- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2015
Sierpniówki 2015
- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Magiczna a z zasiłkiem du.pa, dzwoniłam ale akurat tej babeczki nie było i odebrała jej koleżanka, kompletnie niezorientowana i kazała zadzwonić jutro, trudno poczekamy, zobaczymy jutro, w każdym razie na konto nie wpłynęła dziś kasa...
fajnie, że Ty swoją kaskę dostałaś
Antie ja też się często czepiam wymawiania daty
no i Ty też uważaj na zawroty, skoro się pojawiają

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- roxi1987
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dziewczyny ja to juz mam duze dzieciaki u siostry, miedzy nami jest9 lat roznicy a i dzieciaki wczesniej miala.moja siostrzennica i zarazem chrzesnica skonczy w tym roku 13 lat i wlasnie wyjechala na zimowisko na tydzien wiec ja przygarnelam jej brata. Dzis nici ze spaceru nam nie wyszlo bo najpierw sniezyca potem deszcz lal siedzielismy w domku: karty, krzyzowki, komputer, chinczyk itd. Ale mialam zagwostke z gra w durnia szok musialam sobie przypomniec zasady:-)
Tez niestety sytuacje w ktorych robi mi sie slabo miewam szczegolnie jak dluzej stoje kosciol, autobus itd.
Kurde dzis mialam bardzo zly dzien jesli chodzi o moje samopoczucie bylam wiecznie glodna i ciagle jadlam a to nic nie dawalo , bolal mnie brzuszek nie wiedzialam czy z glodu czy cos sie dzieje:-( a do tego bol plecow czy to kregoslup czy nerki tez ciezko twierdzic:-) oby jutro bylo lepiej a teraz czas spac, milej spokojnej nocy wam zycze
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

aaaah i jak zmieniam na poprawną formę np 15 sierpnia to mi automatycznie wskakuje 2015-08-15 i nie mogę znaleźć gdzie to się wyłączało

Kasienka super, ze po wizycie wszystko dobrze

- Antie
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Myślałam, że mi się jakoś odmieni, ale dalej dzieci to dla mnie jacyś kosmici z własnym światem... ja nie wiem, jak sobie ze swoją Larwą poradzę... Cóż, umawiam się ze znajomym, który ma podobne podejście do mojego, na oswajanie z jego małą, czteroletnią kosmitką. Może coś zaskoczy, jak i jemu zaskoczyło...

"Pamiętaj, że każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś kocha i coś stracił."
- roxi1987
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- 8kasia8
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
prawie południe, zwolnienie wysłałam, zakupy na obiad zrobiłam, mięsko zaprawiłam, obiad zrobię na jakąś 14, gotuję ziemniaki, bo mojemu Tżowi zachciało się sałatki warzywnej, to za chwile będę kroić
wicie ja chyba zzielenieje z tym ZUSem, dzwoniłam znowu dziś a babka mi mówi, że dokument Z-3 zakład im przesłał ale pierwszego zwolnienia niee, dzwonię więc do zakładu a tam odbiera poprzednia dziewczyna, która pracowała przed tą do której zaniosłam zwolnienie, i ona mi mówi, że tamta już nie pracuje a ona jeszcze się nie ogarnęła ale "zbada" sprawę..... ehhh zwariuję, teraz znowu zanim prześlą do ZUSu to zwolnienie albo jeszcze wyjdzie, że zginęło i będę do gina zaginać po kopię, to wypłata ciągle się oddala, bo już kaskę bym dostała.... ale babeczka w ZUSie powiedziała (chociaż to dobre), że jak tylko dokument dotrze to zrobi wypłatę, ciekawe.... ja to mam zawsze jakieś przeboje...
roxi1987 ja tez mam ciągłe wrażenie głodu, ciągle bym coś żuła, ale brzuch nie boli, oby Tobie szybko te dolegliwości przeszły

tysiiiak formatuj komórki i ustaw tekstowe
Antie powoli Ci się przestawi

- Antie
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Rodzeństwa nie mam, jak się rodzeństwu ciotecznemu dzieci rodziły to unikałam jak ognia i nie ogarniałam tego szumu wokół małych. Będzie ciekawie, jak mi się podejście jednak nie zmieni, już widzę te wszystkie zdegustowane "ułożone" mamy na placu zabaw i ja...

"Pamiętaj, że każdy napotkany człowiek czegoś się boi, coś kocha i coś stracił."
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

U nas nie raz sedzieli znajomi do późna... może nie była to jakaś mega impreza ale para przyjaciół wpadła do tego czasem mój brat czy coś i nie było problemu.. musieli się liczyć z tym, że ja na ok godzinkę muszę zniknąc żeby wykąpać i uspać młodego a potem można sobie posiedzieć. Ja nie jestem za tym żeby dziecko siedziało do późna z dorosłymi bo lubię jak ma ustalony rytm ale każdy robi jak uważa

Byliśmy tez latem na dwa dni nad jeziorem pod namiotami z 1,5 rocznym Kubulkiem i było super

Co do tego czy sobie poradzicie to nie mam wątpliwości

- meridka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
czajusiątko - "zaraza listopadowa" dobrze powiedziane

kasiorek - jestem pod wrażeniem, że piszesz posty z telefonu

Antie- super, że masz znajomą która zaproponowała Ci sesję ciążową

Ja jestem tydzień bez USG i się już schizuję czy Bąbel tam jeszcze jest ;/ nawet kopniaka bym wytrzymała

Magiczna- podchwytuję sposób z notatnikiem

Tysiak - fajnie, że chciało CI się zabrać za tą tabelkę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
8kasia8 - piękne maleństwo, zastanawia się co będzie robił jak wyjdzie w końcu z brzuszka

Mam pytanie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ZoryaX7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Czajusiatko cieszę się, że wszystko dobrze.. Fajnie, że kolejna wizyta za 3 tygodnie.
8kasia8 jakie cudne zdjęcie. Jak widać maluszka. Twardy ten Twój lekarz, że nie chciał zdradzić płci, a pewnie coś już tam widział. Ciekawe, czy moja coś mi powie, czy tez nie będzie mnie wprowadzać w błąd. Najważniejsze, że wszystko dobrze i prawie ma 9 cm. Z tym Zusem to też masz przeboje.
Roxi rozumiem Twoje obawy, a szczególnie, że faktycznie zostałaś rzucona na głęboką wodę, bo czekają Cię bliźniaki. Jestem przekonana, że dasz sobie radę. Na pewno mąż pomoże i pewnie rodzicie. Jak wiecie ja starsza i tez się zastanawiam, czy dam sobie radę, bo też raczej byłam rozpieszczana przez rodziców ( w sumie to do tej pory jesteśmy , bo teraz także i mój mąż). Jednakże myślę, że powinnam dać sobie radę, bo w sumie z mężem marzyliśmy o dziecku, a mój bratanek to dla mnie już niezła lekcja zajmowania się dzieckiem. Też mnie omijają narty, ale jakoś wolę być w ciąży.
Tysiiak ja też uważam, że zwłaszcza jak dziecko ma już rok to można pogodzić wszystko. Często na różnych wyjazdach widziałam małe dzieci, czasami niemowlaki, które jeździły z rodzicami w góry, za granice itd.
Meridka ja śpię najczęściej na lewym boku, bo mi tak najwygodniej. Ja też już nie mogę się doczekać USG, zwłaszcza,ze prawie 5 tyg. kruszyny nie widziałam i już teraz wariuję. I po kilku dniach mi brakowało już tego,ze nie wiem co się dzieje.
Byłam dziś zrobić badania na czwartkową wizytę. Mam nadzieje, że wyniki wyjdą dobre i nie będę się martwić przez dwa dni. Wyniki przez Internet mam dziś po 20.
- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba.
- Otrzymane podziękowania: 14
Ani brzucha nie mam, ani nie czuje ruchów, nie mam usg na każdej wizycie, tylko 3 w ciągu całej ciąży i zdjęć też żadnych nie mam "ciążowych". Płci też nie znam no bo miałam tylko 1 usg...
Jak widze ze Wy macie co chwila usg to zaczynam się martwić o mojego malucha bo go nie podglądam i nie mam pojęcia czy wszystko u niego okej

Schiza mi się jakaś włącza

- ZoryaX7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- ZoryaX7
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Magiczna
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-