BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #977933 przez AgusiaKRK

Załącznik nie został znaleziony

Dziękuję za stronkę, na pewno sprawdzę. Na imię ma Franio, a tak wygląda bidulek z tymi rureczkami.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #977935 przez agge
Agusia aż mi się płakać chce.. na pewno wszystko będzie dobrze! :* Uroczy chłopczyk ;*

9 lata 8 miesiąc temu #977936 przez paulinkaaa2202
Ojej biedny Franio ściskamy go mocno :) ale ze zdjęcia nie wygląda na takiego maluszka maleńkiego :)

9 lata 8 miesiąc temu #977942 przez tysiiiak
Nooo Franio wygląda na takiego dlugaska ;) :) te wczesniaczki wszystkie zajmują zazwyczaj 1/3 inkubatora a Franio chyba cała chatke wypełnia :)

9 lata 8 miesiąc temu #977947 przez zancik
Agusia normalnie az mi sie łezki w oczach zakręciły jak zobaczyłam Frania jest cudny i naprawde na fotce wyglada na duzego chłopca :) Kochana niunio na pewno jest silnym chłopcem i wszystko będzie dobrze całuję Was bardzo mocno :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: aaaaaaaaa zakochałam się w maluszku :laugh: ;)

9 lata 8 miesiąc temu #977967 przez Lizzy
Agusia! Ja na szybko - po pierwsze gratulacje!!!!!! Po drugie przesyłam dużo pozytywnej energii!!!!!!! Będzie dobrze!! Musi być!! A Franio przepiękny!!

9 lata 8 miesiąc temu #977977 przez tysiiiak
Kurcze dla mnie to jest nie do pomyślenia, że takie dzieciątko pływa sobie u mnie w brzuszku... to takie nie realne. Też tak macie? Niewiem jak to wytłumaczyć no chyba cud no :P

9 lata 8 miesiąc temu #977981 przez agnieszka1
Agusia piękny chłopak :) no to dziewczyny dla której gwiazdeczki zięciu ? :P Aga najważniejsze,że jest zdrowy Ty masz się dobrze masz siłę i wsparcie. To jest cud,Bóg czuwa.

Tysiiak dla mnie każde dziecko to cud, jak mnie kopie to nie mogę się doczekać aż je uściskam pomimo,że będzie ciężko,ale widać tak musiało być.

Kochane mamy wspaniałe dzieci,zdrowe choć zawsze może być coś,ale lepiej myśleć pozytywnie. A ja wczoraj zważyłam swoją kruszynkę i o dziwo już nie jest ta kruszynką co była tylko goni straszą :D

A wiecie co dziś się dowiedziałam> że jak pępek wystaje to chłopak pisała to mamusia co ma 2 synów i 2 córki

Ja tam i tak w nic nie wierzę,choć to prawda niektórzy umieją płeć ocenić i naprawdę się sprawdza.

9 lata 8 miesiąc temu #977989 przez AgusiaKRK
Dziękuję jeszcze raz Dziewczyny. Nie mogę uwierzyć, że nie jest już u mnie w brzuchu, jeszcze wczoraj rano tam pływał! Jest taką śliczną miniaturką człowieka. A czy zdrowy to nie mamy jeszcze pewności, to jest bardzo malutki wcześniak. Mamy nadzieję, że tak, ale jeszcze wiele badań i dni obserwacji przed nim. A ja muszę jakimś cudem wyprodukować dla niego pokarm, na razie ani kropelki...

9 lata 8 miesiąc temu #977998 przez agge
Tysiak też tak mam :)
Agnieszka u mnie pępek wystaje a jest dziewczynka :D
Agusia wszystko będzie ok :*

9 lata 8 miesiąc temu #978006 przez Aga87
Agus, slicznego masz synka i zobaczysz wszystko bedzie dobrze!!! Duzo sily i zdrowka Wam zycze!!

Wiecie juz jak dlugo bedziecie musieli zostac w szpitalu? Jaki dlugi jest Franio? I jak sie dzis czujecie?

9 lata 8 miesiąc temu #978011 przez paulinkaaa2202
Agnieszka u mnie też wystaję pępek i dziewczynka :P w pierwszej ciąży też mi wystawał i też jest dziewczynka więc nie ma reguły :) jak dla mnie każda ciąża jest indywidualna :) i nie ma znaczenia kształt brzucha czy jakie mamy zachcianki ale niektórzy wierzą w takie zabobony więc niech dalej wierzą ich sprawa :P

Dzisiaj piękna pogoda słoneczko i jak na razie tak nie wieje jak wczoraj

9 lata 8 miesiąc temu #978029 przez zancik
Tysiiiak ja jak wczoraj zobaczyłam Frania to tez się zastanawiałam nad tym jak to ożliwe,że takie cudo jest w brzuszku :)

Agnieszka u mnie pępek nie wystaje i ma być dziewczynka :laugh:

Agusia wszystko będzie dobrze jesteśmy z Wami :kiss: :kiss: :kiss:

Paulinkaaa ja też nie wierzę w te zabobony wrecz czasem mnie denerwuje jak ktos mi mówi,że np.o ładnie wyglądasz chłopak będzie itd.... u mnie tez dzis piękna pogoda :)

9 lata 8 miesiąc temu #978038 przez tysiiiak
u nas też śliczna pogoda i zaraz ruszamy na spacerek :) na plac zabaw :)

Ja mam i teraz i przy Kubie wklęsły pępek chodź ciut mi się wypchnął i 2 chłopaczków :D

9 lata 8 miesiąc temu #978053 przez agge
Agusia koleżanka mojej koleżanki miesiąc temu urodziła córeczkę w 23 tygodniu, mała ważyła tylko 580 gram i teraz zdrowo rośnie, Twój Franio też jest silny i da radę :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka