BezpiecznaCiaza112023

Mamy kwietniowe 2016

9 lata 4 miesiąc temu #1016977 przez Pumcia
Heathera - supeeeeeer gratulacje :woohoo: fajnie że wszystko ok :)

Mikulinka - ja tez miałam dziś ciężki dzień, doszłam do wniosku, ze moze dobrze ze mnei zwalniają przynajmneij sobie psychicznie i fizyczne odpocznę :)

NatiK- dobrze, ze juz wróciłas :) koniecznie musisz dać znać bo nam przewaga chłopców rośnie :evil:

Mamusia - ja już dawno się przekonałam co to znaczy mieć dobrą opiekę, przynajmniej nie denerwują mnie kolejne wizyty i jestem spokojna, że z dzieckiem wszystko dobrze :blink: Szkoda, tylko że musisz czekać az do 9.12 - ale nie martw się na zapas, pewnie jest wszystko dobrze skoro nie masz jakiś niepokojących objawów :side:
Podziękowania: Heathera

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1016982 przez Mikulinka
Podcztuje sobie co tu piszecie z tel. Oby jutrzejszy dzień był lepszy bo dziś mam dość . Małego usypiam ... Ale zaczyna mi kaslac I katar atakuje oby nic nie było bo dopiero co przestaliśmy chorować :S .Najgorszy czas dla nas ...
Córka też dała mi dziś w kość .... Mam nadzieje ze ustawiłam ja do pionu A jak nie ... to mąż ja ustawi.
Heathera gratki !!!
NatiK w domku najlepiej ale jak mus to mus I się leży ... rozumiem Cię doskonale moje obie ciąże były zagrożone i ciągle Lezalam w szpitalach .
Podziękowania: Heathera

9 lata 4 miesiąc temu #1017058 przez lena20
dziewczyny w ktorym msc bylo wam widac juz brzuszki/kiedy rosly?

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1017073 przez Mikulinka
Cześć dziewczyny :)
Jak wam mija weekend ?
Mamusia chyba tamto forum skasowane :dry: wogóle strona nie wchodzi. ...
A lubiłam poczytać sobie co tam pisaliśmy jak byłam w poprzedniej ciąży .... no mi mogłam złapać znajomą która wchodziła na kwietniowki 2011 .... bo na fb to rzadkość ja złapać .
No właśnie macie fb ?
Lena20 spokojnie będzie widać czasem będziesz miała dość brzucha ;)
Miłej niedzieli

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1017075 przez Marta1985
Hej dziewczyny B)

Weekend na odpoczywaniu mija jutro idę po wyniki i mam nadzieję że już bakterii nie będzie i będzie mógł mi założyć krążek lekarz i końcu rusze dupke z kanapy B)

Tak ja mam fb i z dziewczynami mamy z czerwcowek 2013 mamy założona tajna grupę i tam łatwiej nam pisać B) możemy też taką opcję rozważyć.

Mój brzuszek sprzed tygodnia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #1017079 przez lena20
mikulinka u mnie ejszcze prawie nic nie widac a od jutra idzie 20 tydz :p
marta1985 fajny masz juz brzusio :)
no ja nie jestem z tych szczuplych wiec wiesz,,mi sie narazie tylko troszke,delikatnie zaokraglil nic wiecej jak naarzie :P

9 lata 4 miesiąc temu #1017081 przez Mikulinka
Lena20 to tak jak ja .... Wielka baba ze mnie ..
A to wiem ze są tajne na fb bo ja też byłam na grupie .. teraz bardziej jestem na wczesniakach ... ale miło by było się poznać ...
A mnie dopadła jakaś biegunka od wczoraj :unsure: wczesniej maly kila dni mial taki problem a teraz mnie dopadło. ...

9 lata 4 miesiąc temu #1017082 przez lena20
oj nto wspolczuje ci ja tez tak mialam kiedys mnie za to dopadlo przeziebienie znow,inhalacje robie ale nie zbyt pomagaja;/ no u mnie to jeszcze nei znac tego brzuszka az sie dziwie bo znajomej to juz bylo nac w 4msc ale ona nizsza ode mnie i szczupla byla moze dlatego :P hehe mi to tylko delikatnie sie na dole zaokraglil i nic wiecej,

9 lata 4 miesiąc temu #1017095 przez Heathera
Lena z tym brzuchem to chyba zalezy od budowy ciała. Bo ja całe życie jestem szczupłą i niska a w pierwszej ciąży wyszedł mi brzuch lekko dopiero pod koniec 5 miesiąca i zaczął stopniowo rosnąć. Mam nawet zdjęcie, że 30 marca jestem zapięta w kurtkę swoją kupioną przed ciąża skórzaną ramoneską i tylko lekko było widać że brzuszek trochę odstaje a termin miałam na 6 czerwca, czyli to było praktycznie 2 miesiące przed porodem.
Teraz w drugiej ciąży szybciej brzuch mi wyszedł, pod koniec 4 miesiąca coś tam sie pojawiło bardziej wyglądało jak sadełko. Teraz widać, że jestem w ciąży ale każdy się dziwe że to 5 miesiąc bo w ogóle nie wygląda na 5 :P Jak założę bardzo luźną bluzką to w ogóle nic nie widać.

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

9 lata 4 miesiąc temu #1017097 przez lena20
heathera no to podobnie jak u mnie zalezy co wloze he :) a czujesz juz ruchy?bo ja jeszcze nie chyba :P a od jutra idzie mi 20 tydz

9 lata 4 miesiąc temu #1017113 przez Heathera
lena ja ruchy zaczęłam czuć pod koniec 16 tygodnia, a ok 18 tygodnia już ręką czuć nawet mąż czuje. Ale w pieszej ciąży poczułam dopiero coś koło 20 tygodnia.

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

9 lata 4 miesiąc temu #1017127 przez lena20
heatherka no ja ich jeszcze nie czulam chyba,az doczekac sie nie moge by zobaczyc jakie to uczucie jest :)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1017135 przez Wietrzyca
Hej Dziewczyny,

Nasz weekendowy remoncik już zakończony. Sukces - złota ściana nietknieta :) tv wisi.
Teraz mam sprzątanie.

Lenka, ja tak czuję ruchy o tyle o ile. Sama się zastanawiam czy to to, czy nie. Czekam na "coś więcej" :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1017146 przez Pumcia

Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #1017150 przez Marta1985
Wyniki super B) żadnych bakteri ani grzybów B) jeszcze jutro troskę stresu i mam nadzieję że nic się nie skrocilo i założy mi ten pessar B)

I będę mogła wrócić do żywych :woohoo:

A brzuszki piękne B)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka