- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Byłam w sklepie Mama i Ja mogłam bym tam spędzić pół dnia jakie teraz te wózki są śliczne:) zdecydowaliśmy że być może kupimy komode z przewijakiem, fajne rozwiązanie. Na oglądałam się dzisiaj rzeczy jakie słodkie. Malutkakamilka masz przeurocza córeczkę śliczny brzuszek, coraz wiekszy:) pochwalę się moim 21 tydzień dodam tylko że na polowkowych wychodzi 22 tydz. 2 dzień termin porodu 22 luty.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
U mnie wychodzi niby 6 dni dalej ale mysle ze sie wyrowna z czasem
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
Martyna - świetne wyraźne fotki, moje z prenatalnych są gorszej jakości, dr T daje mi lepsze
Malutka, fajna córcia, też lubi świnke Peppe ? BO widzę z butka wystaje ))
Zazdraszczam Wam umiejętności szycia, mam do tego dwie lewe ręce niestety...
Masz rację Gośka, szkoda, że inne dziewczyny milczą... mam nadzieję, że dalej mogą cieszyć się ciążą, tylko po prostu o nas zapomniały.
Ja zaraz idę doprowadzić się do porządku i na 13:10 wizyta u mojego ginka, ciekawa jestem jak tam ta moja nieszczęsna szyjka
Ja dziś piekę ciasto marchewkowe kuchnialidla.pl/product/Ciasto-marchewkowe zobaczymy jakie wyjdzie
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Heh u mnie dzisiaj znowu pobudka o 5 byla ale chociaz mam juz caly domek wysprzatany, obiadek od wczoraj i za chwile biore sie za szycie moje materialy dzisiaj dotarly Jak mi cos wyjdzie z tego to wam sie pochwale hehe
malutkamilka sliczne te poszewki i Twoja coreczka tez slodka jest duza pannica fajny, zgrabny brzus
Martyna sliczny dzidzius a brzusio juz taki konkretny oj w sklepie dzieciecym tez bym mogla godzinami siedziec
Clue trzymam kciuki za wizyte oczywiscie daj znac od razu tez mam nadzieje, ze reszta dziewczyn po prostu cieszy sie ciaza i nie ma czasu na forum
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja akurat tam robilam, bo moj gin prowadzacy jest wlascicielem tej placowki wiec wiadomo, ze wysle swoja pacjentke do siebie A teraz mialas na nie skierowanie tak? To dopytaj sie swojego gina czy przysluguje Ci skierowanie na te trzecie badanie, bo ja po skonczonym badaniu polowkowym rozmawialam z dr Marcinem i mi powiedzial, ze jestem objeta programem badan prenatalnych i to trzecie badanie tez mi przysluguje... i musze sie zapytac mojego gina, czy tez na nie dostane skierowanie i czy faktycznie mi sie ono nalezy... Bo wiadomo, ze w kazdej placowce inaczej robia i inne maja procedury...
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
moja szyjka twarda, szczelnie pozamykana, dziś na usg miała 31 mm więc jest dłuższa o całe 4 mm :o (nie wiem jak to się stało)
już mam gdzieś te milimetry byle szczelnie zamknięta ! obiecuję, więcej nie będę smędzić Wam o mojej szyjce
dostałam lutke w tabletkach, mam jesc 3x dziennie + magnez kolejne tabletki do kolekcji
Ja też muszę iść gdzieś z moim pulsem, bo często mam powyżej setki... ale tylko ten puls, bo ciśnienie w normie.
Martynka, ja idę teraz do niego 10.11, a Ty 29.10, więc chyba trudno będzie się nam spotkać a mówił Ci już, że zmieniają adres? BO mi wspomniał na poprzedniej wizycie, ale całkiem zapomniałam nazwy ulicy i dziś też wypadło mi z głowy, żeby zapytać...
ja też uwielbiam ten Mama i ja
z tego co kojarzę, to 3 prenatalne nie jest już refundowane.
Ja byłam w moją pierwszą córką na tym 3, ale teraz chyba nie pójdę. Wtedy dziecko było już duże, mało co było widać, niby można popodglądać na 4d, ale moje dziecko miało akurat całą masę pępowiny koło buźki, więc na zdjęciu 4d mam samą pępowinę . Szczerze to nawet nie wiem co oni mi tam wtedy sprawdzali.
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Byłam dziś oglądać wózki. Myślałam, że to mi ułatwi sprawę bo miałam dwa wybrane i poza nimi nic innego nie widziałam...Jakże się myliłam. Jak zobaczyłam tą halę z wózkami to wyszłam jeszcze głupsza niż weszłam Po oględzinach góruje Adamex Pajero, York albo Barletta. Jeszcze był zajebisty Navington taki klasyczny , ale koła skrętne
Te 3 badania są płatne
Martyna super , że u was wszystko ok foty urocze .
Malutkakamilka na tym etapie ciąży wiek wychodzi różnie Dzieci teraz rosną swoim tempem więc dlatego tak jest i właśnie przez to wiek ciąży według USG oblicza się na początku A co do lekarza to ja tam na Wojciecha jechałam do Dr Mędrka zajebisty jest.
30 wyskoczyła nam niespodziewana 18-stka. Nie mam co na dupę wciągnąć W H&M jest teraz do -50% to może coś się znajdzie.
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta ale fajnie jestem pewna na 99% ze bedziesz zadowolona Tylko sie nie przestrasz, ze on taki mlody hehe
To jest on
oczywiscie wszystkie opinie przeczytalam i sprawdzilam do kogo mam isc wczesniej
Clue switne wieszci dobrze, ze juz jest wszystko "szczelnie zamkniete " jak tylko masz ochote smecic to pisz, od tego jest to forum i my zeby w razie czego wysluchac i wesprzec
Paulina moje dwie kolezanki maja wlasnie ten Pajero i sa bardzo zadowolone z niego ja tez cos podobnego chce kupic tylko moze nie z Adamex a tu
allegro.pl/zby-wal-ii-wozek-dzieciecy-cl...isy-i5709036646.html
A teraz wam sie czyms pochwale oto moje dzielo
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- MatkaWariatka86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Czytam Was cały ale weny na pisanie brak ;(
Ja tez juz po połówkowych. Młody to młody i wszystko z Nim ok. Rośnie jak na drożdżach.
Byłyśmy z córcią chore najpierw Ona załapała angine pózniej na mnie przelazło to cholerstwo i niestety antybol poszedł w ruch
Niby gardło mnie nie boli już i skończyłam brać antybiotyk w zeszłym tyg a nadal moje gardło "dziwnie" wygląda. Przekrwione , czerwone i jakieś białe plamy mam
Musze wymaz zrobić i do laryngologa lecieć bo za długo się już to ciągnie !
Nastepna wizyta u gina za tydz w czwartek
Ciesze się że u Was wszystko wszystko ok ! Wszystkie wyglądacie pięknie!
Gośka komplet zajebiaszczy!
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Gosia super pościel, ja mam zamiar uszyć z minky taką duża matę, żeby maluch mógł sobie swobodnie leżeć na podłodze, ale to dopiero w styczniu, a wózek bardzo fajny, właśnie takie mi się podobają tylko na innych kołach - na dużych i ze szprychami.