BezpiecznaCiaza112023

Mamy kwietniowe 2016

9 lata 3 tygodni temu #1017424 przez Heathera
Wietrzyca wow super są te torty :D ja tez czasem robię ale takie zwykłe: biszkopt z bitą śmietaną i owocami a na wierzch kremują pozostałą śmietaną i ustawiam figurki lub jakiś napis. Ale te z lukrem to mistrzostwo !

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 tygodni temu #1017429 przez natB
heather
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I JAK TO mój kolega ze studiów sir śmiał i powiadal,, pamiętajcie, że nieważne co by się działo, to najważniejsze, żeby dzieci miały blisko do szkoły,, tak na rozluźnienie dla nas :lol: :lol: nigdy nikt tego nie rozumiał, ale zawsze się śmialismy :P

9 lata 3 tygodni temu #1017432 przez Heathera
Nom niestety mus to mus. Szkoda tylko, że na tą a6 nam nie starczy, ale ta skoda też mi się podoba więc będzie dobrze :)

Oj tak zdrowie i rodzinka najważniejsza :)
Śmieszne z tą szkołą :P

9 lata 3 tygodni temu #1017433 przez natB
heather mi tam tylko skody sir podobają :D mojemu mężowi superb, q jak octavia to tylko nówka funkiel z salonu, wybredny typ, qle oczywiście na nowy juz w ogóle nas nie stać :P.. Za dużo rzeczy jest do zrobienia w domu i w koło domu :)

9 lata 3 tygodni temu #1017450 przez Heathera
Wiadomo by się chciało prosto z salonu :P ale ile te cacka kosztują niestety...
My się zaraz wybieramy z synkiem do miasta obok bo przyjechała ciężarówka coca-coli :D a Wy jakie plany ?

9 lata 3 tygodni temu #1017475 przez Pumcia
Hej dziewczynki :woohoo: ale natrzepałyście postów :evil: dopiero wróciłam z pracy więc lecę po herbatkę i siadam do lektury :whistle:

Czy któraś miała mieć dziś lub jutro ze mną wizytę ?

9 lata 3 tygodni temu #1017485 przez natB
pumcia mega zazdroszzazdroszczę wizyty :) ja mam dopiero 15 grudnia, a ostatnia miałam 3 listopada.. Moja gin. Wspina się gdzieś w Azji pewnie :P.. 3mam kciuki za wizytę :)

Napisz, co tam i jak tam u Cb :D

9 lata 3 tygodni temu #1017487 przez natB
heather
no, ale życie :]

9 lata 3 tygodni temu #1017490 przez Mikulinka
Szalone Ale tego natrzaskalyscie :)
A wizyt. W czwartek .. dziś latałam za butami dla A. Mega szczesliwa bo kupilam teraz moze byc zimno . (Żartowalam ) No i trafilam na promocje h&m ... i wyszkam z 3 dresowymi spodniami i 1 dżinsowymi no i córce się jeszcze trafiły dżinsy. A no i jeszcze od łaski z grupy kupilam spodnie dla A. Dzień z mega wymiarami zamykam.

9 lata 3 tygodni temu #1017491 przez Mikulinka
Wymiotami miało być

9 lata 3 tygodni temu #1017495 przez natB
mikulinka kurcze współczuję wymiotów wiem jak to meczy, bo mam tak samo..z małym było tak aż do samej porodowki, wiec tu nie spodziewam się,, cudów,, że mina :D. Haha szał zakupów widzę, a jak szaleje dziewczyno póki czas :P bo zaraz zaczniemy wyprawki ogarniać heh :)

A co do trzaskania postów, na moich danych listopadowkach to po 30 szlo dziennie postów do nadrobienia :D jak nie więcej.. I to na pół strony czasem referaty :) fajnie tak się czyta jak każdej mija dzień :D

9 lata 3 tygodni temu - 9 lata 3 tygodni temu #1017498 przez Mikulinka
Był mus kupić ... bo stety wszyscy w koło mają starsze dzieci .... albo prawie dorosłe. . Młodszych tylko 2ka. Więc nie ma po kim brać ubrań. Co do postów to ja na brzuszku z lipcowkami byłam i tam też posty za postami szły . Fajne czasy były ... Z kilkoma nadal utrzymuje priv kontakt.

9 lata 3 tygodni temu #1017512 przez koticz
pumcia jeszcze mnie do listy dopisz :) u mnie też chlopiec

któraś pytała o wózek my mamy po córce coletto matteo (model z 2012/2013) i polecam,ta funkcja obracania jest super,bardzo przydatna

ja również tak jak marta należe do zamkniętej grupy na fb razem z mamami z maca 2013,jesteśmy dla siebie serdecznymi przyjaciółkami.Które tylko mogą to sie spotykają,dzwonimy do siebie, możemy na siebie liczyć etc <3

Ja jeszcze nic nie kupuje dla synka,mam wózek,łóżeczko,wanienkę po córce....najwyżej będzie sukienki po niej donaszał po piwnice mam po brzegi wypchaną workami z ubraniami po Jagodzie

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

9 lata 3 tygodni temu #1017514 przez Pumcia
Pumcia - chłopiec
KArii - chłopiec
Nat B - dziewczynka
MAmusia - dziewczynka
Heathera - dziewczynka
Wietrzyca - ?
Lena - ?
NatiK - ?
Joana G - chłopiec
Marta 1985- chłopiec
Anielka - ?
Mikulinka - ?
Koticz - chłopiec

Nie ma sprawy :woohoo:

9 lata 3 tygodni temu #1017515 przez Mikulinka
koticz gratulacje :woohoo:

Pieknie lista się uzupełnia. Ciekawe ile się sprawdzi czy nie bedzie jakiejś niespodzianki :silly: :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka