- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- roxi1987
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Magiczna Pani dr powiedziała ze na następnej wizycie sobie dokładnie pomierzymy dziewczyny wtedy to będzie 30 tydzień ciąży ale ze to ciąża bliźniacza to tak jakby był to 33-34, ale powiem Ci że tak od 3-4 dni odczuwam ciężar brzuszka

Lusek jak tak patrze sobie na Twój paseczek to ogarnia mnie troszkę niepokój już prawie wszystkie mamy za sobą już 2/3 ciazy tak to szybko minęło czasu coraz mniej a ja w lesie

agnieszkazst z wyprawka na pewno zdążysz, ja pomału kupuje bo nie chciałabym żeby mnie zaskoczył potem wyciąg z rachunku bankowego

ZoryaX7 jak po wizycie? Mam nadzieję że Ania szaleje w brzuszku

natinka będę trzymać kciuki kochana za Twoją glukozę bo ja dopiero za dwa tygodnie, mam nadzieje że tym razem wyniki będą dobre

tysiiiak super że urodzinki się udały, no i Twój torcik smakował bo to najbardziej cieszy w pieczeniu

meridka ja też jestem takiego zdania co ty lepiej wiedzieć i zapobiegać jeśli można coś w tej kwestii można zrobić bo nie zawsze się da ale jak się da trzeba działac

- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

No ja też powoli się rozkręcam z kompletowaniem wszystkiego pojechałam z moim M i zamówiliśmy wózek camarelo ale powiem wam że nie carrera jak byłam nastawiona ale jak zobaczyliśmy carmele to zamówiliśmy ją no to 4 tyg oczekiwania

Zapytałam o rabat przy łóżeczku co już wcześniej pokazywałam wam : allegro.pl/lozeczka-safari-olcha-szuflad...jak-i5013036627.html bo chce jeszcze od nich zamówić śpiworek taki na zimę na sanki, do fotelika do wózka (jeden wielofunkcyjny) całkiem fajny : allegro.pl/spiwory-polar-do-wozka-sanek-...ier-i5011788301.html
magiczna oooo fajnie że macie ćwiczenia na szkole tak jak my.A czy ćwiczenia były dla samych kobitek czy też macie ćwiczenia w parach bo my to i to

Ooooo porodówka my zwiedzać będziemy w następnym tygodniu hehe

Nalepki są super a powiedz czy są wielorazowe tzn czy da się je przekleić do innego pokoju bo fajne są bym może zgapiła hihi

wiewiórka a majtki bezszwowe

czajusiątko to Oliwka na pewno zadowolona z małego swojego kącika

meridika to pisz co tam wypiszesz bo ja też zielona jestem w tym

Jeśli chodzi o gotowanie to powiem Ci ze kiedyś nie gotowałam dopiero po ślubie zaczęłam się tym interesować i lubię nowinki różne np. gotuje to co okrasa albo Gordon Ramsey i wiele innych przepisów.Czasami nawet sama wymyślam zawsze smakuje każdemu.Czy na urodziny jak wyprawiam czy święta to powiem Ci ze lubię.
To jak pomalujecie to jakaś fotka ???

BEZ super -bardzo ładny

nat19 no właśnie ja dziś zamiast carery zamówiłam razem z mężem carmele bardziej mi się podobało w sumie mojemu mężowi też i te bajerki w budce

Także musisz zdecydować co i jak a na raty to też można nosić hihi

Ucz się ucz.
roxi1987 no to prawda przodowniczka w paseczku ale nie wiadomo kiedy dzidziol będzie chciał wyjść to mnie najbardziej przeraża

Kurde tyle czasu Ci dokucza no właśnie boję się troszkę ale zobaczymy jak to będzie dalej. Dzisiaj troszkę odpoczywam ale boli aż czasami zakuleję

Fajnie że nacieszyłaś oczka zdobyczą z 5-10-15 hehe

- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

nat- też lubię reserved

Kasia - ja też piję z miodem herbatkę na co dzień, dla osób dorosłych to chyba nie jest szkodliwe - także nie martw się. Ważniejsze, żeby nie podawać dziecku do pierwszego roku życia miodu, bo ma tam jakieś bakterie, z którymi tak malutki organizm sobie nie poradzi.
Kasiorek - gratulacje wygranej w tym konkursie z mamo to ja

Roxi- dzisiaj nie miałam żadnych wycieków ;D hehe

p.s. BOSH jak ja się cieszę że mamy internet

- nat19
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
- nat19
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tysiiiak – nie pocieszyłaś mnie trzydniowym okresem ;p wgl dobra jak to jest tutaj pierwszy dzień po porodzie obchód powiedzmy z rana, leje się z Ciebie w pierwszych dniach i co i przychodzi lekarz i mówi „jak się pani czuje, zapraszam na badanie?” czy tak przy wszystkich ;o ja chyba traumę bezwstydności będę miała po szpitalu ;p
Meridka – śliczny bez! ;p ale też zerwaliśmy z S., ale po dwóch dniach drażnił mnie ten zapach ;p
Meridka chciałam sobie kupić jakieś cienkie ddresy/ spodnie/ getry i kilka koszulek do tego. Bo to co mam zaczyna mi się opinać już. Mierzyłam tyle sukienek i ciążowych i zwykłych i jestem po prostu niewymiarowa, więc postawiłam po prostu na jakieś przewiewne spodnie i kilka zwykłych koszulek over size, po ciąży też się przydadzą, no a w letnie ubrania swoje jak sukienki nie wejdę w biuście ;p koszulki się za mocno porozciągają, więc postanowiłam kupić coś na teraz żeby jak lumpek nie wyglądać ;p jeszcze do C&A wskocze i już, bo nie mam jakoś ochoty na latanie dzisiaj a jutro idę do lekarza, więc wypadałoby kupić cokolwiek ;p no i może jakieś trampki wsuwki, a jak nie to przez neta sobie zamówię ;p co do sudocremu to ja też tylko na odparzenia słyszałam ;p tak to jak Ty zielona jestem ;p a co do naszych mam to fakt, ale wiesz zawsze miały swoje mamy doświadczone, pielęgniarki i położne też inaczej podchodziły moja babcia ma 59lat i całą wiedzę opierała na książkach doświadczeniu położnej i swojej mamie ;p wychowała trójkę dzieci w tym mnie i znalazła sposób by nam uszy nie odstawały ;p! bo jak się jakoś tam dzidziola kładzie do łózka to trzeba zwracać uwagę czy uszy się nie zawijaja, bo inaczej po jakimś tam czasie tak już zostaną ;p! ;p i nam wałeczki z ręczników albo pieluch tetrowych robiła żebyśmy główek nie przekręcały ;p więc starsze pokolenie dało radę bez dostępu do Internetu ale za to też większość położnych było bardziej z „powołania” niż „a bo nie wiem co mam w życiu ze sobą zrobić” ;p teraz ciężko spotkać jakąś położną z powołania ;p
Roxi – to pochwal się paczuszką ! ;p
Lusek – Oks czekam na focie ;p no ja właśnie jak weszłam na strone internetową, to też mówię sobie a może by coś innego kupić ;p bo mi się inne spodobały ;p no chyba tak, niby jakiś wózek na dole stoi już jakieś dobre 8miesięcy i nikt się na niego nie połasił, ale i tak się cykam ;p
magiczna - woda z cytryną ;p! mi też z rańca dziś jakoś kiepsko było i na czczo sobie wypłam i dzięki temu śniadanie zrobiłam ;o
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

- nat19
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5
- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14

Przyszło łóżeczko! Teraz czekam na J do 15 bo to na adres firmowy zamawiałam

- kasiorek0310
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
milego dnia wam zycze
mamy kupujecie tzn fasolkę do karmienia rozważam zakup ale nie wiem czy wart przy 1 synku nie miałam i karmiliśmy sie na zwykłej poduszce mało wygodne a teraz chce taka specjalna sprawdza sie to czy nie bardzo zadowolone z tego byłyście pomocy
- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Jak na mój zwyczaj późno ale byłam na poczcie i po zakupy.
magiczna jak się czujesz??? polepszyło Ci się ?

nat19 ooo to zdaj relację z wizyty. Tak te siniaki i blada skóra to wiesz co brak słońca ehhh witaminy D

agnieszkazst jak tylko założę konto na fejsie jak się z tym ogarnę to napiszę ci na priv.

Fajnie że udało Ci się tak zaoszczędzić na ubrankach i że jesteś zadowolona z jakości

kasiorek0310 jak tam odwiedziny teściowej??? Dałaś radę

Jeśli chodzi o fasoli do karmienia sama nie wiem ludziki polecają, jak trafisz jakąś okazję to kupuj. Ma coś być w lidlu.
- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Czas leci nieubłagalnie. U mnie już 29tc. Chociaż coś mi się wydaje, że wypakujemy się w lipcu jednak - tak wynika z USG. Cokolwiek by się nie wydarzyło i tak będę się czuła SIERPNIÓWKĄ

Lusek - fajny ten śpiworek

Jak się wykaraskamy z remontu to wrzucę fotosa

Nat- podobno sińce pod oczami w ciąży czasami występują bo dzidziuś coś tam uciska :> nie pamiętam czy chodziło o wątrobę ?

AA jeśli chodzi o album to też chcę kupić! Obowiązkowo

Słyszałam, że z tym przekręcaniem główki u dziecka to różnie bywa

Agnieszkazst - wysłałam do Ciebie wiadomość na priv odnośnie tych danych

Kasiorek -