BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 1 miesiąc temu #1012146 przez PaulinaJ
My chcemy swoje miejsce na ziemi wiec to wymaga poświęceń. Ale damy rade

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1012159 przez moniab26
Mam już za sobą dzisiaj trzy kłucia ale byłam dzielna i nawet glukozę dałam radę cała wypić ;)

Paulina macie obrany cel do którego oboje dążycie i pewne jest, że dacie radę bo wam zależy a to najważniejsze.

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 1 miesiąc temu #1012171 przez malutkamilka
A moja ginekolog mowila ze obciazenie glukozą dopiero po 24 tygodniu czyli ja pod koniec listopada bede robic na pewno

No my tez melismy plan swojego miejsca i na razie go zrealizowalismy ale nie do konca, teraz wykanczanie no i chociaz czesciowa splata kredytu no i na czarna godzine trzeba miec cos odlozonego wiec liczymy ze najblizsze 3 lata beda za granica... akurat zieci beda chodzic do szkoly a ja wroce do pracy

Za dwie godziny zaczynam sie szykowac na jazde na Szczecin :D

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1012172 przez Gosia 2712
Paulina wlasnie dla tego moj M. juz przed slubem pojechal do pracy za granice, pozniej ja do niego dolaczylam, zarobilismy na remont domu (bo dostal od rodzicow go ) ja pozniej zaszlam w ciaze z Zuzia i zjechalam do Pl i nie chcialam juz tam wracac, bo tu mielismy raczej wszystko zrobione tylko nam osobne wejscie zostalo do zrobienia, ale to na wiosne, tu znalazlam dobra prace i moj M. tez zjechal :) Nie stety jak sie chce cos miec to trzeba sie poswiecic :( my tez wiekszosc naszego zwiazku spedzilismy osobno, ale cos za cos... :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 1 miesiąc temu #1012204 przez LeNa 2405
hej dziewczyny ja sie musze wygadac.
dzis bylam szpitalu na badaniach . sluchalismy serduszka ...ladnie bilo....z miesiaczki wynika ze dzis mam 20tyg 5dni. i co mnie martwi???slabo czuje ruchy tzn sa takie dni ze dzidzia sie rusza caly dzien...a pozniej nastaja takie ze slabo czuje ...i zaczynam panikowac...
a i jeszcze plytki mi krwi mi spadaja... jak tak wszystko idzie w zla strone to zadaje sobie pytanie czy to nie moze byc normalnie?? co ja az tak zle robie???

oboje chcemy tego dziecka biore leki ...ehhh czasami mnie przerasta...
w czwartek poznamy płeć....

[*] 9 TYDZ
[*] 20TYDZ
[*] 26TYDZ ...Hana;(

9 lata 1 miesiąc temu #1012205 przez malutkamilka
A ja siedzę w poczekalni i czekam jak na ścięcie ;)

9 lata 1 miesiąc temu #1012207 przez LeNa 2405

malutkamilka napisał: A ja siedzę w poczekalni i czekam jak na ścięcie ;)

trzymam kciuki

[*] 9 TYDZ
[*] 20TYDZ
[*] 26TYDZ ...Hana;(

9 lata 1 miesiąc temu #1012220 przez PaulinaJ
Kamilka czekam na wieści :) zaraz kolej na nas :P Skąd dokładnie jesteście, że ruszacie na ZS? :) Może mieszkamy bliżej siebie heh

Gosia mój miał okazję jeszcze na samym początku związku naszego jechać do Anglii ;-) ale nie puściłam go...teraz oboje żałujemy bo już dawno byśmy byli na swoim.

9 lata 1 miesiąc temu #1012225 przez Marta1985
Lena a co lekarz mówi na tę płytki krwi ? A co do ruchów to jeszcze mogą być delikatne a pewnie często myślisz o tym to wydaje ci się że są słabe - ja zawsze jak due zamartwidlsm to jadłam coś słodkiego to potem dzidziuś się rozbudzal ☺

Będzie dobrze kochana :kiss:

Malutka pisz tu wszystkim co i jak bo ja już wiem wszystko

9 lata 1 miesiąc temu #1012226 przez PaulinaJ
Lena właśnie co do ruchów to u nas też raz tak raz tak :)

9 lata 1 miesiąc temu #1012233 przez natkka
Lena spokojnie, na razie nie codziennie możemy czuć ruchy dziecka, więc się nie martw. Po pierwsze maluszek ma jeszcze w brzuchu dużo miejsca, więc nie zawsze się mocno obija, po drugie jeśli łożysko jest z przodu też nie będziesz czuła tak często i intensywnie ruchów malutka :)
kamilka jak po wizycie u lekarza?
Ja byłam dzisiaj i niestety hemoglobina mi bardzo spadła i muszę brać żelazo :] no i muszę się jednak zgłosić do kardiologa żeby założył mi holtera :(
Nam też się marzy własny dom, ale niestety żadne z nas nie ma szans na wyjazd na zachód do pracy, chyba że zupełnie niezwiązanej z naszym wykształceniem, a to znowu byłoby kiepskie dla szukania pracy w przyszłości w Polsce, więc ciułamy jak się da przy pracy w zawodzie :]

9 lata 1 miesiąc temu #1012235 przez malutkamilka
No to jest wszystko ok, dzidziulek ma 370g, zmierzyć się nie dało bo nie współpracowalo. Drapało się ręką po uchu a drugą zasłaniało oczka. Na serduszku ma delikatny punkcik zwapnienia prawdo podobnie przez moj katar. Ma zniknąć do konca ciazy a nawet jak nie zniknie to nie przeszkadza w funkcjonowaniu serduszka :D
Dostaliśmy mnóstwo zdjęć z badań i nagrany filmik dla tatusia. Ogólnie wszystkie parametry w samym środku więc idealny bobas :D :D :D
No i Klaudia zostaje Klaudia :D :D :D :D :D

9 lata 1 miesiąc temu #1012239 przez PaulinaJ
Kamilka czekamy na zdjęcia ;D Mam nadzieję, że my w czwartek też dostaniemy filmik :D

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1012244 przez malutkamilka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Buźkę też mam ale bardziej widać kości niż konkretnie twarzyczkę

Paulinka, wystarczy ze powiesz ze chcesz by nagrali to nagraja

9 lata 1 miesiąc temu #1012246 przez PaulinaJ
Kamilka a płaciłaś coś za film?:P że też nie wiedziałam wcześniej :D i co Dr Mędrek Cie badał? :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka