BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #977819 przez zancik
Witam się :)
No dzis pogoda piękna właśnie pranie muszę iść powiesić.A i do gminy zdało by sie iść ale nie chce mi się hahah :laugh: Dzis mamy studniówkę :woohoo: :woohoo:

Agnieszka u mnie juz dawno skarpetki zaczęły sie odbijać ale cóż nic sie nie poradzi :(

Agusia Kochana GRATULACJĘ i buziaczki dla Was :kiss: :kiss: :kiss: az miałam dreszcze jak czytałam.Trzymam za Was bardzo mocno kciuki na pewno wszystko będzie dobrze bo inaczej być nie może :) Życze Wam duzo dużo zdrówka i ściskam z Tosia z brzuszka ;) Jak tylko będziesz miała siłe i czas to melduj nam tu co i jak i czekamy na jakąś focie.Jestesmy z Tobą :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #977833 przez paulinkaaa2202
Agusia gratuluję synka i oczywiście wszystkie każda z osobna będziemy trzymać kciuki za tego malucha ! Dobrze że już jest z Tobą jeśli jego życie było zagrożone! :)
Jestem w szoku aż nie wiem co napisać

9 lata 8 miesiąc temu #977845 przez Lusek
Hejko wszystkim.....

AgusiaKRK i ja tzn my z fasoliną ostro trzymamy kciuki :blink: żeby wszystko szło w dobrą stronę. GRATULACJE synka !!!!!! :kiss: ale jak to co napisałaś to aż łezka w oku się kręci i przerażona również jestem a w jakim szoku :blink: :ohmy: :unsure: . Wszystko będzie dobrze 3maj się Ciepło i na pewno chłoposek jest silny tak jak jego rodzice ;) .Musi być dobrze. Jak tylko będziesz miała czas i siłę skrobnij jak tam wygląda sytuacja. Ale pochwała dla lekarzy.
Nadal mnie trzyma aż ciarki idą..... :unsure: :S brrrr. Trzymamy KCIUKASY :kiss: :kiss: :kiss:

agnieszka nie martw się tymi stopami, możne więcej odpoczynku.

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu #977849 przez ALEX01
Agusia i ja trzymam kciuki za was wszystko bedzie dobrze, posylam pozytywne wibracje i zycze wszystkiego co najlepsze. buziaki dla was :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 8 miesiąc temu #977870 przez zancik
Czy Wy też macie dziś takiego lenia??nic mi się nie chce :laugh: Gotuje zupę pomidorową :) W poniedziałek jade na glukoze juz umówiłam się z mamą :) Jakos mnie mdli dziś :sick:

9 lata 8 miesiąc temu #977874 przez Lusek
zancik tak tez mam lenia ale stara się z nim walczyć.... w sumie codziennie rano jakoś nie moge się zwlec z łóżka, jakoś czuję się coraz cięższa hehe :P troszkę mi to przeszkadza :unsure: ale cóż. Fajnie że nie tylko ja tak mam :woohoo:

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu #977875 przez agge
Mnie ciągle wszystko boli, nawet w łóżku leżeć mi ciężko ;|

9 lata 8 miesiąc temu #977887 przez paulinkaaa2202
Ja też mam lenia :P ale pranie zrobiłam poodkurzałam mieszkanie i auto i mam dość.
A najgorsze to zwlec sie rano o 7h z łóżka ale muszę mała zawieźć do przedszkola nikt za mnie tego nie zrobi :P
Dzisiaj fajna pogoda tylko dlaczego tak wieje :dry:

Mnie mała cały czas kopie albo w pęcherz albo w dół podbrzusza czasami wstać nie mogę tak boli :S

9 lata 8 miesiąc temu #977889 przez ewela007
a ja też mam czasami lenia, ale staram się być ciągle aktywna. Wstaje po 6 rano, śniadanie później do pracy. Wracam to staram się coś ugotować na ciepło, do tego dwa razy w tygodniu mam teraz szkołę rodzenia. W sumie jak całą niedzielę przeleżę to gorzej się czuje niż po normalnym dniu.

9 lata 8 miesiąc temu #977894 przez tysiiiak
A ja dziś byłam 3 godziny na dworze z młodym..w tym oczywiście zakupy itp. Posiedziałam chwile, pozmywałam naczynia, wstawiłam pranie i ziemniaki na obiad ;) więc całkiem całkiem aktywnie :) ale plecy mnie tak bola juz ze szok :pinch:

9 lata 8 miesiąc temu #977916 przez agge
Mnie też strasznie plecy bolą :/
ale nie ma co narzekać, damy radę ;d

9 lata 8 miesiąc temu #977917 przez paulinkaaa2202
No pewnie że damy radę tym bardziej że za miesiąc, dwa będziemy się czuć jeszcze gorzej :P

9 lata 8 miesiąc temu #977927 przez AgusiaKRK
Dzięki Kochane za wszystkie słowa wsparcia, naprawdę podnoszą mnie na duchu! Synuś ważył zaledwie 1075 g, urodził się w Ujastku, gdzie leżałam na patologii ciąży. Jest tu na szczęście bardzo dobry oddział neonatologiczny więc wierzę że ma bardzo dobrą opiekę. Ja się czuję bardzo dobrze jak na to że wczoraj byłam cięta. Juz wczoraj wieczorem wstałam pod prysznic, dziś byłam zobaczyć maluszka, popłakałam się że taki maleńki ale później pozwolili mi go dotykać i oswoilam się z tym że jest malutki. Ściskal mi tak mocno palec, to silny chłopak! I sam oddycha, chociaż ma tlen przypiety kolo noska. A ja widziałam dziś rano moją ranę i słuchajcie, ledwo widoczna kreseczka, a to dopiero dzień po operacji. Oby tylko Franio miał się tak dobrze jak mama!

9 lata 8 miesiąc temu #977929 przez monikat
Dzielne maleństwo :) Trzymał tak mocno bo poczuł że to mamusia! Tak sobie myślę że szczęście w nieszczęściu... Dobrze że spotkałaś takich dobrych lekarzy począwszy od tego kto Cię wysłał do szpitala... Ja zapytałam ostatnio moja gin czy nie może sprawdzić ile waży dzidziuś bo że u koleżanki okazalo się że od jakiegoś czasu nie przybiera to wiecie co mi powiedziała... "no a nawet jakby nie przybierało to co ona na to poradzi?" żenada...

9 lata 8 miesiąc temu #977930 przez tysiiiak
Agusia no ponad kilogram to już jest nieźle :) mojego kierownika córeczka urodziła się z wagą 850gr i teraz jest małą 2,5 letnią torpedą :) będzie dobrze :) polecam Ci stronkę zawczesnie.pl/ mają też grupę wsparcia na fb :) może dowiesz się czegoś przydatnego :) są tam historie podobne do Twojej :kiss: Czekamy na zdjęcia synusia :) myślałaś nad imieniem?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka