BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 7 miesiąc temu #1000696 przez moniab26
Natalia1991 musiałam w necie sprawdzić co to są szagówki ale już wiem, hehe też lubię kopytka, ja nie miałam pomysłu więc wskoczyłam na wielkie żarcie.pl i przypadkiem otworzył mi się przepis na łazanki więc u mnie dzisiaj łazanki, ciekawe czy mojemu S. będą smakować bo nigdy wcześniej tego nie robiłam ale jest w nich tylko to co lubi więc powinny.
Dziewczyny podeślijcie trochę tego deszczu i do mnie bo u nas ani kropelka nie spadła, kwiatki w ogródku mi usychają o trawie już nawet nie wspomnę :(

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1000706 przez natkka
U mnie dzisiaj było spaghetti :)
Ja mam wizytę w piątek, też nie mogą się doczekać :)
U nas też się bardzo ochłodziło, trochę też popadało, ale ja przez to się czuję zmęczona i śpiąca :(

9 lata 7 miesiąc temu #1000739 przez moniab26
Dziewczyny dzięki za deszcz - wreszcie wieczorem zaczęło padać.
To ja mam na odwrót, dzisiaj czuję się bardzo dobrze, ogarnęłam nawet troszkę domek bo do tej pory mój S. z moją mamą się tym zajmowali.
Teraz tylko pod prysznic i do łóżeczka...
Dobrej nocki wszystkim

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 7 miesiąc temu #1000746 przez PaulinaJ
niestety do gina nie dostałam się bo dziś nie pracuje ;-) no ale nic. Nie panikuje skoro i wy tak macie :P Dzisiaj np. prawie nic nie leci. W czwartek mam prenatalne,

Gosia ja nie tylko w miejscu stoję :D od początku jest mnie mniej o 5,5 kg :)

9 lata 7 miesiąc temu #1000778 przez malutkamilka
Paulinka fajnie ze waga Ci spada, a lekarz nie mówi że spada?

9 lata 7 miesiąc temu #1000788 przez natkka
Ja dzisiaj taka śpiąca jestem :] nie mogłam się jakoś wyspać, ehh
Byłam dzisiaj na badaniach, a w piątek wizyta :D

9 lata 7 miesiąc temu #1000798 przez PaulinaJ
Malutkakamilka nic nie mówił ;-) jak dzidzia rośnie i rozwija się dobrze to jest ok pewnie ;-) jestem po zmniejszeniu żołądka wiec wpływu na to nie mam bo jem naprawdę wszystko.

9 lata 7 miesiąc temu #1000828 przez moniab26
Moja waga też spada co mnie bardzo cieszy bo ma z czego ;) . Gin mówi, że to dobrze bo nie można za dużo przytyć przy nadwadze ( koleżance lekarz powiedział, że nie może przytyć więcej niż 5 kg), mój nic nie mówił ale póki waga spada to się cieszę, na razie -7

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 7 miesiąc temu #1000829 przez moniab26
Aha miałam zapytać czy któraś z was bierze CLEXANE?

[*] 30.05.2005 aniołek

9 lata 7 miesiąc temu #1000841 przez Gosia 2712
Hejka :)
Ale wam dobrze z ta waga :P u mnie idzie caly czas w gore :S

Moniab juz kiedys sie pytalam czy bierzesz clexan, ale mi nie odpisalas, moze nie zauwazylas... :) ja od poczatku biore clexan, acard i encorton... powiedz mi czy Ty tez masz taki problem zeby go kupic?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 7 miesiąc temu #1000855 przez Natalia1991
heja :P dzis dzwonilam do przychodni o moje wyniki moczu i bakteri ktore jeszcze tydzien temu byly liczne juz nie ma za to leukocytow jest duzo i o 16.00 mam dzwonic jeszcze raz jak gin zobaczy wyniki,,,, ciekawe czy bedzie kazal czekac do wizyty(7 wrzesnia) czy dzisiaj jeszcze po jakas recepte.... :unsure:
heh jesli chodzi o wage to 1 kg juz do przodu... :laugh: :laugh: pierwsza ciaze zaczynalam od 63kg a skonczylam na ostatniej wizycie u gin 2 tyg przed porodem na 99.9kg hehe... teraz 68.7 wiec 100kg przekrocze :lol: :lol: :lol: ale czego sie nie zrobi dla malenstwa.... kiedys schudne :P Niewiem jak wasze dzieci ale ja mojego musialam polożyć spać, dzisiaj jest wyjątkowo niegrzeczny chyba się nie wyspał bo wszysko na złość robi... ehhh może sen mu dobrze zrobi... :silly:

9 lata 7 miesiąc temu #1000932 przez PaulinaJ
można iść

rodzić hahah
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #1000952 przez Gosia 2712
Paulina slicznie wygladasz :) hehe i bufet Twoje dzieci maja konkretny :p :whistle:

Natalia nooo kochana to zes troche poszalala z ta waga w pierwszej ciazy :P :whistle: :lol: A lekarz nic nie mowil ze az tyle przytylas?
Ja jade jutro na badania krwi i moczu, mam nadzieje ze juz bakterii nie bede miec ;)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 7 miesiąc temu #1000966 przez PaulinaJ
haha niby konkretny , ale nie do końca :P Marysia tylko miesiąc skorzystała :D z cyców się flaki zrobiły i dupa blada.

9 lata 7 miesiąc temu #1000970 przez moniab26
Gosia 2712 nie zauważyłam wcześniej nic na ten temat, ja nie biorę i co ciekawe mój gin nic mi o tym nie wspominał nawet, dowiedziałam się o tych zastrzykach dopiero jak byłam w szpitalu od znajomej, która bierze i z tego co wiem nie ma problemu z zakupem tyle, że miesięczny koszt to ok 400 zł bo nie refundowany ( na NFZ można dostać za ok 15 zł jedynie od hematologa ). Z ciekawości poczytałam o tym w necie i serwują takie zastrzyki kobiecie jeśli w przeszłości były problemy z donoszeniem ciąży ( poronienia i przedwczesne porody ) a mój gin nic nie mówi. Już nie wiem co o tym myśleć, jutro mam wizytę to sama się zapytam.
W usg prenatalnym wyszło, że jest zdrowy, młody człowiek, co prawda nie dowiedziałam się jakiej płci ale co tam, najważniejsze, że zdrowy.
Odebrałam też dzisiaj wyniki z krwi i tu pojawia się chyba problem, mam dodatni wynik toxoplazmozy IgG (>200) i IgM 0,62 i już znowu mam stresa, dobrze, że jutro idę do gina .
Ja chyba do reszty osiwieję...

[*] 30.05.2005 aniołek

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka