- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja na kazdej wizycie mam usg i na kazdej widzę maluszka. Po wizycie dostaje wydruk zdjecia.Zancik ja tez nie słodzę a od kiedy jestem w ciąży mam wstręt do słodkiego wiec obawiam się glukozy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja na szybko bo padam.
Na wizycie ok. Z Młodą wszystko ok. Serducho pika, Młoda się wierci. Z szyjką itp - ok.
No i całego pomiaru nie mam ale główka ma już prawie 5cm średnicy, tułów ma ok. 10cm. Czyli cała ma ok 15cm
Co do glukozy to ja już miałam jedną na początku grudnia.. Teraz druga mnie czeka Samo wypicie nie jest złe, ale tak jak Tyssiak pisze - wytrzymanie po niej 2 godz to szaleństwo
Aaaa.. i do końca lutego muszę się wybrać na połówkowe. A wtedy to foty dostanę i szczegółowe wymiary Młodej
PS. Tyssiak - daj ciachaaaa!!!!
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
Foty dostanę na połówkowym
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
z 3D na pewno wstawię jakąś fotkę ^^
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ale mnie wieki nie bylo, co dopiero zakladalam ten watek a juz polowa ciazy nam stuknela, ale ten czas leci jeszcze troche i bedziemy odliczac ktora juz urodzila a ktora jeszcze nie
Mam Pytanie Do LIZZY powiedz kochana bo widze ze w tej samej sytuacji jestesmy, maluszki jeszcze male a juz zaraz natepne beda. Jak rozwiazujesz sprawe wozka bo ja narazie woze malego w swoim ale niedlugo trzeba bedzie jakis tandem zorganizowac tylko kurcze problem w tym ze zaden mi sie nie podoba takie jakies wielkie mi sie zdaja
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
W sumie nie jestem w stanie nadrobic zaleglosci w czytaniu forum bo bylo by kilkaset stron do przeczytania ale mam nadzieje ze wszystkie lipcoweczki maja sie sweitnie i zadna nie ma problemow z dzidziusiem. jeszcze troszke a juz nie bedziemy mogly sie kulac przyjdzie wiosna, zrobi sie cieplo nogi nam popuchna i bedziemy sie toczyly chodnikami
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moj najmlodzy synek urodzil sie dwa tygodnie przed terminem, wiec teraz tez moze sie zdarzyc
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
A mój maluszek właśnie sobie szaleje w brzuszku, tak mocno kopie, że aż mnie trochę zabolało
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
My kupiliśmy ABC Zoom Design - na razie 2 spacerówki, muszę dokupić gondolę. Wózek używany. Do tego zostawiam wózek po Młodej i rozglądam się za parasolką na wiosnę. Mam jeszcze chustę i rozglądam się za nosidełkiem No bo żeby za łatwo nie było to w październiku przeprowadzamy się do nowego mieszkania.. na 4 piętrze bez windy Będzie się działo
A co do wózka ABC - koleżanka ma dzieci rok po roku i poleca. Oglądałam go w sklepie i też mi podpasował. Jak na razie testowałam z samą Hanią i było ok. A szukałam wózek jeden za drugim, bo bałam się że jak będą obok siebie to do żadnego sklepu się nie zmieszczę
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lizzy no wlasnie ja tez myslalam ze jeden obok drugiegonodpada bo w zadne drzwi sie nie zmieszcze, ja na szczescie mieszkam w domu a nie w bloku ale i tak to wielki klopot juz wozek malego trzymam w salonie bo nie mam miejsca zeby go gdzies schowac a co dopiero z podwojnym bedzie, rodzina sie smieje ze wyrzucimy kanapy i zrobimy parking dla wozkow
Ja myslalam o takim www.preciouslittleone.com/product-inform...rL2cMCFcHKtAodrAQAJg ale strasznie drogi jest to chyba najmniejsza wersja jaka udalo mi sie znalezc.
No nic bede musiala cos poszukac jeszcze poki mamy czas. Tak sobie mysle ze malutki jest ten nasz okruszek jeszcze a tu juz nastepny w drodze az sie boje co to bedzie jak ja dam rade zadowolic dwoch maluszkow i jedego siedmiolatka naraz, z trojeczka to juz bedzie nie lada wyzwanie no ale jakos damy rade wkoncu mamy nie biora wolnego tak jak w reklamie
Zancik USG juz za pare dni wiec juz bedzie wiadomo czy kolejny chlopczyk czy mala zabcia nam sie trafi tym razem, u mnie jakos zawsze na lipiec trafia pierwszy synek z 11 lipca, drugi urodzil sie w urodzil 23 lipca dokladnie w urodziny mojej mamy a trzeci szkrabek ponoc na 1 lipca wiec urodziny bede wyprawiac gdzies po srodku dla calej trojki za jednym razem
Ale sie rozpisalam mam nadzieje ze was nie zanudzilam na smierc
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
A co do wózków i miejsca to nic nie mów - teraz mieszkamy na 35 metrach.. Stelaż trzymamy w piwnicy ale górę już w mieszkaniu.. nie chcę myśleć co będzie jak będą 2.. Całe szczęście w październiku przeprowadzka do większego lokum i tam przyszły pokoik Młodszej przeznaczymy na razie na "wózkownię" i graciarnię (na początku łóżeczko będzie stało u nas w sypialni
Oooo.. teraz ja się rozpisałam
A teraz trzymajcie kciuki - idę za chwilę z Młodą na kontrolę do lekarza. Mam nadzieję, że już zdrowa i dostaniemy zielone światło na spacery bo kolejnego tygodnia bez wychodzenia nie wytrzymam