BezpiecznaCiaza112023

Mamy kwietniowe 2016

9 lata 3 tygodni temu #1017153 przez Wietrzyca
Marta, super wieści! Jutro rozumiem że wizyta u gina?

Pumcia, śliczny brzuszek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017154 przez Wietrzyca
Ja ciągle nie mogę przejść do obcisłych rzeczy, które podkreślają brzuszek. Wciąż szukam tych swetrów - bombek, itp :-P

9 lata 3 tygodni temu #1017166 przez lena20
wietrzyca brzuszek fajny :) no ja tez czuje tyle o ile takie pulsowanie od czasu do czasu i nie codziennie hehe :P
pumcia ty tez masz fajny brzuszek :) ja mam podobny cos do twojego tylko mniejszy :P nie jestems zczupla tylko taka po srodku moze dlatego jeszcze nie znac go :) hehe
pozdrawiam

9 lata 3 tygodni temu #1017170 przez Heathera
Spokojnie będziecie czuły co raz mocniej i wtedy będzie wiadomo, że to a pewno to :) A z czasem to aż będziemy miały dość tych kopniaków bo będą bolące :P

Marta super, że wyniki ok. Trzymam kciuki za wizytę :)

Fajne macie brzuszki, ja też dziś męża poproszę to mi cyknie fotkę bo dawno nie robiłam, a miałam robić co tydzień ale przez tą przeprowadzkę tak wyszło...

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

9 lata 3 tygodni temu #1017217 przez lena20
no pewnie tak,:) narazie dziecko ma jeszcze sporo miejsca w brzuchu to nie czuc tak ;p ja to czuje ale czasami takie pulsowanie,no i uciska mnie na podbrzusze a nie raz nizej tez

9 lata 3 tygodni temu #1017223 przez Wietrzyca
Heathera, to czekamy na Twój brzuszek :)

Lenka, ja też się nie mogę doczekać aż Bąbelek zacznie gadać porządnie, wtedy nie będę schizowac, czy wszystko na pewno ok. :)

Jak Wasz dzień? Ja ciągle sprzątam po remoncie (...No... W międzyczasie mnie ścięło i musiałam się położyć :P), padam na pyszczek. :P

9 lata 3 tygodni temu #1017226 przez lena20
wietrzyca napewno jest wszystko dobrze :) no ja to czuje ale tylko czasem pulsowanie takie :p mysle ze jest wszystko dobrze,,ale juz tez doczekac sie nie moge az bd mocniej babelek dawac znaki tzn kopniaki hehe

9 lata 3 tygodni temu #1017232 przez Mamusia
a ja to ostatnio nawet widziałam jak brzuch mi się uwypukla od kopniaków :)

a to mój bęben dwa tygodnie temu....
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1017245 przez lena20
mamusia fajny brzuch,mi duzo jeszcze brakuje do waszych brzuszkow :P minimalnie mam

9 lata 3 tygodni temu #1017252 przez natB
Cały czas Was podczytuje, w dzień w dzień.. Ale Władka chorowanie, siedzenie w domu jest męczące eh a od kilku dni ja się bardzo nieciekawie czuje.. Wieczorami pobolewa mnie brzuch, krocze dosłownie wszystko no i dziś od południa non stop wymiotuje ;( okropne..

Brzuszki piękne ;) ja wizytę mam dopiero 15 grudnia, liczę, ze wszystko trzyma, jak należy..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 3 tygodni temu #1017279 przez Mikulinka
Fajniusie te wasze brzusie . :) A ja mam już się trochę lepiej. Choć nocki są koszmarne za spawa sasiada nastolatka który sprowadza "towarzystwo " :evil: :angry: . A no i się przyznaje że częściej lukam na fb :blush: choc i tak ograniczam się internetowo bo przy 2ce jest co robic. Czesto doba za krotka jest.

9 lata 3 tygodni temu #1017301 przez natB
marta gratuluję dobrych wyników :) oby tak dalej 3mam kciuki za założenie tego pessar :)

mikulinka ooo współczuję sąsiadów, a jak pójdziesz im zwrócić uwagę? Nie pomoże?

Mnie już mąż obudził, mały na szczęscie jeszcze śpi, ale zaraz i tak go usłyszę heh w końcu jego pora juz pobudki :).. Coś mnie dziś żołądek od rana boli :/

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017303 przez Wietrzyca
NatB, jak macie dogadane że w weekend kupujecie, to ja bym uznała prezent za istniejący :)
Torcik to super pomysł, sama pieczesz?
Piękny masz brzuszek :)

Mikulinka, ja bym się przeszła i zwróciła uwagę z 2 razy, a jak to nie pomoże, to bym się nie patyczkowala, tylko dzwoniła na policję. A czy są tam rodzice tego nastolatka? Czy tego nie słyszą? Mam jakąś tolerancję dla piątkowych i sobotnich imprez, ale dla halasowania w środku tygodnia nie mam tolerancji. Na szczęście moi sąsiedzi chyba mają ten sam pogląd...

9 lata 3 tygodni temu #1017304 przez natB
wietrzyca chciałam ten szpinakowy :) ale nie mam formy do tortu ;(.. Kupię jakiś, a dodatkowo upiecze tarty małe z jabłkami ;) czyli standardowy deser :P... zrobiłabym z serkiem mascarpone i z malinami, ale gdzie ja teraz znajdę maliny, które smakują jak maliny :P

Co.do sąsiadów, mamy to szczęscie, że mamy tylko dwóch, jeden dom naprzeciwko drugi obok, ale co dom to dom.. Cisza i spokój :).. W kamienicy jak mieszkałam to hałas strasznie się niósł :(

9 lata 3 tygodni temu #1017309 przez Mikulinka
Co do mieszkania i sąsiadów to mam cudowną sąsiadkę staruszkę ale to taka moja " przyszywana babcia " ... co prawda odsunęłam się na bok jakiś czas temu od niej po tym jak jej synowa powiedział ze " niby ja to czyham tam na coś ..." wiecie o co chodzi ... a ja z dobroci serca pytałam się jak się ma i czy co nie potrzebuje . Gorzej jest z sąsiadami u góry ... " patologia" .. co prawda matka ( teraz to już babka) jak mieszkała z córkami to córki masakra ..... jedna to notorycznie za rozbój i kradzieże zamykana i tez alkohol przesiadywanie po klatkach narkotyki szemrane towarzystwo sex itp. była druga w tej chwili 4 dzieci ma ( ojców brak ) ... jest 3cia co to mieszka na parterze no ta prawie wyszła na ludzi ale tak nie do końca ... ma 3 dzieci - 2kę z obecnym mężem a 1 z poprzedniego i to on teraz mieszka u babki swojej czyli nade mną ... jest alkohol narkotyki szemrane towarzystwo wale nie do drzwi raczej kopanie .... A ja sama z dziećmi , więc tylko zostaje zwrócenie uwagi babce ale żadnego skutku się nie spodziewam mówiłam mężowi on by zrobił porządek ale co z tego jak go nie ma a ja sama a smarkacz jest nieobliczalny . Ja w czwartek do gina .... Dziś musze buty kupić małemu bo jeszcze w adidasach lata :/ .... usg dopiero pod koniec grudnia bo mój gin nie ma usg ( nad czym ubolewają wszystkie pacjentki... ale on twierdzi ze za dużo czasu by to zajmowało ... faktycznie kolejki do niego są makabryczne.... wybacza mu się ten brak bo dobry jest )

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka