BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 8 miesiąc temu #975232 przez agge
Ja oczywiście zwymiotowałam śniadanie wielkanocne :D nie mogło się obyć bez tego.
Dostaliśmy dziś wszystkie zdj ze ślubu i z pleneru:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #975300 przez Lizzy
Ja składam wszystkim życzenia poświąteczne ;)
U nas Święta dziwne, bo w piątek zepsuł się nam samochód i jesteśmy uziemieni. No ale jakoś tam te święta były udane.

Agusia - już Ci pisałam na czercówkach. Dużo zdrówka i cierpliwości w szpitalu.

Właśnie dojadam wałówkę ze Świąt.. a mam ochotę na pizzę ;)

W nocy już myślałam, że coś się zaczyna. Ale całe szczęście jak zasnęłam to skurcze przeszły.. Echh.. chyba czas zacząć pakować torbę do szpitala ;) A w Święta już chciałam dawać szwagierce rozpiskę tego w jakich porach i co Hania je (bo to ona będzie się nią opiekować w czasie porodu). Ale mąż jakoś mnie zastopował ;) Chyba syndrom wicia gniazda w pełni :lol:

9 lata 8 miesiąc temu #975304 przez tysiiiak
lizzy z tą torbą to jeszcze troche :D :P teraz mogą się pojawiać skurcze przepowiadające :) :P

Cieszę się, że już po świętach ile można jeść :P Dziś wstałam z okropnym bólem głowy, łyknełam apap i czekam aż mi pomoże :P

9 lata 8 miesiąc temu #975318 przez agge
Ja już nie mogę patrzeć na jedzenie :D
Znajoma mojej koleżanki straciła dziecko w święta, 2 tygodnie przed terminem..Ale nie wiem, co się stało..

9 lata 8 miesiąc temu #975335 przez zancik
Witam :)
Pogoda do d...py ale od jutra ma byc pięknie :) Ja się obżarłam w Swięta myślałam,że pękne :laugh: :laugh: :laugh: Woę Boże Narodzenie od Wielkanocy :) W dodatku moja babcia z Chrzestną patrząć na mnie stwierdziły,że będzie chłopczyk :angry: :angry: Już za tydzień wizyta i mam nadzieję,że nic tam Tosi nie urosło :laugh:

Agusia jak u Ciebie Kochana? :kiss:

Agge jedzenia to i ja mam już dość :sick: Oj to przykre musi byc jej teraz bardzo ciężko jejku aż mnie dreszcze przeszły :(

Tysiiak oby apap pomógł też sie cieszę,że już po Świętach no i wizyta coraz bliżej :) :)

Lizzy ja wczoraj miałam ochotę na pizzę :laugh: już mam dość świątecznego jedzenia :sick: :sick: ja muszę zakupic jakąś koszulę i łapcie tak na wszelki wypadek niech sobie będą bo różnie to bywa choć mam nadzieję,że nie przydadzą się wcześniej jak w lipcu ;)

9 lata 8 miesiąc temu #975344 przez AgusiaKRK
Cześć dziewczynki! Ja jeszcze zostaję w szpitalu na obserwacji ale miałam dziś kolejne usg i wygląda na to że maluszek jest w dolnych granicach normy, podobnie jak poziom wód. Może być po prostu drobny i jeszcze ma szansę dorosnąć do terminu ale musimy monitorować czy systematycznie rośnie. Lepiej mieć wcześniej przygotowane rzeczy do szpitala na wszelki wypadek, ja nie miałam i wzięłam co było. oddzial polozniczy jest w ogóle radosny, są tu mamusie oczekujące, są takie co już mają dzidziusie i atmosfera jest przyjemna wiec niepotrzebnie się tak bałam szpitala. Ale jak tylko wyjdę, kupię sobie odpowiednie koszule, szlafrok i maleństwu wyprawkę, chyba nie ma jednak sensu zwlekać ;-) Trzymajcie się ciepło! :-)

9 lata 8 miesiąc temu #975346 przez Lusek
Hejko Lipcówki ja również do was dołączam.

Wesołego po świętach ;)

Pozdrowionka dla wszystkich

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 8 miesiąc temu #975353 przez agge
Agusia, super że już lepiej! :) Też uważam, że lepiej dmuchać na zimne i mieć wcześniej wszystko przygotowane, bo to różnie bywa :P
Witaj Lusek :) który tydzień? Wiesz już co będziesz miała? DOpisz się do naszej tabelki :)
docs.google.com/spreadsheets/d/1M2e2Rvww...YB4/edit?usp=sharing

9 lata 8 miesiąc temu #975388 przez ewela007
Hej z zakupem tych piżam,kapci i szlafroka to racja niech juz będą. Ja przed świętami zakupiłam leki i kosmetyki sobie i dziecku i juz mam praktycznie wszystko dla maleństwa
Ja dzis zrobilam sobie dzien wolny i cały przespałam. Zmęczona bylam po świętach. Jutro powrót do pracy i rzeczywistości.
Na majówkę mam wyjazd w góry i nadal waham sie czy jechac. Autokar ma być z lazienka ale nie wiem czy dam rade kurcze a musze powoli sie zdecydować wy byście pojechali?mój lekarz mówi ze to zalezy ode mnie

9 lata 8 miesiąc temu #975404 przez ewela007
Powoli kompletuje najpotrzebniejsze dla mamy i synka
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #975461 przez tysiiiak
Ja dziś po glukozie :sick: :sick: :sick: ledwo dałam radę to wypić i nie zwymiotować ... do domu to prawie biegłam na śniadanie taka głodna byłam :P dobrze, że już po :)

Ja dla siebie większość mam rzeczy. Muszę dokupić wkładki laktacyjne, podpaski, podkłady... :)

9 lata 8 miesiąc temu #975497 przez zancik
Lusek Witaj :)

Agusia cieszę się,że już jest lepiej wszystko będzie dobrze :kiss: :kiss:

Ewela jesli bym się dobrze czuła to bym chyba się skusiła na wycieczkę :) Ja jeszcze nie kupowałam nic z kosmetyków także jeszcze to przede mną ;)

Tysiiak aż taka straszna ta glukoza? :sick: :ohmy: płaciłaś coś?

9 lata 8 miesiąc temu #975503 przez agge
Tysiak a wcisnęłaś sobie cytrynę? Bo dużo lepszy smak :P

Ja troszkę kosmetyków mam, ale jeszcze dużo mi brakuje. Oprócz tego jeszcze trochę mniejszych ubranek będę musiała dokupić, pościel do łóżeczka i nie wiem co mi tam jeszcze brakuje, większość już mam:)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #975507 przez zancik
Agge pościel juz mam :) ale musze jeszcze kupić ze dwa kocyki bo jeden mam ale jest grubszy trochę ubranek też ale czekam bo jeszcze mam dostac :) W przyszłym tyg.koniecznie musze kupić piżamę i łapcie w razie czego żeby było.

EDIT: ostatnio u Gina widziałam karteczki z listą co potrzebne do szpitala jak będe na wizycie to zapytam czy moge jedna i wtedy bedzie mi łatwiej ;)

9 lata 8 miesiąc temu #975509 przez agge
U mnie w szafie jest torba, a w torbie już mam koszulę nocną, szlafrok i kapcie :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka