. Takie czasy. Ostatnio pomogłam dla szwagierki dla nich sytuacja finansowa się poprawiła,ale płakała,ze nie ma co założyć to jej dałam swoje, ja nie żałuję, mam to dam,może kiedyś mi się coś odwróci.
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
powiem ci że każdy ma problemy prywatne i nie bardzo chce się nimi dzielić. Bardzo dobrze że nie zazdrościsz nikomu i ciężko pracujesz na wszystko(jak każdy z nas). Nie mogę się za nas wszystkie wypowiadać tylko za siebie ale czasy są ciężkie ogólnie w Polsce i każdy haruje żeby coś mieć . Mają ludzie więcej mniej ale jakoś dają radę i Ty też tak jak piszesz. Najgorsze jest tylko to że wsparcia rodziny się nie ma ale uwierz że nie tylko w twojej (pomijam męża) się tak dzieje, żeby chcieli żebyś miał jak najmniej po prosu zawiść. Tylko pamiętaj ,, za dobre złem płaca" , mnie już trochę życie nauczyło. I dobrze że pomagasz choć masz mało, Szacunek dla Ciebie.
Tak jak mówiłam każdy ma problemy mniejsze lub większe ale życie niestety takie jest i trzeba się z tym zmierzyć. Najważniejsze że masz wsparcie męża, że się Kochacie. Zaraz mi powiesz że z miłości się dzieci nie nakarmi i tu masz rację ale jest WSPARCIE Ty męża on Ciebie....Trzymajcie się razem choćby nie wiem co się działo to jest podstawa. drugą sprawą jeśli macie zdrowie to zawsze się praca znajdzie czyli zdrowie też jest ważne.
Powiem ci że ja też nie mam koleżanek które dają różne gadżety dla dziecka..... a też bym chciała i jest wiele osób które by chciały. A niektóre mają takie szczęście.
Więc głowa do góry, jesteś silna babeczka i się nie przejmuj koleżanką która jest w ciężkim szoku że jesteś w ciąży. To ona zazdrości że masz kolejną dzidzie, że tak pięknie wyglądasz i że promieniejesz subtelnym kobiecym pięknem. A ona ,,stara lampucera".
Pozdrawiam 3maj się Ciepło
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Agnieszka1 Kochana nie przejmuj się ludźmi, cieszmy się z tego co mamy, szczególnie z tych fasolek w brzuszku i z mężów, bo to jest nasza najbliższa rodzina. U mnie jakieś obdarowywanie jest obustronne, jak ja coś dostanę to staram się odwdzięczyć. Lusek ma racje każdy z nas ma swoje problemy, nie myślmy że ktoś ma super a ja mam źle bo tak nie jest, tylko się dołujemy takimi rozmyśleniami,