- Otrzymane podziękowania: 19
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
A mnie coś w gardle zaczęło dziś drapać, wypiłam już herbatkę z lipy i takie cukierki z witaminą C do ssania kupiłam mam nadzieje, że pomoże.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Marta, dobre wieści, w końcu w wrócisz do świata. Czyli szał świąteczny Cię nie ominie
Pumcia, zadzwoń, wydaje mi się, że to USG robi się wcześniej. Nie wiem, czy są za tym jakieś medyczne wskazania.
Heathera, chwal się
A spróbuj jeszcze miód z zwykły na to gardło.
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
bARTUSIA WYSŁAŁAM NA Z RODZICAMI DO PRABABCI I CHRZESTNEJ I MAM WOLNE ALE MUSZE PARE RZECZY NA KOPIE ZROBIĆ I WKONCU ZAPROJEKTOWAC KALENDARZE DLA NAJBLIŻSZYCH
Jakby któraś chciała to mogę polecić www.colorland.pl/fotokalendarz-a3 zawsze stąd zamiawiam i jestem zadowolona czasem na grouponie są rabaty
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dziś wyspana, wyprawilam męża rano do lekarza, długo go namawiałam, żeby zrobił wszystkie badania, tym bardziej, że jest rodzinnie obciążony nadciśnieniem. Długo że mną walczył, że później, że się zapisze, że nie teraz, bla bla bla. No i w końcu się udało! Poszedł dzisiaj, a na koniec zadzwonił bardzo z siebie zadowolony (jakby ten pomysł był jakąś jego zasługą ). Takze sukces
A ja się przymierzam do pierniczkow na choinkę, żeby zdążyły zmieknac przed świętami.
Ja też polecam Colorland tak jak Marta, zawsze u nich robię fotoksiążki, dużo rabatów przesyłają, i na Grouponie często są
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
Pumcia z tą krwią pępowinową to jest tak, że zawarte są w niej komórki macierzyste, jak w szpiku, przez co gdyby nie daj Boże coś się stało podanie ich dziecku powoduje szybką regenerację. Tylko tak jak napisałam wcześniej, wszystko fajnie pięknie, póki dziecko jest małe.... później to już nie jest takie różowe jak mogłoby się wydawać.....
Dziewczyny czy Wam też ZUS ociąga się tak z wypłatami? Kurcze przez te ich obsuwki, kompletnie nic nie można zaplanować ;/
aaaaa i bardzo proszę o dopisanie do naszego rozkładu lądowań nas termin na 08.04 Konrad
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Ja się oczywiście nie wyspałam bo poszłam spać dopiero o 2 jak mąż wrócił, do tego czuje że mnie w kościach łamie i te gardło dalej drapie a przez to nie mam apetytu i na wymioty mnie ciąga przez te drapanie eh :/ Jutro jak będzie tak samo to mam wizytę u gin, może mi coś na to poradzi. Najdziwniejsze, że temperatury nie mam
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do Colorland - patrzyłam i mają właśnie fotoksiążki na Grouponie w fajnych cenach, sama kupię A wywołuje u nich wszystko od lat, łącznie właśnie z fotoksiążkami z wesela, nigdy mnie nie zawiedli. Myślę że Marta potwierdzi, skoro sama poleca
JoanaG, ja słyszałam o tym ZUSie, że płacą nie za miesiąc tylko za zwolnienie, więc niekoniecznie się to pokrywa z datą wypłaty. Mój pracodawca się łapie w grupie tych dużych, więc ja dostaje od pracodawcy pieniazki w terminie wypłaty, a ZUS mu dopiero potem zwraca. Jakoś tak to w przepisach jest...
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
JoannaG Tak jak pisze Wietrzyca oni płacą za zwolnienie ja mam np na dwa tygodnie zwolnienie. Jedną wypłatę od nich już dostałam po jakiś ok 20 dniach, umownie oni mają chyba do 30 dni na wypłatę od daty gdy Twój pracodawca wyśle im te zwolnienie. I niestety czasami wysyłają szybko a czasami późno...
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Piękne brzuszki,.co do jednego
marta ciesz się, że pessar założony teraz to już z górki i bez nerwów
Co do zdjęć ja obiecałam sobie wywołac wkoncu małemu albumy ze zdjęciami od urodzenia, ale Wam powiem, że ciężko mi się zabrać do tego eh..
Co do Zusu ja nigdy nie miałam problemów, wszystko było na czas.. Na razie pracuje jeszcze, wiec nie wiem jak to będzie na L4..
No właśnie, czy któraś z Was jeszcze pracuje?
Ja proszę o dopisanie, że u nas 2.04 termin, Stefania Maria a wpiszcie dwa imiona
Powiem Wam, że dopiero dziś pierwszy dzień od tygodnia była pogoda, żeby na spokojnie wyjść na spacer z małym, zero wiatru, wichury, deszczy.. Kurcze mały to taka miał radoche
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
oto miłość mojego życia
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Nat - ja pracuje, dopiero wróciłam
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
KArii - chłopiec
Nat B - dziewczynka STEFANIA MARIA 2 kwiecień
MAmusia - dziewczynka
Heathera - dziewczynka WERONIKA 18 kwiecień
Wietrzyca - ?
Lena - ?
NatiK - chłopiec
Joana G - chłopiec KONRAD 8 kwiecień
Marta 1985- chłopiec WOJTUŚ 16 kwiecień
Anielka - ?
Mikulinka - ?
Koticz - chłopiec
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pumcia, mi lekarz zasugerował, żebym się zapisała na USG w 21 tc, ale zgodnie z moją magiczną karteczką z planem badań, o której Wam kiedyś mówiłam, to usg mam na niej w przedziale 21 - 26tc. Także to, co Ci powiedzieli, mieści się w tym przedziale
natB, więc to jest Wład no no, przystojniak!
Marta, no nie poddawaj się! Ja zawsze do osobnego folderu kopiuję zdjęcia, które mi się podobają, po czym używam klawisza delete. Choć jak fotograf mi się kazał zdecydować na 100 do albumu ślubnego i naprawdę chciałam się zmieścić, to nie dałam rady i zadzwoniłam do niego, że 140 musi zostać ;P
Ale walcz Dziewczyno, walcz!
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa