- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pół dnia mnie nie było ....bo basenowałam się z fasolą... było fajnie tylko trochę ludzi się zjechało. Ale można było poszaleć tak to określę(z makaronem pod pachami i małym balastem
Ale się z was uśmiałam tak z rana na dobry humor i cały dzień..... Z tysiiaka i zancika jesteście boskie z tym goleniem sprzętu i nie tylko a jeszcze do tego moja wyobraźnia o szok jak wy tam MODeLKI z rozszerzonymi nogami z golarkami w ręku szalejecie no SZOK
agnieszka1 no jem Kochana i to dużo właśnie aż sama się zastanawiam gdzie to się mieści Aha myślałam że będzie USG ale to nic jak cóś to oczywiście się pochwalę. Jeśli chodzi o tą załogę ginekologiczną to może zmieni się na lepsze, nie martw się na zapas. Może lepsza opieka i fajniejsza Będzie dobrze...
Fajne te ciuszki co wstawiłaś.... słitaśne.
tysiiak Ty zakupoholiku forumowy SZALEJESZ MAŁA ostro superowe te ciuszki. Masz jednak oko albo szczęście do takich perełek kurka siwa Fajniuchnie. . A do szkoły rodzenia to będę chodzić na Kliniczną, to zobaczę te sale porodowe.
Lizzy- no dzięki za info , no właśnie myślałam że będę angażować mojego M bo kurka też ma wkład w Fasoli no nie i nie odpuszczę. w sumie chcę żeby tak jak pisałaś że Twój Mąż od razu Hanie mył, przewijał itp. no właśnie o to chodzi żeby się nie bał... tak trochę oswoił z dzidzią. Fajna sprawa.
Jeśli chodzi o ubranka do fotelika to też nad tym myślałam że M przywiezie (na wyjście). Ale nie trzeba tych ubranek mieć szybciej żeby malucha szybciej ubrały? czy jak to jest ? A no dla mnie to też ma przywieźć ze sobą na wyjście ciuchy i buty? Ja myślałam że dla siebie to w torbie ale w sumie dobry pomysł. Tylko czy tak można bo wiesz jak to jest, piekarnia bułek wyścigowych normalnie... byle szybko wypisać i z głowy. Kurka nie wiem.
Później wstawię parę fotek z moich podbojów w sklepach. Teraz lece do Urzędu Skarbowego.
Buziaki dla was ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
aaaaaa niedługo wizyta spiję kawkę i idę się szykowac
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja ubrania pewnie wezmę ze sobą w torbę no chyba ze nie będę miała miejsca wtedy przygotuję torbę w domu. Trzeba będzie od razu jechać odebrać akt urodzenia dziecka bo teraz nie przychodzi on do miejsca zamieszkania a odbiera się w miejscu urodzenia a u mnie to będzie kilkadziesiąt km od domu.
Ja też już po kawie 2w1 ostatnio tylko na tą mam apetyt. zaczynamy prace i nowy dzień, a do tego 27 tydzień ciąży )
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
A po akt urodzenia wysyła się męża U mnie sam to załatwia Ja sobie nie wyobrażam jechać od razu z maluchem po urzędach..
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny często na stronach szpitala jest lista rzeczy które należy mieć dla siebie i maluszka. Ja wydrukowałam sobie jedną taką listę chociaż w moim nie trzeba mieć nic dla dziecka to jeżeli wyjdzie że mnie nie przyjmą muszę być przygotowana na pobyt w innym szpitalu.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
więc na szybko Lusek u nas nie trzeba mieć ubranek dla malucha wystarczy,ze mamy dla siebie i to tak się zdaje a cała torba.
Przy wipisie ubiera położna
Tysiiiak i agge dajecie znać po wizycie
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czekamy na relacje Agge i Żancika
Tu mój alien to chyba głowa z góry i rączki ale nie jestem pewna
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
agnieszka1 no właśnie słyszałam że w niektórych szpitalach jest tak. że nie trzeba ubranek i że położne ubierają dlatego tak wypytuję jak to jest wole być gotowa na wszystko....
Tysiiak agge zdajcie relacje jak maluszki
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak czekamy na relacje agge
zancik też dziś ma wizytę ooooo coś przeoczyłam to też czekam na relację jak tam .....
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lusek fajne te Twoje perełki z taką posturą to i można w bikini na basenie niech podziwiają sexi ciężarówkę
Czekamy na resztę relacji.
Ja teraz mam wizytę 13 maja ktoś jeszcze?