- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mikulinka 6 na plusie ? - upał u mnie 0 i deszcz pada, orła już wywinęłam na szczęście nic poważnego ale szwagierka rękę połamała
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karii - chłopiec FRANIO
Nat B - dziewczynka HELENKA MARIA 2 kwiecień
MAmusia - dziewczynka
Heathera - dziewczynka WERONIKA 18 kwiecień
Wietrzyca - dziewczynka ZOSIA 29 kwiecień
Lena - ?
NatiK - chłopiec OLIWIER 23 kwiecień
Joana G - chłopiec KONRAD 8 kwiecień
Marta 1985- chłopiec WOJTUŚ 16 kwiecień
Anielka - dziewczynka 1 kwiecień
Mikulinka - dziewczynka 30 kwiecień
Koticz - chłopiec JONATAN 27 kwiecień
Jussstyś - chłopiec ADAŚ 15 kwiecień
Blond22 - chłopiec Kubuś 20 kwietnia
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tez jeszcze jestem na etapie szukania " wszystkiego " nadalnmam problem co na wyjscie dla malej ... i jaki rozmiar ...
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Albo znów tak nisko ze ciagnie w dół takze sprzatanie na raty dzis ... stosuje się cały czas do przykazu giną i tryb oszczedzajacy wlaczony jest ...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
ale doła złapałam bo jakoś w lesie ze wszystkim jestem :/
odnośnie ciuszków na wyjście to myślicie że taki pluszowy kombinezon wystarczy ?
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
dola masz ... Las.... hmmm
Ja to już jakaś dżunglę mam ....
na dzień dzisiejszy to tyle mam co wklejalam zdjęcia
Sama mam ten sam problem co na wyjscie niby ja ostatnia i koniec kwietnia ale kurde nie wiem ...
Może jeszcze jakis kocyk ..
A jaki rozmiar kombinezonu masz ?
A reszta co tak milczy ....
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mobilizuje sie i od jutra dzialam ogarnac chałupke i przygotować liste waznych rzeczy i spraw jeszcze wogole wpadłam na jakies forum odnosnie organizacji prac domowych i sobie swoj plan dzialan organizuje .... powiem wam ze strasznie mi on pomaga musze jeszcze go doprecyzować ii bedzie git
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Jeszcze mała dziś daje w pęcherz cały czas. Nie wiem, czy to ona, czy faktycznie chce mi się sikac.
Czy Wy już pakujecie torbę?
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wietrzyca Ja też leżę i kwicze. Do tego gardło mnie napiernicza I zgaga ...
Kombinezony w smyku widziałam i do tego wyprzedaże ...
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Torbę mam przygotowana od listopada w części jak miałam problemy z szyjka muszę dokupić parę rzeczy i dopasować ją do końca wkoncu
Planem się podzielę tylko muszę to jeszcze dopracować i spisać ładnie ale nauczył mnie systematyczności i codziennie coś zrobię to po ten jest cały czas czysto i nie potrzeba pól soboty na ogarnianie mieszkania tylko dużo rzeczy pomaga mi zrobić mąż bo to on w zasadzie gotuje i robi zakupy i nie powiem w sprzątaniu też pomoze
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
No, a torbę do szpitala pakuję na dniach, będziemy ją wozić już ze sobą, bo czort wie, kiedy mnie czeka poród
Ja wychodziłam z małym w listopadzie ze szpitala, ciepło nie było, ale położne powiedziały, że na wyjście i tak maluch idzie do auta.. Wład był ubrany w body z długim rękawem, rajstopki, dres welurowy i przykryty był kocem... myślę, że pluszowy kombinezon, jak najbardziej wystarczy... no chyba, że byłby śnieg... co czasem może mieć miejsce, ale nie sądzę
Ja też czekam na wypłatę wietrzyca muszę kupić części zamienne do laktatora, w ogóle muszę go POSZUKAĆ nie wiem, gdzie jest... pożyczałam go szwagierce, a co się dalej z nim działo nie mam zielonego pojęcia... mówiłam, że zamówię sobie jeszcze z 2 pidżamki do szpitala, no i hmmm jedną paczkę pieluszek mini jakiś najmniejszych mokre chusteczki i to wszystko... i będę już ready na przyjście małej na świat pierwsze tygodnie/miesiące i tak będziemy w szpitalu, więc pokoik ogarnie mąż...
Mnie od czasu do czasu bierze jeszcze ból szczęki okropny i polika, antybiotyk się skończył, teraz zostają domowe sposoby oczyszczania zatok plus sinupret XD muszę do wtorkowej wizyty u gin wytrzymać ...
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
No to czyli wszystkie leży mu wyprawkowo ..
Czekam na tą listę serio bo jakoś moje plany idą w łeb. .. A tu trzeba wypracować nowy system mi go w drozyc ... ( tym bardziej ze bede sana z dzieciakami ) mi laktator ma odsprzedac kumpela z lipcowek ... ale myśli nad ceną jeszcze..A ja ma tylko dokupić Nowe części więc czekam bo nie wiem ile za wola i czy się opłaca ..
Teraz jak m przyjedzie bierzemy się za wyliczenia do remontu I trzeba będzie kredyt brać i robić ...
A czasu coraz mniej ... torby nie mam więc kolejna rzecz ba liście do kupienia ( wszystkie zakosil M i je rozwalil .. jest walizka ale musze miec coś by dzieci spakować gdyby musiały iść do babki )
NatB zdrowka ... W domku jesteście już ?
Chyba się ogarniemy co laski ?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
1go w Lidlu ma być dużo rzeczy dla maluchów, łącznie z kołderkami, ciuszkami, kocykami, śpiworkami, a nawet biustonosze do karmienia. Ja się nastawiam na małe polowanie. Skromne, ale zawsze
Torby też nie mam. Mam malutką walizkę na podróże służbowe, ale do szpitala będzie za mała. A dużego torbiszcza wakacyjnego to na pewno nie będę brać, potrzebuję coś mniejszego. A tak, to mam same plecaki Więc też muszę o tym pomyśleć, zagadam z siostrą albo z mamą, może coś znajdą.
Pumcia, pochwal się tą koszulą
Ja mam dziś endokrynologa i hematologa, ale badania były ok, więc to będzie formalność raczej. Powoli się ogarniam, bo za godzinę muszę wyjść.