- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Nasi k fajnie ze czujesz ruchy
Mikulinka na te połowów niby do 25 tygodnia trzeba iść tak jak dziewczyny wcześniej mówiły
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Adas spi . Kasia lekcje robi i się uczy wczoraj pozno wrocila z wycieczki bo dopiero po 24 .Na usg 22 tc. Adas obecnie ma takie łóżeczko zdj.nr 1 i taknmyslskam albo mu zrobię tak jak zdj. Nr 2 A malenstwu kupimy albo będzie trzeba kupić Adasiowi A to dla maleństwa będzie.
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzisiaj mamy luz blus Adalia jest u babci a my dzisiaj szalejemy
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Wczorajszy dzień spędziliśmy w Poz u mojej Mamy, ale mnie wzięło zmęczenie o 15 szok myślałam, żże zasne na siedząco..
My będziemy mieli dla małej łóżeczko po małym. A Władkowi robimy nowy pokoik i dostanie juz większe łóżeczko z Ikei po boku zrobimy ta deseczke i powinno być ok Wczoraj w ogóle przywiozlam od mamy rzeczy po mojej bratanicy, ilość przerazajaca, ale wszystkie prawie RÓŻOWE! Ble ;P także i tak czekają mnie zakupy, bo chyba zemdli mnie od ilości tego różu
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Ja jestem dzisiaj na zakupach - w internecie. Kupuje prezenty gwiazdkowe, co roku nie mam ochoty biegać po sklepach w ostatniej chwili, kiedy panuje ten szał przedświąteczny. Co mogłam, kupiłam już, a część właśnie zamawiam przez internet.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bąbel się odzywa Ale tylko, gdy siedzę, np przed kompem lub w samochodzie - naciska mnie na przód co jakiś czas. Jak leżę - jest cicho, jakoś tak się dzieć dziwnie ułożył
Ładne te łóżeczka wrzucacie - fajny jest ten pomysł z takim "bez szczebelków" dla starszego dziecka zauroczyłam się!
Co u Was, jak weekend minął?
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
U nas synek już od jakiegoś roku ma nowe łóżko takie z barierką boczną. Do tego wzięliśmy podwójne, że wysuwa się od spodu drugie, to będzie na przyszłość dla dwójki dopóki synek będzie chciał z siostrą pokój dzielić bo jak podrośnie to oddamy naszą sypialnię i pójdziemy do salonu żeby mieli dwa oddzielne.
Mmausia tez uwielbiam świeczki Często z mężem robimy sobie kolacje przy świecach fajny nastrój wtedy jest )
NatB też od koleżanki dostałam pełno różu I jakoś nie mogę się do niego przyzwyczaić, jak sama będę coś kupować to jakieś fioletowe, beżowe, zielone
U nas ok wczoraj rodzinka wpadła mieszkanie oglądać. Ja dalej trochę choruje ból gardła mi przeszedł ale teraz mam kaszel i to taki bardziej suchy i w ogóle w gardle czuje sucho :/ Dzisiaj tez senna jestem. Poszliśmy spać po 23. Wstałam o 6 wyprawić chłopaków i o 6:30 wróciłam do łóżka, zasnęłam dopiero o 8 ale spałam jak zabita po 10 obudził mnie telefon i już miałam wstawać ale znowu mnie zmuliło i zasnęłam normalnie jakby łóżko mnie siłą trzymało. Dopiero teraz listonosz zapukał i już wstałam na dobre. No gdzie takie rzeczy żeby spać pół dnia do 12 :/
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
To jest takie łóżeczko ...
I można zrobić tak ze tylko z jednej str wyjmuję się szczeble jak dałam zdjęcie wyżej
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś wiesz co chyba jest z ciśnieniem. Bo ja też padam wczoraj było to samo! Okropne to jest ;/.. W dodatku mała tak mnie kopala przez bite 3 h, że nie mogłam się skupić na pracy.. Zjadłam 2 bułki i chyba kima zrobiła sir cisza
wietrzyca jeszcze trochę i maleństwo da Tobie ładnie popalić .. A co perfumow my juz od dłuższego czasu kupujemy w fm, tymbardziej, że szwagier dla nich pracuje tanie są i długo trzymają ale zawsze dobrze wiedzieć o tym empiku
U nad prezenty juz prawie kupione.. Mąż wczoraj kupił zegarek Hugo bossa i myślałam. Ze to koniec prezentów ale zazyczyl sobie jeszcze skórzane rękawiczki :Pa ja standard Skarpetki bluza i pidzamka
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
NatB może i faktycznie to ciśnienie, u nas tak szaro i ponuro.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Chodzi Ci kiedy Weronike przeniesiemy do brata ? Myślę że jak będzie miała może nawet półtorej roku. Ona pójdzie na górę na łóżko z barierką a synek na dół i będzie jak coś pilnował żeby nie spadła. Chyba że będzie mocno w nocy się wiercić to poczekamy do 2/2,5 roku.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna