BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 7 miesiąc temu #981419 przez agge
Fajnie, że już jutro macie wizytę :) ja już nie mogę wytrzymać, eh :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #981425 przez bezimienna
Hej Mamusie!
Aga gratuluje córki:) kobity górą!
Ja to nawet jeszcze nic nie kupuję tak się obawiam czy ten mój szalony doktorek dobrze wywróżył...
Co do doprowadzania sie do porządku to ja to robię do lusterka hahah :blush:
Aaaa co do wózka to jak za każdym razem nosić na trzecie piętro to chyba jedyne najważniejsze kryterium to waga wózka, kurcze ciężko tak najpierw znosić część wózka a potem schodzić z dzieckiem w tej budzie... może chociaż tę dolną część wózka trzymać w piwnicy....
Dzisiaj mam mega głoda i tragiczne lenistwo, nawet mi się na chwilę przysnęło-może znowu pogoda wariuje.
Czy słyszałyście kiedyś o grupie krwi BrhD + ???

Współczuje ojcu tego 4latka... żyć z tą świadomością, co za koszmar :(

9 lata 7 miesiąc temu #981442 przez agnieszka1
Dziewczyny dziś jest mój szczęśliwy dzień.

Otóż już wiem,że mamy zdolność kredytową :)

Wiem,że jutro ktoś też miał mieć wizyty czekam też na wiadomości. może jutro uda mi się Was doczytać.

Ale jestem szczęśliwa.

agge tak naprawdę nie ma co się do samego końca nastawiać,ale ja mimo to się nastawiam :) bo jakoś nie umiem jak powiedzą na usg co będzie a żeby było inaczej mówię bym się chyba załamała.

ale któraś z Was pisała niedawno o pomyłce chyba koleżanki czy coś.

9 lata 7 miesiąc temu #981453 przez agge
Agnieszka, ja też nie umiem się nie nastawiać :)
No ja pisałam o pomyłce, nawet dwóch :D jedna koleżanka miała urodzić Emilkę, a urodził się Nikodem :P a druga miała urodzić Kubusia, a urodziła Natalkę :D

9 lata 7 miesiąc temu #981467 przez Lusek
Hejko z rana :) ;) śpiochy :laugh:

Pogoda hymmmm ładnie się zaczyna robić chociaż mówili że ma padać po południu zobaczymy. Słonko ładnie świeci ;) :) Wstałam zjadłam śniadanko i jakoś spać się nie chce :( :P

Tysiiak zancik Zdajcie relacje jak po wizytach. Jak tam wieści z brzuszków :cheer:

Agnieszka1 GRATULACJE zdolności kredytowej czyli ty też ruszasz z mieszkankiem powoli, rozglądaniem się za nim albo kupnem :) ;) super super Powodzonka ;)

zancik buahahaha :woohoo: :blush: Ty znowu szalejesz z maszynką :lol: to musi komicznie wyglądać :P Sorki ale wyobraźnia mnie ponosi ;)

Zaraz ruszę do piekarni po rogaliczki żeby mi ich nie wykupili hehe ;)
Buziaki i do później..... :kiss:

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 7 miesiąc temu #981474 przez ewela007
Agnieszka super gratuluję Ci córeczki, wspaniała wiadomość.
Dziewczyny zdajcie relacje z wizyty u lekarzy. Ja mam dopiero 29 maja, ale ogólnie i tak raz w miesiącu mam wizytę więc nie jest źle.
Agnieszka1 super z tą zdolnością kredytową, będziecie mieli własny kąt - będziesz zadowolona!!

u mnie od rana pada, pogoda brzydka:) jakoś przetrwamy ten dzień

9 lata 7 miesiąc temu #981484 przez paulinkaaa2202
Mój mąż wczoraj zrobił mi rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną pycha :)

A ja nie mogę się doczekać wizyty 2 czerwca mam USG III trymestru :)

Agnieszka gratuluję córeczki :) a jak mąż zaaragował? nie marzył mu się syn? Mój M mówi że bardzo chciałby mieć syna ale jaka pewność że trzecie to będzie syn poza tym 3 dzieci to wyzwanie :)

Tysiak i Zancik no właśnie dajcie znać po wizytach :)

Lusek i jak były rogaliki? :)

A my wczoraj próbowaliśmy ściągnąć ten materiał fotelika samochodowego i się nie da nie wiem jak to możliwe nie wiem jak oni to zrobili ale tak myślę że wypiorę tą wkładkę niemowlęcą i mam taki specjalny pokrowiec do tego fotelika niby na lato i dzieci się tak bardzo nie poci to założę to a tamten materiał przepiorę szczoteczką i tyle bo co innego mam zrobić. A dziewczyny a może któraś z was ma fotelik Maxi-Cosi?

9 lata 7 miesiąc temu #981486 przez ewela007
Koleżanka ma foteliki Maxi-Cosi i bardzo zachwala, zresztą jak jestem u lekarza i ludzie wychodzą z dziećmi to wszyscy mają te foteliki, jeżeli będę se kupować to też na 100% maxi cosi.

9 lata 7 miesiąc temu #981489 przez Lizzy
Paulinka - ja mam maxi cosi. Teraz Zosia dostanie go po Hani. Z niego nie mogliście zdjąć pokrowca? Ja się pierwszy raz namęczyłam, ale na 100% można zdjąć - mam Maci Cosi Cabrio fix.

9 lata 7 miesiąc temu #981492 przez tysiiiak
Hejka :)
Ja już po wizycie :) KAcperek ma się dobrze :) Wisi już główką w dół w sumie to od dawna :P i kopie mamę po żebrach :P Waży ok 1350 gr :) Ja mam lekką anemię i muszę wykupić żelazo :/ no i przytyłam 4,5 kilo od ostatniej wizyty!! :sick: :blink: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: już z 15 na plusie mam !! masakra!!

9 lata 7 miesiąc temu #981497 przez agge
Lusek ranny ptaszek z Ciebie ;) ja dopiero wstałam i jem śniadanie :D
Kurde śmiej się, ja sobie nie mogę z tym poradzić :< nawet lusterko niewiele mi pomaga:D

U mnie jeszcze nie pada, ale chłodno raczej jest..

Paulinka żartujesz, normalnie facet ideał ;D

Tysiak fajnie, że wszystko dobrze z Kacperkiem :D a kg się nie przejmuj! :D

9 lata 7 miesiąc temu #981502 przez paulinkaaa2202
Tysiak nie ma co się wagą przejmować ja z Judytą przytyłam 21kg i do tej pory zostało mi 10 kg. Teraz mam na plusie 9kg ale po porodzie weźmiemy sie za siebie poza tym z dwójką dzieci zawsze będzie coś do roboty i będziemy latać więc schudniemy :)

Agge no udało się kiedyś go nauczyłam i teraz robi chociaż to :P bo gotować nie gotuje :P

Lizzy jakby cała góra pokrowca się ściąga tylko jest problem jak są pasy na dole są jakby zaszyte i nie mamy pomysłu jak to ściągnąć. Fotelik też mi się podoba i Maxi Cosi dobra firma jest używany a wygląda jak nowy może poszukam w necie znajdę coś jak ściągnąć bo przecież niemożliwe że się nie da ....

U nas taka dziwna pogoda rano niebo zachmurzone padało chłodno teraz wychodzi słońce ale szału nie ma z temperaturą

Ja myślałam że wczoraj umrę tak mnie nogi rwały i bolały wieczorem nie mogłam chodzić a w nocy było jeszcze gorzej aż mi kostki opuchły nie wiem czemu :( teraz też mam trochę opuchnięte a jeszcze nie ma upałów

9 lata 7 miesiąc temu #981506 przez agge
Dobre i to, mój mąż w kuchni to nie potrafiłby zrobić nic poza herbatą, kawą, kanapkami i jajecznicą :D

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981508 przez AgusiaKRK
Dziewczyny, dopiero nadrabiam wpisy szczegółowo na kompie, bo tak na co dzień, to podczytuję z drodze do Frania albo w szpitalu i nie zawsze do wszystkiego się odnoszę, ale bądźcie pewne, że czytam z zainteresowaniem, z przyjemnością oglądam fotki i cały czas ciepło myślę o Was i Waszych maleństwach!

Paulina: Rogaliki drożdżowe z różą, ale mnie zainspirowałaś! Mam konfiturę z róży i nie miałam pomysłu, co z nią zrobić (w końcu smażone pączki przy karmieniu odpadają). Namówię męża do współpracy :)

Agnieszka: Po pierwsze wyglądasz ślicznie i kwitnąco, a brzuszek jaki słodki i okrąglutki, cudo! Po drugie masz urocze córeczki :) Po trzecie – gratuluję trzeciej córci, tak właśnie przewidywałaś i Ci się sprawdziło:) Natalia – piękne imię i jaka już ładna waga! I gratuluję zdolności kredytowej, zdradź co macie w planie, myślicie na jakimś mieszkankiem?

Lusek: Ale musicie mieć ubaw w szkole rodzenia z tym gościem! Ciekawe czy sobie jaja robi, czy się z choinki urwał ;) A jak się zachowuje jego partnerka jak on takie głupoty gada? A spodenki przesłodkie! Zdjęcia brzuszka trochę rozmazane, ale widać, że jest zgrabniutki, pięknie!

Tysiiak: Ogromnie się cieszę, że Kacperek ma się dobrze i pięknie rośnie! Ja też mam lekką anemię, mówią żeby jeść mięso, buraki i pić herbatkę z pokrzyw, możesz spróbować. A jak z alergią i jak przygotowania do urodzin Kubusia? Podziwiam Cię, że w ciązy i jeszcze przy tych dolegliwościach, a taka jesteś dzielna! Mamy mają moc :)

Bezimienna: Piwnicę mamy pod drugą klatką i droga do niej wygląda jak loch, ja tam nie pójdę! Chyba żeby udało się zamienić z sąsiadem i byłaby pod naszą klatką to rzeczywiście spód wózka można by tam trzymać. A tak to będę musiała śmigać z tego 3 piętra najpierw ze spodem a potem z górą i z Franusiem. Cóż, lekko nie będzie, może chociaż kondycję wyrobię ;)

Zancik: Już po wizycie? Jak tam?

Lizzy: Zosia i Hania, przepiękne oba imiona!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

U nas właśnie zaczyna się burza, a ja zbieram się do Frania. Biorę parasol, miłego dnia! :)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #981520 przez zancik
Hejo :)
U mnie pochmurno i wieje jak narazie nie pada :) Ale wczoraj wieczorem miałam zgagę masakra :sick: :sick: Dam znać Kochane po wizycie na pewno dopiero mam na 16.30 to mysle,że tak ok 19 powinnam juz byc w domku ;)

Agge raz dwa zleci bo wizyte masz w poniedziałek jak dobrze pamiętam? :)

Bezimienna próbowałam z lusterkiem i nie da rady już mi lepiej na czuja :laugh: :laugh: :laugh: A grupa krwi to B dodatnia ;)

Agnieszzka1 no to super z tym kredytem ciesze się :kiss: :kiss:

Lusek zdam wizytę ;) No powiem Ci,że coraz gorzej z koszeniem tego trawnika :cheer: :cheer: :P ;) I jak rogaliki kupione?

Paulinkaaa ale maasz dobrego M :) mój to w ogóle nie potrafi gotowac :whistle: Nie lubię marmolady rózanej :sick: w sprawie fotelika nie pomoge :(

Tysiiiak super,że z Kacperkiem ok. :) Ciekawa jak tam Tosia czy jest nadalprawidłowo ułożona czy po tych swoich balangach się przekreciła :) Ja też niestety faszeruję się żelazem i wyniki gorsze od poprzednich :( Ja aż się boję na wagę wejść :blink: :blink:

Agusia KRK Kochana wizyta dopiero o 16.30 dam znac co i jak :) Burza aaaaaaaaaaaa uwielbiam :) Buziaczki dla Was :kiss: :kiss: :kiss:
Podziękowania: ewela007

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka