- Otrzymane podziękowania: 19
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Ja dzisiaj zalatana bo do banku jezdzilismy a jutro do nitariusza wiec będzie tak samo. Ale dalam rade dzisiaj kilka rzeczy spakować za to teraz zdycham z bólu kregoslupa :/
U mnie brzuszek już jest taki ciazowy chociaż nie duży jeszcze pod luźna bluzka można go schować i pod kurtka.
A bąbelek dzisiaj bardzo aktywny i dużo kopie
Ja mam wizytę 27 usg ale idę jeszcze w ten czwartek lub w piatek zobaczyć czy nie mam tej infekcji
Wietrzyca gdzieś się zgubiła ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pisałam, wczoraj na tel. i mi tekst urwało oczywiście. U mnie w porządki usg połówkowe mam 25 i zobaczymy czy się potwierdzą przypuszczenia lekarza że chłopiec czy jednak nie. W sumie byłabym mega zadowolona gdy zmienił zdanie Mi siara jeszcze nie leci, w pierwszej ciąży leciała ale dopiero jakoś chyba po 30 tc. Brzuch mam duży, nie ma szans z włożenie zwykłych ubrań, z Adasiem taki brzuch miałam gdzieś w 7 miesiącu. Fajnie że u Was wszystko dobrze
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Wybaczcie Moją nieobecność - walczyłam z chorobskiem, na szczęście jest już dużo dużo lepiej! Jeszcze trochę kaszlę, ale to już musi przejść. Ważne, że jestem już w stanie mówić, oddychać nosem i przełknąć także jest sukces.
A i byłam u nowego gina! Jestem zachwycona. Mimo że to w moim pakiecie, w ramach korpo, to i tak dał mi swój prywatny nr kom, żeby do niego dźwonic, jak tylko będzie się coś działo. Zbadał mnie, o wszystko wypytal, oglądnal wyniki (z powodu przeziębienia mam morfologię kiepską, dał mi skierowanie na ponowne badania jak już będę zdrowa). Jestem spokojniejsza, opowiedziałam mu o tym szpitalu, że tam będę chciała rodzić, gdzie on pracuje. Przyjął mnie bardzo dobrze.
Nie miał akurat w tym gabinecie super sprzętu, także się nie podejmował oceny płci, ale oglądaliśmy i słuchalismy razem serduszka Bąbelka, więc jestem dużo spokojniejsza po tym przeziębieniu. A na płeć muszę poczekać do 14 grudnia, kiedy będę miała połowkowe na super sprzęcie.
Ale wybraliśmy z mężem imiona
Co do brzucha, no już jest widoczny, ja zawsze byłam przy kości trochu. Jednak pociesza mnie to, że póki co przytylam niecały kg do teraz. Staram się nie ulegać wieczorem zachciankom, tłumacząc to sobie rozsądkiem
Lena, każdy brzuch jest inny. Czasem nie widać, a czasem dużo wcześniej widać, to zależy od wielu czynników
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Wietrzyca ale cie dopadlo:/ dobrze ze juz lepiej
U nas wir przeprowadzkowy. Nie wiem w co rece włożyć
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
A co do nowego gin, ciesze się, że zmiana na lepsze najważniejsze, żebyś Ty czuła, że możesz na niego zawsze liczyć
U nas tez imię wybrane
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
heather tylko nie przemęczaj sir za bardzo! Jeery ale to musi być ekscytujące, że idziecie na swoje super!
A my w sobotę jedziemy na sesje świąteczna z małym do mojej koleżanki fotograf no i chcemy zaliczyć juz zakupy świąteczne , bo później oszaleje ..
Co do kg na plusie, ja nie liczę, bo w sumie wagę przed miałam dość niska, wszyscy mówili, że przydałyby się z 2 kg u mnie więcej teraz ważę jakieś 57,5 kg przy wzroście 174 cm
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Fajnie, że takie stare imiona wracają do łask, to są imiona naszych dziadków i pradziadkow, które żyją przecież w języku
Heathera, ale sobie człowiek nagle uświadamia, ile rzeczy gromadzi, nie? Jak Wam idzie? Super, że na swoim
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny a coś juz kupilyscie dla maluszków? Mówię o pierworodkach bo wiadomo te, które już mają maluchy to maja sporo rzeczy po starszakach chociaż ja na pewno coś na zakupach kupie malutkiej
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131