- Otrzymane podziękowania: 131
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Heathera - ja też podłapałam infekcje upławy plus swedzenie ale dopiero we wtorek najszybciej mogę się u niego pojawić. Kupiłam Climatrozum czy jakoś tak - bo poleciły mi kolezanki ciężarówki a Ty co dostałaś ? I badał co to jest czy tylko z wywiadu ?
Wietrzyca - fajnie odpoczywaj, czeka Cię teraz miły etap ciąży ja szoping sobie zrobie po nowym roku
Dziewczynki a do szkoły rodzenia macie zamiar iść czy darujecie sobie ? U mnie jest bezpłatna i ponoć bardzo fajne zajęcia więc chyba się skuszę po 21 tygodniu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
A clotrimazolum jest dobre na swędzenia itp
Ja do szkoły rodzenia się nie wybieram a jak ty masz za free to warto iść i zobaczyć co i jak
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Ja do szkoly rodzenia w pierwszej ciąży nie chodziłam i teraz tez nie będę chociaż gdybym miała u siebie darmowe to bym poszła chociaż z ciekawości. Wiec myślę że powinnaś iść jak się nie spodoba to najwyżej zrezygnujesz
Jeju ja nie wiedzialam ze my mamy u siebie tyle gratów. Pakuje i pakuje i końca nie widać o.O
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam tą maść - ale drożyzna 2,49 zapłaciłam
Wietrzyca ja tez mam małe doświadczenie wieć też się wybiorę ponoć jest tam bardzo fajnie bo u nas w takiej szkole ucza położne i pielęgniarki ze szpitali:) uczą jak karmić, przewijać, co zrobić jak dziecko ulewa, ma kolki. Ucza oddychania podczas porodu, a nawet jak przeć wszystko szczegółowo wytłumaczą . . . może być ciekawie
Heatheta - bidulko i Ciebie wzięło?! a jakoś jakby dzisiaj słabiej swedzi, może samo przejdzie a co do przeprowadzek - to nienawidzę tego pakowania - rozpakowywania bleeeeeeeeeee
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
A u nas też są dobre opinie o tych szkołach. Muszę poczytać i coś wybrać, a jest w czym
Oficjalnie się przyznaje, na leżaco na plecach poczułam dzisiaj wyraźnie Bąbelka, nie jakieś tam motylki, których nie potrafiłam zinterpretować
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
No u nie nic nie swędziało tylko miałam te żółte upłąwy najpierw, więc Ty lepiej i tak dla gin powiedz przy wizycie że miałaś takie objawy nawet jak swedzenie przejdzie bo infekcje są bardzo grozne dla malenstwa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
pumcia no to teraz proszę mi się ładnie podleczyc! zdrowiej kochana.. A co do szkoły rodzenia, jak jest fajna to sama bym poszła, nawet jak juz to moje drugie dziecko na prawdę kontakt z ciezarnymi z położnymi od serca fajna rzecz także idź śmiało.. U mnie na wiosce i w koło bida ze szkołami, są przyszpitalne ale nie polecają .. Ja zadzwonię za tydz. Do mojej położnej fajna babka wiec liczę na jej pomóc, zwłaszcza przy kkarmieniu
wietrzyca gratuluję kopniaczkow .. Mnie tak już kopie mała, że to czasem jest dość nieprzyjemne, bo nisko siedzi ja juz tez przy drugiej ciąży bardziej niż ten okres ciążowy cieszy mnie sam poród i fakt posiadania maleństwa ..
Kochane dziś cały dzień spędzimy w Poz , jedziemy z małym na sesje do mojej koleżanki foto potem na zakupy i tak zleci.. Obym się lepiej czuła :)miłego dnia
- crazyinlove
- Wylogowany
- gaworzenie
To jest moja strona na fb www.facebook.com/Crazy-in-Love-1610557849171433/
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nat- a uwierz mi, że mam zamiar iść do szkoły rodzenia ze względu na to że jestem ciemna bo to moje pierwsze dziecko
Heathera - dobrze mówisz, tylko przed wyborami dużo obiecywali a teraz sprawa ucichła i chyba bezrobotni jednak nie dostanaą tego pewnego tysiaka. Sama chciałam zawiesić działalność żeby chociaz tyle dostać szkoda gadać bo ponoć nic korzystnego po nowym roku nie wejdzie . . .
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Nie wiadomo jak z tym 500 zł na dziecko po macierzyńskim, bo to obiecywał PIS przed wyborami a teraz już ucichło.
A my już w nowym domku Jejuu tyle układania. Na razie ogarnęłam tylko kuchnię i już mam dość :/
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Politycy zawsze duzo obiecywali . . . przed wyborami . . . mozna było sie tego spodziewac
Wow to dzis pierwsza noc w nowym domku ? spokojnie - dzis kuchnia, jutro pokój, po jutrze kolejny - nie ma co się przemęczać