BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976854 przez Lusek
Hejko Laseczki .....

Pół dnia mnie nie było ....bo basenowałam się z fasolą... było fajnie :) tylko trochę ludzi się zjechało. Ale można było poszaleć tak to określę(z makaronem pod pachami i małym balastem :)
Ale się z was uśmiałam tak z rana na dobry humor i cały dzień..... Z tysiiaka i zancika jesteście boskie z tym goleniem sprzętu i nie tylko a jeszcze do tego moja wyobraźnia o szok jak wy tam MODeLKI z rozszerzonymi nogami z golarkami w ręku szalejecie :woohoo: :woohoo: no SZOK :laugh:

agnieszka1 no jem Kochana i to dużo właśnie aż sama się zastanawiam gdzie to się mieści :) Aha myślałam że będzie USG ale to nic jak cóś to oczywiście się pochwalę. Jeśli chodzi o tą załogę ginekologiczną to może zmieni się na lepsze, nie martw się na zapas. Może lepsza opieka i fajniejsza ;) :) Będzie dobrze...
Fajne te ciuszki co wstawiłaś.... słitaśne.

tysiiak Ty zakupoholiku forumowy :) SZALEJESZ MAŁA ostro :laugh: superowe te ciuszki. Masz jednak oko albo szczęście do takich perełek ;) kurka siwa Fajniuchnie. :) . A do szkoły rodzenia to będę chodzić na Kliniczną, to zobaczę te sale porodowe.

Lizzy- no dzięki za info , no właśnie myślałam że będę angażować mojego M bo kurka też ma wkład w Fasoli :cheer: no nie i nie odpuszczę. w sumie chcę żeby tak jak pisałaś że Twój Mąż od razu Hanie mył, przewijał itp. no właśnie o to chodzi żeby się nie bał... tak trochę oswoił z dzidzią. :cheer: Fajna sprawa.
Jeśli chodzi o ubranka do fotelika to też nad tym myślałam że M przywiezie (na wyjście). Ale nie trzeba tych ubranek mieć szybciej żeby malucha szybciej ubrały? czy jak to jest ? A no dla mnie to też ma przywieźć ze sobą na wyjście ciuchy i buty? Ja myślałam że dla siebie to w torbie ale w sumie dobry pomysł. Tylko czy tak można bo wiesz jak to jest, piekarnia bułek wyścigowych normalnie... byle szybko wypisać i z głowy. Kurka nie wiem.

Później wstawię parę fotek z moich podbojów w sklepach. Teraz lece do Urzędu Skarbowego.
Buziaki dla was ... :blush: :kiss:

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #976856 przez agge
U mnie dziś ładna pogoda, lecę na wizytę! :-D

9 lata 8 miesiąc temu #976861 przez tysiiiak
Lusek mąż Ci przywiezie fotelik z ubrankami i spokojnie zdążysz przebrac siebie i malucha nikt Cię z tamtąd nie wygoni :) i nikt nie będzie też Ci dziecka ubierać :P to już Twoja broszka :) Nie nastawiaj się, że położne czy pielęgniarki będa Ci coś robić przy dziecku prucz kąpieli pod kranem :P

aaaaaa niedługo wizyta :D spiję kawkę i idę się szykowac :D

9 lata 8 miesiąc temu #976873 przez ewela007
Agnieszka1 hej tak to moje pierwsze dziecko, mam małe doświadczenie z dziećmi bo mieszkałam z takimi od 0 do 7 r.z. ale to nie to samo co swoje własne przy którym będę musiała robić wszystko. Też bym chciała aby mąż kąpał dziecko bo jest bardziej opanowany i dokładniejszy niż ja ale latem pracuje do nocy więc bardzo prawdopodobne że będzie tylko z doskoku:(
Ja ubrania pewnie wezmę ze sobą w torbę no chyba ze nie będę miała miejsca wtedy przygotuję torbę w domu. Trzeba będzie od razu jechać odebrać akt urodzenia dziecka bo teraz nie przychodzi on do miejsca zamieszkania a odbiera się w miejscu urodzenia a u mnie to będzie kilkadziesiąt km od domu.
Ja też już po kawie 2w1 ostatnio tylko na tą mam apetyt. zaczynamy prace i nowy dzień, a do tego 27 tydzień ciąży :))

9 lata 8 miesiąc temu #976875 przez Lizzy
Lusek - spokojnie - tak ja Tyssiak napisała - nikt Cię ze szpitala nie wygoni. U mnie nie trzeba ciuszków dla dziecka na pobyt także martwię się tylko o te na wyjście. A moje ciuch zostawiam w domu, żeby było mniej w torbie (jak ją zapakujesz wszystkimi pierdołami to zobaczysz jaka wypchana będzie ;) Ale to tylko moja rada - rób jak uważasz, że dla Ciebie będzie najlepiej.

A po akt urodzenia wysyła się męża :) U mnie sam to załatwia :) Ja sobie nie wyobrażam jechać od razu z maluchem po urzędach..

9 lata 8 miesiąc temu #976879 przez tysiiiak
My będziemy musieli jechać razem po akt bo jesteśmy bez ślubu :( ale dzieciaczki pewnie z mamą zostawię ;)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976883 przez ewela007
a ja wole być przy tym sama, mam kilka spraw a zajmuje się tym na codzień i wole być osobiście.

Dziewczyny często na stronach szpitala jest lista rzeczy które należy mieć dla siebie i maluszka. Ja wydrukowałam sobie jedną taką listę chociaż w moim nie trzeba mieć nic dla dziecka to jeżeli wyjdzie że mnie nie przyjmą muszę być przygotowana na pobyt w innym szpitalu.

9 lata 8 miesiąc temu #976912 przez agnieszka1
ale się wkurzyłam napisałam a wyskoczył komunikat za neta zapłacić wrrr zapomnieliśmy :angry:

więc na szybko Lusek u nas nie trzeba mieć ubranek dla malucha wystarczy,ze mamy dla siebie i to tak się zdaje a cała torba.

Przy wipisie ubiera położna

Tysiiiak i agge dajecie znać po wizycie

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976925 przez tysiiiak
Ja po wizycie :) Kacperek nadal jest Kacperkiem i waży 850 gr :) cały czas jest 5 dni starszy tak jak na 1 usg wyszło :) główką jest do dołu tak jak czułam :) ja mam na plusie 10 kg ;( glukoza wyszła dobrze :) na czczo 76 a po 2 h od wypicia 94 :)

Czekamy na relacje Agge i Żancika :) :cheer:

Tu mój alien :P to chyba głowa z góry i rączki ale nie jestem pewna :D

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #976934 przez Lusek
Lizzy Tysiiiak dzięki za info no oki to tak zrobię jak mówicie ;) nie będę panikować. Tylko właśnie w niektórych szpitalach jest tak że ubierają maluchy ale ja też mogę bez problemu :laugh: No akt to odbierze mąż pewnie pewnie ;) :P a co niech tech polata hehe :laugh:

agnieszka1 no właśnie słyszałam że w niektórych szpitalach jest tak. że nie trzeba ubranek i że położne ubierają dlatego tak wypytuję jak to jest :) wole być gotowa na wszystko.... :)

Tysiiak agge zdajcie relacje ;) jak maluszki

9 lata 8 miesiąc temu #976937 przez Lusek
Tysiiak ale fajny ten twój kosmita :P ;) BOSKI no chyba główka rączki i nóżki :woohoo: super super .Ważne że zdrowy i powiadasz że główką do dołu to ładnie. No glukozę miałam podobnie 73 i 91. Jesteś zdrowa jak RYBKA :) i maluszek też FAJNIUCHNIE

Tak czekamy na relacje agge

zancik też dziś ma wizytę ooooo coś przeoczyłam to też czekam na relację jak tam .....

9 lata 8 miesiąc temu #976938 przez tysiiiak
Lusek no na zaspie nikt mi Kuby nie ubieral nie wiem jak na klinicznej.
Relacja wyżej :)

9 lata 8 miesiąc temu #976951 przez Lusek
Tysiiak dowiem się na szkole rodzenia to będziemy wiedziały. nie no problemu z tym nie mam żeby ubrać tylko bałam się że z czymś nie zdążę np że mąż nie dowiezie ubranek.

A to strój tzn ta bluzka kąpielowa na basen trochę pognieciona ale naprawdę fajnie kryje brzusio na basenie:

A to małe zakupki:

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #976953 przez Lusek
bluzka nie wstawiła się:

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #976957 przez agnieszka1
tysiiiak no to super,ale Ci fajnie tak to główka rączki,ale jak dobrze widzę to i tam klejnoty się świecą :P

Lusek fajne te Twoje perełki :) z taką posturą to i można w bikini na basenie niech podziwiają sexi ciężarówkę ;)

Czekamy na resztę relacji.

Ja teraz mam wizytę 13 maja ktoś jeszcze?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka