- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bezimienna
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
(150 kazda wizyta)
kolezanki sasiadka w 8 miesiacu wieszala firany i spadla troche sie poobijala a jak poszla do lekarza to sie okazalo ze cos tam pourywala i dziecko zmarlo
Agnieszka moj ma spory staz i na 4 wizyty raz nie byl pewien wiec wolal powiedziec ze kobita, na drugiej powiedzial ze sto % facet a potem dwa razy widac bylo plecy
podobno jak ktos jest dlugo flugo to nawet z twarzy wyczyta plec mi wlasnie tez po twarzy powiedzial, ze ''no coz taka buzia, no to niestety chlopcy takie maja'' ze niby jaka? brzydka? juz nie dopytywalam bo ten lekarz taki czasem dziwny
moze daj fote z usg buzi to cos wyczytamy
ja chcialam miec starszego syna a powiedzialam ze jak juz mam corke to wiecej chlopow nie chce no i jest odwrotnie, zawsze tak jest no poza wyjatkami na potwierdzenie regoly
ale za to na starosc baba baby sie mniej wstydzi- roznie to w zyciu bywa...
bylam na wizycie w 26 tyg i tez byl ok 1kg wiec teoretycznie malo, ale po co komu rodzic slonika? toz to nielogiczne chyba ze sie lubi bol albo rodzi z usmiechem na ustach
kurcze zazdroszcze tej poloznej w przychodni, ja pamietam jak po porodzie przylazila ta srodowiskowa to masakra jakas taka ofuczana, poker face porazka!
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tysiak zajebisty tort,nie ważne ile przekleństw ważne,że z serca robiłaś i super wyszło i świnka peppa pięknie
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
A dziś jadę sobie na kilkudniowe wakacje do rodziców
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wiecie co? byłam u teściów i szwagierka mówi,że właśnie ten młody lekarz to asystent,że mało co się zna tak naprawdę,bo jej koleżanki trochę więcej wiedzą albo są starzy,którzy do emerytury dorobić. no szok
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
na co mam się nie nastawiać Twoim zdaniem ? właśnie znalazłam jego profil na fb
na ile Wam wygląda ?
jakby od 6lat pracuje w szpitalu medycznym haha
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Widzę że szalejecie na forum. Ja trochę działałam poza domkiem a wczoraj to jakoś nie miałam siły by coś napisać. Leżałam w łóżeczku i odpoczywałam przed TV.No i oczywiście debatę prezydencką oglądałam.
A tak to pogoda była byle jaka, no może w sobotę taka dość a tak to kicha. Oby jakieś ciepło już zaczęło do nas iść bo zwariuję z tym zimnem w kółko, jak nie wiatr i deszcz to taka zimnica że szok jak jesień.Bllleeee.
Muszę kurna dzisiaj podjechać do swojej gin po zaświadczenie że mogę na szkole rodzenia ćwiczyć kurna jakby nie mogły powiedzieć wcześniej że będą potrzebować.ehhhh
zancik na pewno dostaniecie to mieszkanko, tym bardziej że rodzinka wam się powiększa.Chyba są większe szanse jak jest dzidzia co ? NO ból i strach a potem radość....ale to chyba z niewiedzy co przed nami. Bądźmy dobrej myśli
agnieszka1 to Ty tak jak ja nie wierzę tej mojej lekarz, bo raz tak mówi raz tak. Ja nie lubię niejasności . A zresztą tak jak się wypytuje to kurna co to ma być to albo wie albo nie wie i tyle a nie jak czujesz Dziadostwo
U nas 3D nawet widziałam za 250zł-300zł także u was to dość tanio w porównaniu do nas.
paulinka2202 i ja się dołączam do was .Tez jakoś mnie strach oblatuje jak sobie pomyślę ze to już niedługo. a czas leci jak szalony
agge Ty to z tymi wymiotami masz masakrę, dobrze że chociaż 10 dni ci odpuściło. To co Ty jesz bidulnko jak w kółko masz telefon biały
Zdaj relacje z wizyty co tam u was słychać?
Bezimienna o jakaś masakra z tą koleżanką no moja gin też mówiła żeby uważać na siebie. NO ja też mam okna brudne ale nie będę fikać teraz po parapetach.Ale kurcze sama sobie nic nie zrobić a w środku można pourywać coś .No toż to szok. Masz racje
To TY masz ciążę podwyższonego ryzyka tak? ale lepiej jak tak sprawdza niż żeby miał olewać, a tak to wiadomo że wszystko jest oki
Mnie to moja gin już wysyłała wcześniej na inne USG żeby zobaczyć sobie płeć, więc pewnie i ona nie widzi kto tam u mnie jest. A że z twarzy się wyczytuje płeć to pierwsze słyszę hehe
a co do położnej to ja muszę tez poszukać jakiejś spoko a nie tu będzie mi jak to napisałaś ,,o-furczała" pogonie jak coś
Tysiiak TY to normalnie Fachowiec od tortów jesteś i ciast świnka peppa rewelacja no to Kubuś się cieszył pewnie co ???? Jak po urodzinkach??? Zadowolony?
NO ja tez mam zamiar iść z pozytywnym nastawieniem ale jak to będzie to się okaże.... pewnie jak zwykle będę panikować nad wyraz hihi
Wy to szalone laski jesteście zeby lekarzy wstawiać hahahaha fotki no nie tego to tu jeszcze nie grali..
Pozdarwiam Cieplutko
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tysiak tort rewelacyjny, masz talent powinnaś ludziom robić torty za pieniążki
Agge pocieszę Cię ja wczoraj też wymiotowałam, zjadłam czekoladę i tak mnie wzięło.
Zancik skoro Twoja koleżanka zwalnia mieszkanie to może powinnaś napisać jakieś podanie albo się przypomnieć ze chcesz i akurat wiesz o tym mieszkanku a zaraz Wam się rodzina powiększy. Przypomnij im się !
Dziewczyny mam taki obolały brzuch, tak jakbym ćwiczyła pierwszy raz od dawna i bolą mnie wszystkie mięśnie. Czy też tak macie, czy to może być spowodowane tym ze rośnie dziecko a miejsca ma coraz mniej? gdzieś wyczytałam że wody płodowe już nie zwiększają swojej objętości teraz rośnie dziecko. Byłam w sobotę na weselu i trochę potańczyłam i już mam obawy że może za dużo ruchów było i powinnam iść do lekarza sprawdzić czy wszystko jest okej. Planowaną wizytę mam na 29 i nie wiem czy ją przekładać.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Z tym usg prywatnie to masakra ja płacę różnie w zależności od trymestru na początku było drożej teraz za USG 3d 200 zł + wizyta 140 zł :/
Dzisiaj w biedronce jest parę rzeczy dla dziecka chusteczki, pampersy, podkłady do przewijania itp. Aaaaaa jest jeszcze proszek Lovella za 13.99 zł najtaniej a ja przepłaciłam bo kupowałam po 21.99 zł no ale cóż ;/ Ja się wkurzyłam bo pojechałam bo chciałam tą herbatkę Z humana i jej nie było nie wiem czy nie dojechała czy co
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Nie, nie ja się nie nadaje do robienia większej ilości tortów już teraz przeklinałam go i miałąm ochote to wszystko wyrzucić w cholerę!! Ten lukier plastyczny to jakaś masakra