- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie się dziś zaczyna 30 tydzień, w końcu 3 z przodu
A przed chwilą zwymiotowalam śniadanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monikat
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
zancik no właśnie czasami to wkurza jak się tak perfidnie gapią albo jeszcze podśmiewają pod nosem wrrrr, ale nic wybacze im hehe Moze hymm na pewno Ci zazdroszczą tej kruszynki w środku Ja też muszę jakiś stanik kupić bo też już hymmm sie opina no i żeby był nie za drogi.
Ewela no ja też mleko albo migdały stosowałam na zgagę czasami jeszcze mnie dopadnie ale jakoś trzeba przeżyć blleee
monikat wow ale super ten bujaczek /kołyska czy jak to nazwać super fotelik też Fajniusi
Słuchajcie mam pytanie a potem piersi wrócą do normy i kiedy??? Bo jak na razie to mnie przeraża wielkość
- monikat
- Wylogowany
- gaworzenie
Lusek mi też piersi urosły już chyba ze 3 rozmiary a po porodzie to podobno jeszcze ze dwa urosną także ja to nie wiem czy mi alfabetu starczy żeby nazwać rozmiar miseczki
- atilla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jestem z forum Mamusie Czerwcowe 2015. Minikat fajny ten lezaczek. Nie widzialam takiego, ktorego mozna rozlozyc na plasko. Moze dlatego ze sie nie rozgladalm poniewaz dostalam w spadku lezaczek- bujaczek. Jednak w tym moim dzieć lezy hmm połleży w pozycji troszke takiej jak w nosidelku-foteliku samochodowym. Co wg mnie nie jest najfajniesze. Jesli mozesz napisz prosze model i producenta.
- monikat
- Wylogowany
- gaworzenie
leżaczek firmy Tiny Love, Wielofunkcyjny Leżaczek - bujaczek - łóżeczko 3w1 jest np w internetowym sklepie smyk. Wydaje się naprawdę fajny chociaz jeszcze nie przetestowany Można 3 wysokości ustawić, ma wibracje a z karuzelki mozna puścić różne melodyjki
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
A z tymi piersiami to będzie masakra
- monikat
- Wylogowany
- gaworzenie
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Dzięki dziewczyny za rady, kupie dziś migdały i zobaczę czy mi pomogą. A ten imbir do herbaty to najpierw zrobić normalną herbatę a później dodać imbir? Herbaty nie jestem w stanie pić, może sam imbir zaparzę i wypiję?
- monikat
- Wylogowany
- gaworzenie
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
a co do piersi to moje urosły tylko trochę i kupiłam biustonosz z h&m z takim samym rozmiarem miseczki jak nosiłam wcześniej, kupiłam tylko szerszy w obwodzie. Biustonosz jest dość zabudowany dlatego nawet jak mi jeszcze urosną będzie dobry. Chodzę w nim cały czas, zdejmuję do prania. Jest to już biustonosz do karmienia
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ten leżaczek bujaczek to czytam fajna sprawa dobrze że nie zakupiłam jeszcze innego, więc i ja sobie taki sprawię powiem mężulkowi że kupujemy hihi a co
fajne opcje ma i w ogóle jest dla niemowlaka to jest fajna sprawa będzie mógł stac w salonie czy gdziekolwiek i nie będzie zagracał a maluszek będzie z nami
- monikat
- Wylogowany
- gaworzenie
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Leżaczek naprawdę super my dostaniemy raczej leżaczek od brata M. po jego córci chodź przy Kubie kilka razy dosłownie użyłam a teraz tymbardziej niewiem czy bede kładła w nim malucha bo Kuba miałby nieograniczony dostęp do braciszka i jeszcze chciałby się z nim za bardzo pobawić
Moje piersi to jest już moja zmora a jak pojawi sie mleko to ja niewiem jak zniose taką wielkość :O Są tak okropne i po prostu brzydkie wielkie sutki, jakieś żyły wszędzie - no tragedia!! Z tego co pamiętam jak już się unormuje laktacja to będzie trochę lepiej Nie mogę się doczekać !!
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Ja dopiero nie dawno wróciłam bo musiałąm kupić pamiątkę chrztu i misia tak jak sobie rodzice dla małego zażyczyli.I kupiłam sukienke na te chrzciny nie wiem czy moze byc zaraz wstawie Wam fotkeI stanik na jutro ma mi przywiesc rozmiar D90.Teraz wcinam obiadek ryż ze śmietana i dzemem mniam mniam