- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
Przepraszam,że tak długo milczałam ale ten weekend łącznie z poniedziałkiem i wtorkiem miałam tragiczny.W sobotę zginał u nas 4,5 letni chłpoczyk tzn.Ojciec zabrał go do koparki i dziecko wypadło z niej Masakra nie mogłam w ogóle się pozbierać dzis jest pogrzeb o 15.30 Szok A kolejne dni to problemy rodzinne miałam dość wszystkiego nerw tyle i płaczu ach szkoda gadać tylko mała to odczuła Dzis juz jest lepiej Jutro wizyta
Agusia KRK Francio cudny extra,że tak pięknie rośnie Słodki Niunius z tatusiem super widok Wózek bardzo fajny moje kolory
Paulinkaaa to pranie juz za Tobą Ja niestety w lidlu nie byłam przez to wszytsko
Tysiiiak piękny ten kocyk i ochraniacz Kolory super do malowania poka nam efekty Żebym miała bliżej to bym z chęcią się wybrała na te spotkania.A jak tam po urodzinach?
Agnieszka1 mi się marzy własny domek ale kiedy uda się zrealizować to marzenie to nie mam pojęcia Super wyglądasz laseczka jak nie wiem co Dzieciaczki słodkie Czekam na wieści i trzymam kciuki oby dzidzia się pokazała
Lusek super ta kiecka i staniki Brzus sliczniusi Też laseczka z Ciebie Hahaha ale sie znowu uśmiałąm z tego inkubatora niezły element z niego U nas ok. Tosia szaleje ostatnio.Przez te nerwy to nawet czasu i weny nie miałąm na pisanie Spodenki extra
Agge ale Cie załatwila z tym pobraniem krwi U nas w oś.zdrowia tez jest jedna taka pielęgniarka,że zawsze jak ona mi pobiera to pózniej mam siniaka Masz racje ten suwaczek oszukuje ja codziennie go wstawiam od nowa to jest ok Takie maleństwa są sódkie juz nie długo ewszystkie będziemy miały takie kruszynki
Ewela fajny wózek No to zakupy pełną parą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lowicz.naszemiasto.pl/artykul/tragedia-w...772,art,t,id,tm.html
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Jejciu dzisiaj jest słabo z pogodą.... poszłam po pomidory bo mi się skończyły a tu ziąb w porównaniu do wczoraj ehhh kurka a myślałam że będzie coraz lepiej.
zancik fajnie że się odezwałaś co tam działasz już się martwiłyśmy co się dzieje .Straszne wieści z tym dzieckiem jejku Masakra .No Tosi się na pewno udzielają twoje nerwy.... musisz dać radę wiem że łatwo mówić ale może na działeczkę będziecie częściej wychodzić jak będzie ładniej odstresujesz się wtedy. Jakiś mały drewniany domek z czasem postawicie i całe lato możesz tam spędzać
AgusiaKRK no fajny ten wasz wózeczek, moi znajomi mają taki ale chyba czerwony i są zadowoleni
agnieszka1 zdaj relację z wizyty jak się czujecie i co się w brzusiu ukrywa Czekam z niecierpliwością.... NO musi zrobić Ci USG
agge no przekłamują te suwaczki pewnie bo mi się 30 tc zaczął w niedzielę ale to nic parę dni w tą czy w tą.... tylko że już robi wrażenie te malejące liczby hihi
uuuuu jeszcze lepiej 52 dni fiu fiu
ewela007 no ja też zaczynam od czerwca pranie hihi ciekawe jak to będzie a jaki proszek kupiłaś ja właśnie nie wiem czy płyn do prania czy proszek tu tysiiak mówiła że po jelpie są sztywne rzeczy więc nie wiem
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Lusek u mnie jej dość cieplo, ale się chyba zbiera na deszcz :< wczoraj to upał był
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Mam nadzieję, że chcociaż brat ne daje Ci popalić... To odliczamy do jutrzejszej wizyty
Agnieszka Gratuluje córeczki wow ale babiniec mąż to będzie musiał jakiegoś ochroniarza zatrudnić żeby tyl księżniczek upilnować Już ładna waga Natalki
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak jak tysiiak pisze trzeba jakiegoś psa kupić żeby odganiał adoratorów.
A tak z ciekawości co sobie wyliczyłaś????
zancik kurcze jaka masakra wpadł wprost pod koła brrrr aż ciarki przechodzą jakaś Masakra .No i pijany był gość 1,5 promila
Straszna tragedia.
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dla Ciebie wyliczyłam chłopca z tego co mi podałaś i dla Agge chłopiec,ale to dziwne,bo ona miała usg 3d,więc chyba nie mogli się pomylić no chyba z cipci siurek nie wyjdzie u niej
I powiedział mi,że ładna waga taka jaka powinna być na ten tydzień,więc jakby się przesunęło.
Haha dobre z tym ochroniarzem i psem
Tak jak pisałam imię dla dziewczynki było gorzej dla chłopca. Choć moja szwagierka mówiła,że u jej koleżanki do samego końca miała być Milena a wyszedł Miłosz.
Dziewczyny ja bym się załamała,aby wyszło już odwrotnie.
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale dość szybko masz kolejną wizytę.Teraz będą co 3tygodnie??? Fajnie że jest już obrócona.... Moja ma czas hehe ale już mam też 3 z przodu No właśnie tego się boje że będzie dziewczynka a urodzi się chłopiec takie zdziwko hehe bo jednak wolę wiedzieć. No jak na razie to laseczka tak jak u Ciebie
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam do wizyty 5 dni i mam nadzieję, że teraz już częsciej te wizyty będą ;D
Eh tak mnie wszystko męczy, wystarczy że posiedzę przez chwilę na krześle a już mnie plecy bolą, no i żebra prawie bez przerwy, taką zabawę ma Emilka
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
agge nigdy nie mów nigdy a może coś urośnie jeszcze haha wiesz są przecież przypadki,że i 3d się mylą
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka no to gratki córci
Tysiiiak no jutro już będziemy po wizytach Ty masz pewnie jakoś wcześnie a ja dopiero o 16.30 jakos zleci właśnie przed chwilą byłam się doprowadzic do porządku masakra nagimnastykowałam się oczywiscie na czuja
Agge no mi tez by było szkoda tych różowych ciuszków zobaczymy co jutra gin powie chyba tam padne jak powie,że siusiaczek jest Fajne są częstsze wizyty ale kurcze jak się chodzi prywatnie to idzie kasy od cholery na szczęście mój gin karze wtedy juz przychodzić do niego do szpitala,żeby nie płacić