BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #976645 przez AgusiaKRK
Zancik, jakie śliczne ciuszki i jaka sukienusia! <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #976647 przez paulinkaaa2202
Zancik te spodenki body itp to z lumpku?
Jeśli tak to w super stanie :) koło mnie są lumpki ale nie ma tam fajnych ciuszków :(

9 lata 8 miesiąc temu #976649 przez Lusek
Hejko z Rana Kobitki :)
No zimnica okropna..... :(

Agnieszka1 myślałam że masz również USG, no my mamy USG 4 maja ale co wyjdzie to się okaże.... w sumie już wolałabym wiedzieć bo tak naprawdę ułatwia to choćby kupno ubranek. Mam takie uniwersalne dla chłopca i dziewczynki. W sumie najważniejsze że zdrowe jest. :cheer: ;)

Aga87, Ewela007 u mnie też jakoś tak w 21 tyg ważyło prawie pół kg i miało mniej cm niż piszą w necie więc to jest indywidualne ale dla każdej mamy i maluszka.Ważne że rozwija się dobrze... Aga87 teraz zobaczysz jak pójdzie w masę :laugh: to dopiero brzusio urośnie hehe :P ;)

Agge ,Paulinka2202 no pocieszę was u mnie też zimno i brak słońca a tak to ma jeszcze padać :( :huh: a w weekend rzeczywiście ma być kicha, a już myślałam że trochę się polenię na hamaczku lub leżaczku a tu nic. Czekamy będzie ładnie zobaczycie.

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu #976652 przez agge
zancik Śliczne te ciuszki i reszta :)

9 lata 8 miesiąc temu #976654 przez tysiiiak
No pogoda dziś nie zapowiada się ciekawie :( no ale trzeba to przetrwać :/

Agge dobrze piszesz to już jutro :D :woohoo: :woohoo: :woohoo: Nie mogę się dozekać :D

żancik super Ci sie udało upolować ciuszki :D tylko uważaj to wciąga :P

To fakt Kubuś uwielbia wszelkiego rodzaju pojazdy mechaniczne :P Jak idziemy na spacer to najlepiej przy ruchliwej ulicy :P nie kręci go cisza i spokój :P i tylko słyszę 'oooo, wooooow, brum brum, ioioioioio, piiiii-biiiip' hehe :P typowy facecik ;p

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976655 przez Lusek
Zancik ale SUPER ciuszki :woohoo: naprawdę rożek to bajka bardzo mi się podoba normalnie NÓWKA.... niestety u nas nie ma takich chyba że Tysiiiak zna lepsze lumpki bo koło mnie to brak :( takich rzeczy w lumkpach. Naprawdę super . :laugh:

Czyli zakupy udane :woohoo:

NO właśnie widzę że również nożyczki, ja muszę dokupić ktoś z rodziny proponował cążki ale chyba nożyczki lepsze... A jakiej firmy masz butelkę ? B)

Agge zdasz relacje z wizyty oczywiście :)

Ewela007 byłaś na szkole rodzenia. Jak tam było opowiadaj??? :) Pierwsze wrażenia .

9 lata 8 miesiąc temu #976658 przez zancik
Dzięki mamusie ;)

Paulinkaa wszystko jest z lumpka :)

Lusek rożek,ręczniczek,butla i nozyczki są nowiuskie kupione w sklepie ;) W zestawie są nożyczki,cążki i pilniczek ale z tyłu jest napisane,że cązki są przeznaczone dla dzieci powyżej 3 lat.A butelka jest firmy Lovi.

Tysiiak nio juz sie wciągnełam :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 8 miesiąc temu #976663 przez tysiiiak
Pokaże wam moje ostatnie zdobycze: ) jest tego więcej ale reszta to zwykle śpiochy czy bodziaki więc nie będę was zasypywac

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #976666 przez tysiiiak
Lusek nie wiem gdzie mieszkasz i gdzie by Cie interesowało :P ale polecam np Fuksa t jest sieć lumpków i w kilku dzielnicach jest :) najbardziej się opłaca dziecięce ciuszki kupować kiedy jest minus 50% :) a tak poza tym jeżeli masz siły to na Opolskiej na przymorzu jest dyskont odzieżowy i w poniedziałki jest wszystko po 1 zł. Niestety ten już nie dla mnie :( ja mam jeszcze kilka takich swoich osiedlowych gdzie zawsze co tam znajdę :)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976671 przez Lusek
zancik no tak myślałam o butelce ze nowa i tym zestawie do paznokci oraz ręczniku ale jakoś źle przeczytałam o reszcie chyba z zachwytu że takie piękne :) ;) :P
No dzięki za info ...a i właśnie jak już będzie na świecie twoje dziecię to napisz jak sprawuje się butelka bo chciałam kupić lovi....ale na targach nie było i kupiłam dr brown czy coś takiego i to 3 za namową mamy ;) :P

Tysiiiak bardziej przy auchanie w tych rejonach mieszkam ale dyskont to ta czerwona torebka to jest na suchaninie się otworzyła i mówisz że w poniedziałki są po 1zł rzeczy o to zajrzę. Tak chyba siłę będę miała na następny poniedziałek. ;) :P Dzięki za info.
A no ciuszki super, super fajne.Te bluzy z kapturem są ekstra ,komplet z myszką miki bajerka a te pajace czy jak to tam się nazywa rampersy czy coś też bajerka . :cheer:
Ja dziś jakiś remanent zrobię w tych małych ciuchach i zobaczę co mam...

9 lata 8 miesiąc temu #976673 przez ewela007
Zancik świetne ciuszki fioletowy dresik fajny.
Tysiakk Twoje też super szczególnie zestaw w samochodziki. Ja wczoraj tez dostałam karton rzeczy od koleżanki z którego jestem mega zadowolona. u mnie świeci delikatnie słonko i robi się dość przyjemnie.
Szkoła rodzenia super, będzie teoria i będą ćwiczenia. Wczoraj skakałyśmy na piłkach, pomaga to na ból w kręgosłupie i sprawia ulgę. Już się popytałam koleżanek i jedna z chęcią pożyczy mi taką piłkę więc już niedługo będę ćwiczyć w domu przed tv. Jeżeli macie możliwość chodzenia na szkołę rodzenia to polecam.

9 lata 8 miesiąc temu #976675 przez tysiiiak
ja chodziłam w pierwszej ciąży i teraz już mi się nie chce :P a piłkę mam w domu i czasem korzystam ale to jak Kuba nie widzi bo wtedy on chce na niej skakać :P

9 lata 8 miesiąc temu #976676 przez paulinkaaa2202
Tysiak, Zancik gdzie wy mieszkacie? :D normalnie mam ochotę wsiąść w auto i pojechać do waszych lumpków :D

Ale chyba mieszkacie daleko ode mnie hehe

9 lata 8 miesiąc temu #976679 przez paulinkaaa2202
Ja też w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia a teraz praktycznie mojego M nie ma a sama nie mam zamiaru chodzić bo tak głupio jak same pary a a mam być sama, a piłkę też mam :) ale jest w necie tyle zestawów ćwiczeń że nie wiadomo które wybrać :) :S

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #976684 przez Lusek
ewela007a na pierwsze spotkanie poszłaś sama czy z M. Bo ja też mam iść ale nie wiem czy go ciągnąć. :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka