BezpiecznaCiaza112023

Mamy kwietniowe 2016

9 lata 3 tygodni temu #1016554 przez Pumcia
Marta suuuuuuuuuper gratulacje :evil: Łobuziaka :woohoo: już dopisałam :evil:

Heathera ja już płeć znam wiec ja już po kolejce ale do lekarza mam tak jak mówisz 2.12 :woohoo: nie mogę się doczekać :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1016560 przez Mikulinka
Witam wszystkie kwietniowki zostałam przekierowania na to forum przez jedną duszyczke kwietniowa. Nawet nie wiem czy tu jest :dry: ;) termin mam na 30 kwietnia. Mam naimie Monika i mam juz dwojke dzieci.

9 lata 3 tygodni temu #1016566 przez Wietrzyca
Witaj Mikulinka, dobrze Cię duszyczka skierowała :) fajnie, że jesteś. Ja mam termin koło Ciebie, na 28go.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1016569 przez Mamusia
To ja jestem ta dobra duszyczka :)
Tu więcej się dzieje A na tamtym forum byłyśmy tylko my dwie.... ;)
A dzisiaj mój mąż czuł jak dzidzia kopie.... Aż mu się łezka zakrecila :) jutro zobaczymy jaką płeć dołączy do grona dzieciaczkow... :) chyba ze się zasloni pepowina jak ostatnio... :) :)
Podziękowania: Mikulinka

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1016575 przez NatiK
Cześć dziewczynki :)

No to widzę ze grono chłopaków rośnie :) Marta gratulacje!!
ja wizytę mam 10.12 wiec zobaczymy czy potwierdzi się czy rzeczywiście będzie chłopak, bo na ostatnim usg coś było między nogami hihi:)
Ja jeszcze nic nie czuje albo nie potrafię tego rozpoznac ;) mam nadzieję że to się wkrótce zmieni :)

Ja jutro planowo wychodzę ze szpitala wyniki sa dobre :cheer: mam nadzieje ze juz tu nie wrócę tylko na poród ;)
Ciesze się ze u was wszystko w porządku :cheer:

Mikulinka witamy :)

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1016584 przez Mikulinka
Mamusia
To dziś czekam na wieści kto u Ciebie brzuszku się mieści :)

9 lata 3 tygodni temu #1016602 przez Wietrzyca
Tak Mamusia, czekamy na wieści :)

Słuchajcie, majówkowe mamusie mają już wózki, kocyki kupione... Czy my nie odkładamy tego za bardzo? :dry:

9 lata 3 tygodni temu #1016604 przez Marta1985
Dajcie spokój jeszcze czas mamy ją dopiero w styczniu zacznę coś przeglądać no tyle że ja większość rzeczy mam po Bartku B)

9 lata 3 tygodni temu #1016605 przez Mamusia
Ja nie chodzę na takie zakupy bo wszystko mam po mojej córce.... po nowym roku będziemy łóżeczko rozkładać i przeblowywac trochę.... wizytę mam na 14:30 już się nie mogę doczekać.... ;)))

9 lata 3 tygodni temu #1016612 przez Wietrzyca
No my kolyske będziemy mieć od mojej siostry, trochę ubranek też. Ale na zakupy też planujemy dopiero od nowego roku.
... Trochę mnie to przestraszylo po postu :)

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1016614 przez Mikulinka
Dzięki dziewczyny za przygarnięcie :) . Choć na tamtym forum zostawiłam kawałek siebie I darze je sentymentem to jestem pełna nadzieja ze i tu tak będzie :) Mam kilka pytań ... W jakim przedziale wiekowym jesteście ? Czy jeśli to wasza kolejna ciąża to czy widzicie różnicę między ta a ta poprzednia / dnimi ? Czy jest tu jakas mama wczesniaka ?
Już tłumaczę skąd me pytania..... to moja 3 ciąża ( wpadka ) .... 2 poprzednie ciąże były dość trudne dla mnie .... Z córką od samego początku same zakazy .... odklejala się od łożyska .... 8 tc ... później też były problemy podtrzymywanie ciąży bo skurcze 5 miesiącu i rozwarcie 2 cm i .... ale udało się 37 tc ur się córka dziś to już nastolatka .... na drugie dziecko zdecydowaliśmy się dość późno .... ( ja się bałam ) ....też ciąża z dużymi problemami .... syn wcześniak ur 36 tc . .... obecnie 2.5 L .... no i teraz kolejna niespodzianka ....kwietniowa :)

9 lata 3 tygodni temu #1016617 przez Marta1985
Ja mam 30 lat to moja 2 ciąża obie z niewydolnością szyjki. Mam już synka Bartusia 2,5 lat z maja 2013 - miał być z czerwca i z dziewczyna mi z forum czerwcowki 2013 mamy kontakt do tej pory tle ze na Fb b9 tam łatwiej pisać i zżyte jak siostry jesteśmy :blush: Teraz jak się okazało będzie 2 chłopczyk - Wojtuś.

No ja narazie sobie oglądam różne rzeczy i teraz mogę kupić niebieskie bo do Bartka większość była uniwersalna żeby pasowało i do dziewczynki ewentualnie B) jednak łatwiej teraz bo tylko parę dodatków się kupi B)

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1016619 przez NatiK
Mikulinka ja ci za bardzo nie pomogę...pierwszą ciążę straciłam w 10 tc a ta naszczescie idzie prawidłowo :) mam 31...

Ja tez planuje kupować wszystko po nowym roku bo nie mam nic...zaczynam się rozglądać narazie żeby później były łatwiejsze poszukiwania hehe jak będzie chłopak to jakies rzeczy dostane od koleżanki ale tez cos pewnie kupie a jak dziewczyna to zakupy od podstaw... :)

9 lata 3 tygodni temu #1016624 przez Heathera
Mamusia pisz od razu po wizycie co tam wyszło :)
Mikulinka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja jeszcze nic nie kupowałąm, fakt dużo rzeczy mam po synku ale spokojnie jeszcze mamy sporo czasu :)

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

9 lata 3 tygodni temu #1016631 przez Mikulinka
Tak jak pisałam.... to 3 ciąża ... I nic nie mam wszystko wydałam więc zacznę od podstaw .... wiek ... jak urodze będzie 4 z przodu ...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka