BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 2 miesiąc temu #1011289 przez Gosia 2712
Clue hehe no chwala temu co wymyslil usg :lol: Moj M. wczoraj poogladal syneczka no i dumny oczywiscie jest z niego :P Sliczny ten komplecik :)

Monia oj łobuz to jest :p najpierw akrobacje odstawial przed panem dr, a pozniej przez dobra godzine to dyskoteke w brzuchu sobie robil :P Oczywiscie pochwal sie zakupami :P uwielbiam ogladac rzeczy dla dzieci :D

Malutkamlika ja zamowilam materialy i mam nadzieje, ze jutro przyjda i tez sie biore za szycie :D oczywiscie pochwal sie swoim dzielem jak skonczysz :) Moj jest ulozony posladkowo jak narazie, ale jeszcze maja duzo czasu na obrocenie sie :)

Kakadu fajnie, ze chlopaki maja sie dobrze :) i tez mam nadzieje, ze tym razem bedzie wszystko ok :)

Natka no mam nadzieje, ze da rade teraz :P zaciskam nogi jak moge wiec moze szybko nie wyjdzie hehe :P No ja puki co to tylko trampeczki kupilam i do lutego nic wiecej ... no chyba ze na Boze Narodzenie tez dostanie prezent hehe :p

Marta a moze wczesniej juz bedzie wiadomo kto tam siedzi :)

Martyna trzymam kciuki za jutro :) daj koniecznie znac po wizycie :) Heh kazdy lekarz wlasnie inaczej bada i ja to sie smieje, ze ma inne palce do badania :P tak jak rodzilam Zuzie jeden przyszedl i mowi "tu jest rozwarcie na 3 palce" drugi przyszedl i mowi "tu jest na 2 palce" juz im mialam powiedziec, ze tamten pierwszy chyba mial chudsze te palce bo weszly 3 :P :whistle:

Paulina podzielilabys sie tymi pasztecikami :P :whistle:

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1011291 przez Marta1985
Dzidziuś ma 10 cm i 60 gram. Szyjka dluga i zamknieta. Usg kolejne polowkowe gdzieś w 20 tc to gdzieś za miesiąc.

9 lata 2 miesiąc temu #1011300 przez Inna607
Gosia2712 ale piekne "dzwoneczki" u synusia:)
Super !!!! Gratulacje
Jejku jak to cudownie patrzec jak coraz więcej tygodni Ci rosnie :)
Jeszcze chwila i przytulisz synusia tak tak to Twoj czas w koncu :) buziaki kochana trzymaj sie cieplutko :)

9 lata 2 miesiąc temu #1011303 przez Gosia 2712
Monia swietne wiesci :) gratuluje synusia :) czekam na foteczke :)

Marta dobrze, ze wszystko ok :) rowniez sie ciesze bardzo z takich wiesci :) a foteczka gdzie? :P :whistle:

Inna dziekuje kochana :* fajnie ze tu zagladasz :) kurcze nawet nie wiesz jak ja sie ciesze, ze ten moj suwaczek tak zasuwa :P oby jak najszybciej zlecialo do tego lutego/marca :) wybuziakuj Nadusie :*

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1011305 przez Marta1985
Nie mam zdjęć :(

Muszę w tym tyg do tego Angeliusa znow się zapisać ☺

W którym tc mialyscie usg polowkowe? Bo przedział jest chyba 18 -22

9 lata 2 miesiąc temu #1011306 przez Martynka__89
Gosiu święte słowa ! Suwak leci jak licznik, wytrwać do lutego/marca. Wiem że to może dziwnie zabrzmiec ale czekam z uczuciem ulgi najwcześniej do 32 tygodnia. (6 stycznien).

Moja Kropeczka:(9.02.2015

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1011308 przez malutkamilka
Pewnie że się pochwale wyczynami ale to juz jutro bo i tak nie wszystko skonczone - takie drobne przeróbki

A co do ilości plci to prawie porówno

9 lata 2 miesiąc temu #1011312 przez Gosia 2712
Marta ja mialam wczoraj :) 20t 1 dz :) a przedzial jest tak jak piszesz miedzy 18 a 22 tyg :) Szkoda ze foteczki nie dostalas...

Martyna to nie brzmi dziwnie, bo ja tez caly czas sie "modle" zeby dotrwac chociaz do sylwestra :whistle: chociaz wiem, ze to nie daje w 100% pewnosci, bo wiadomo ze to jest wczesniak, ale zawsze to lepiej jak np w tym 25tyg... Takze bardzo dobrze Cie rozumie...

Malutkamilka to czekamy na fotki :P mi jak jutro materialy przyjda to tez sie biore za robote hehe :woohoo:

Tak patrze na ta nasza liste i szkoda, ze co niektore dziewczyny sie ostatnio nie odzywaja... :( Paulinsien, MatkaWariatka, Aruneczka, Agnieszka ostatnio napisala i znowu cisza... No juz nie wspomne o tym ze NATB to juz calkiem o nas zapomniala :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 2 miesiąc temu #1011318 przez PaulinaJ
Fajnie, że z maluchami okej :D:D Ja lecę 29 na połówkowe :) razem z Paulinsien :P szkoda tylko, że mamy godziny inne.

Malutkakamilka umówiłaś się tam na Wojciecha?

Gosia pasztecików mamy sporo więc częstuj się :d

Objadłam się :P Galarety niestety już mi się nie chciało na noc robić :D Ale co się odwlecze to nie uciecze :silly:
Załączniki:

9 lata 2 miesiąc temu #1011320 przez Gosia 2712
Paulina no wiesz co :P tak szczuć ciezarna takim dobrym jedzeniem :P :whistle: :woohoo: :woohoo: :whistle: :whistle: az mi ślinka poleciala :whistle:

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 2 miesiąc temu #1011323 przez moniab26
Marta1985 ja miałam dokładnie jak Gosia - 20tydz i 1 dzień połówkowe, teraz będę miała 17 listopada echo serca płodu to znowu sobie maluszka pooglądam z tym, że teraz będzie większy nacisk na samo serduszko, chociaż lekarz i tak całego malucha podgląda.
Na mojej fotce niewiele widać bo po pierwsze mam sporo sadełka, przez które słabo widać a po drugie łożysko na ścianie przedniej i lekarz stwierdził, że mały wygląda jakby pod kołderką leżał, ale jutro wrzucę fotki i Jasia i tego co mu kupiłam.

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 2 miesiąc temu #1011324 przez moniab26
Paulina z czym masz te paszteciki?

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 2 miesiąc temu #1011327 przez PaulinaJ
Ser i pieczarki :P

9 lata 2 miesiąc temu #1011330 przez malutkamilka
Paulinka, ja jak tam dzwoniłam i podałam datę miesiaczki to mi wyliczyli na 27 października na 18 jade na Wojciecha

9 lata 2 miesiąc temu #1011332 przez Gosia 2712
No i musialam isc cos zjesc :P tak mi Paulina narobila ochoty :P

Monia ja teraz mam wizyte 4go to tez troche malego poogladam :D

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka