- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Tysiak to sie nazywa zakupoholizm w lumpkach a powiedz w lumpkach tam u ciebie są takie fajne ciuszki tylko na niemowlaki czy na Kubusia tez coś trafiasz?
Ja dzisiaj byłam w centrum handlowym bo była taka akcja szczęśliwa mama i szczęśliwe dziecko i były robione darmowe USG 2d i 4d byłam z koleżanką 30 min przed rozpoczęciem i zapisałyśmy się na listę uwaga! nr 85!!!!! no masakra ale na szczęście byłyśmy na liście rezerwowej dużo osób chyba zrezygnowało i po 3 godzinach się udało sama jestem w szoku że tyle czekałam i mam potwierdzenie od 3 lekarza że to dziewczynka hehe !!!!! musiałam się upewnić żeby żadnego numeru nie wywinęła malutka waży 775 g
Agge z tą pogodą to u ciebie masakra u nas też dzisiaj świeciło słońce choć jak zaszło to było zimno
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
I kalosze za 7 Zł Z jego ulubionym dzordzem z bajki troszkę jeszcze za duże
A tu perełki dla malucha
No i dziś w tym nowym słupku było matematycznie drogo bo 49zł za kilogram ale facet ma naprawdę perełki. Za to w środę ma 10 zł za kilo ciekawe czy coś tam będzie jeszcze.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I kalosze za 7 Zł Z jego ulubionym dzordzem z bajki troszkę jeszcze za duże
A tu perełki dla malucha
No i dziś w tym nowym słupku było matematycznie drogo bo 49zł za kilogram ale facet ma naprawdę perełki. Za to w środę ma 10 zł za kilo ciekawe czy coś tam będzie jeszcze.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
AgusiaKRK aha chodzi o wypychanie pępka no no właśnie no ja też mam nadzieję ze mi nie wyskoczy bo boje się że nie wróci do swojego pierwotnego stanu to byłaby masakra. No oby zostały te nasze pępuchy w nienaruszonym stanie NO ja krechy nie mam właśnie i się bałam że już coś się dzieje nie tak.
Aga87 o to nieźle z tym twoim pępkiemzaklej żeby nie wyskoczył hehe
Agge na serio ty już masz na zewnątrz o kurka to nieźle . U mnie wczoraj padał deszcz z gradem, normalnie biało się zrobiło hehe
Tysiiak wiesz co powiesimy w każdym lumpku w 3mieście twoje zdjęcie ze znakiem zakaz wstępy taki ogromny na całych drzwiach . Ty jesteś szalona ale do tego masz oko i to całkiem całkiem. A te ciuszki to superowe i dla maluszka a dla Kubusia jakie BOSKIE a Ta świnka PEPPA tzn George SUPER .....Nawet w deszczowe lato się przydadzą.
Ale 49 zł /kg to chyba mega dużo co w szczególności jak są cięższe rzeczy. Właśnie na kg chyba lepiej kupować bo tak na sztuki to czasami mają drożej niż w sklepach.
agnieszka1 to nieźle was złapało... daliście radę uciec czy zlało was Malutka się bała bo nie wiedziała co się dzieje nie dziwie się...a Ty pewnie ostro zasuwałaś ..a czy nie było w pobliżu fotoradaru jeszcze FOTKA jakaś Ci przyjdzie za te prędkości i mandacik 500zł . Ale ta pogoda może wkurzać to wiem
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lusek nie ma fotoradarów mamy może tylko jeden co do wagi używanych rzeczy to faktycznie przesadzają. Wiecie co? Jak byłam wczoraj w tym swoim to niby 20zł za kg,ale jak zważyłam kombinezon superowy z uszami tutaj 6.50 za inny 5zł i jeszcze coś 4zł zwatpiłam i odłożyłam no sorry to ciucholand w końcu.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Tysiiiak znowu mamy wizytę razem 14 maja Super te staniki.Ło to ładnie zakupów naraobiłaś szalejesz mamuśka,ciuszki super
Paulinkaaa no też tak słyszała,że od karmienia się chudnie a mówisz,że to nie prawda?co organizm to inaczej.Super,ze z mała wszystko ok Fajnie ,że Ci się udało z tym USG Tez mnie czeka glukoza
Agnieszka śliczne ciuszki raczej dla księżniczki
Lusek hahahah dobre te obrazki Ja tez nie ma tej linii a i pepek jak narazie nie wyszedł
Agge Ty szczęsciaro w lotto zagraj
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Glukoza kosztuje ok 5 zł w aptece a samo zrobienie w labo to nie wiem
Super malutka waży no to teraz byle do 14! I smacznej glukozy
A jak dostalas spacerowke parasolka jeszcze a ten 2w1 wam nie odpowiada to poszukaj może jakieś gondoli używanej
Ja Poukladalam ciuszki dla Kacperka żeby zobaczyć ile czego mam i mam prawie wszystko już. Mało mam bluzeczek z krótkim i jakiś misiowy kombinezon na jesień by się przydał no i czapa na jesień ale to muszę przejrzeć wzory z Ciuszkami po Kubie.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A co do puchnięcia nóg,nie masz np tak,że genetycznie przybierasz na wadze i dzięki tym kg nogi puchnął? Choć ja w pierwszej ciąży pomimo,że zima a miałam nogi spuchnięte,raczej to nic nie da,trzeba to przetrwać do porodu. Mi kazała pić zapobiegawczo,ale koleżanka rodziła w połowie czerwca i piła te tabletki smarowała maścią i nic nie dawało.
Mówisz mała miała skrzyżowane nóżki hmmm oby nie było tak jak u mojej siostry,że córka a potem syn. Jakie to usg zwykłe czy lepsze,chodzi o 3d.
A dziś mi szwagierka mówi,że jej koleżanka miała mieć córkę Milenę,urodziła i wyszedł Miłosz hahaha
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49