BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #977706 przez agge
Lusek właśnie nie wiem po kim, ja aż taka szalona nie jestem hehe :D a jej tata to straszny śpioch, więc po nim taka ruchliwa na pewno nie jest:D
zancik fajnie ze jutro 100 :D u mnie jeszcze tylko 79 dni :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #977741 przez Lusek
agge czyli to jest wasze przeciwieństwo hehe :P czyli ktoś szalony w domku musi się pojawić hehe :lol: . A jak się urodzi to będzie grzeczna jak aniołek hehe :lol:

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu #977744 przez agnieszka1
Hejka.

Co do prania ciuszków mam to samo zdanie,moje leżały w piwnicy i byłam wściekła,że wilgocią dawały i musiałam to ogarnąć wrr podwójna robota była,dlatego teraz od razu dużo ciuszków oddawałam,mam tylko kilka i styka w trakcie sobie dokupię perełki jak już będzie wiadomo na 100% co będzie :)

A ja zaczynam puchnąć,skarpetki już widzę odbite jak kiełbaski :/ i czuję po butach masakra i co robić?

9 lata 8 miesiąc temu #977761 przez AgusiaKRK
Dziewczyny, nie uwierzycie... Jestem pierwsza. Wczoraj w południe urodziłam maleńkiego synka przez cesarskie cięcie. Jest wcześniakiem i pozostanie w inkubatorze ale jesteśmy dobrej myśli. Proszę trzymajcie kciuki bo kolejne dni będą decydujące.

9 lata 8 miesiąc temu #977775 przez Aga87
Agusia!!!!

Aaaaa...gratulacje!!!! Najwazniejsze ze dzieciatko jest juz z Toba!!! Mojego kuzyna synek urodzil sie w 30 tc i niedlugo konczy 4 latka! Wszystko bedzie dobrze Agus!!! Trzymajcie sie cieplutko! :*****

9 lata 8 miesiąc temu #977776 przez Aga87

AgusiaKRK napisał: Dziewczyny, nie uwierzycie... Jestem pierwsza. Wczoraj w południe urodziłam maleńkiego synka przez cesarskie cięcie. Jest wcześniakiem i pozostanie w inkubatorze ale jesteśmy dobrej myśli. Proszę trzymajcie kciuki bo kolejne dni będą decydujące.

A teraz..jak to sie w ogole stalo? Czemu trzeba bylo cesarke?

9 lata 8 miesiąc temu #977784 przez tysiiiak
Agusia gratuluje synusiaaaa :* :* :* teraz byle by ładnie przybierał na wadze i się dobrze rozwijał :* trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Ile waży maleństwo? Jak to się stało? Jak Ty się czujesz?

9 lata 8 miesiąc temu #977795 przez agnieszka1

AgusiaKRK napisał: Dziewczyny, nie uwierzycie... Jestem pierwsza. Wczoraj w południe urodziłam maleńkiego synka przez cesarskie cięcie. Jest wcześniakiem i pozostanie w inkubatorze ale jesteśmy dobrej myśli. Proszę trzymajcie kciuki bo kolejne dni będą decydujące.

Agusia GRTAULUJĘ :kiss:

Życzę Wam oby wszystko było ok z maleńkim i Tobą,ale Ci fajnie. :)

W wolnej chwili nasz co się stało,że zdecydowali o cięciu. Pewnie jakieś zagrożenie dla małego było,ale można się zastanawiać.

I oczywiście ciotki czekają na zdjęcie :)

9 lata 8 miesiąc temu #977798 przez ewela007
Agusia życzę Wam dużo zdrowia, aby synek szybko przybierał na wadze. Zaskoczyłaś Nas i to bardzo, pewnie najadłaś się strachu, mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze.

9 lata 8 miesiąc temu #977801 przez agge
:o o cholerka, Agusia! Gratulacje i dużo zdrówka dla małego, czekamy na dalsze wieści :*

9 lata 8 miesiąc temu #977803 przez AgusiaKRK
Było tak. Może pamiętacie, w wielki piatek trafiłam do szpitala z podejrzeniem hipotrofii, czyli dzidziuś za wolno rósł. Tutaj mnie leczyli i obserwowali i do końca zeszłego tygodnia wszystko wyglądało ok i byłam przekonana że w poniedziałek lub wtorek wyjdę do domu i wrócę dopiero latem żeby urodzić. Niestety wczoraj wyszedł niepokojący zapis ktg i od razu zrobili usg. Wyszło na nim, że dziecko wciąż rośnie za wolno, przepływy przez pepowine są coraz gorsze i mam bardzo mało wód. W związku z tym podjęto decyzję o natychmiastowym rozwiązaniu ciąży. Byłam przerażona ale gdyby nie to, dziecko umarłoby. Na stole operacyjnym okazało się że wody są już zielone a dodatkowo maluch okrecony pepowina. Teraz ma szansę, choć lekarze są ostrożni w rokowaniach. Pewne jest że gdyby nie błyskawiczne cięcie, nie miałby szans... A najlepsze że całą ciążę czułam się po prostu fantastycznie i nie miałam żadnych dolegliwości! Poza tym tylko że musiałam brać leki na tarczyce. Kompletnie nie spodziewałam się że coś takiego może się zdarzyć. Ale mocno wierzę że nasz synek da radę, sam oddycha, zaplakal. Czeka go wiele badań i kilka miesięcy w inkubatorze, ale wierzę ze będzie silny i wszystko nadrobi. Proszę trzymajcie mocno kciuki za niego.

9 lata 8 miesiąc temu #977804 przez agge
O rany... jak to czytam to sama jestem przerażona, nie wyobrażam sobie co musisz czuć...
Ale na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki! :*

9 lata 8 miesiąc temu #977806 przez ewela007
Trzymamy kciuki mocno za Was, za Twojego synka, informuj nas co jakiś czas jak sobie radzi. Na pewno sobie poradzi, musi nie ma innej opcji.

9 lata 8 miesiąc temu #977808 przez tysiiiak
O kurczę Agusia dobrze ze byliście w szpitalu pod obserwacją!! Teraz Twój synek ma szanse :*

9 lata 8 miesiąc temu #977814 przez monikat
AgusiaKRK - gratuluję synka i trzymam kciuki żeby wszystko było ok! i z malutkim i z Tobą oczywiście!
Jak będziesz miała siłę to napisz ile wazy synek i w jakim szpitalu rodziłaś bo z tego co widzę świetnie zareagowali...
Ja prawdopodobnie tez będę rodziła w Krakowie a skraca mi się szyjka także nie wiadomo kiedy to będzie
POZDRAWIAM I ŻYCZE DUŻO SIŁY I OPTYMIZMU

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka