- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
15 grudnia mam wizytę u swojego normalnego lekarza
Dzisiaj jakaś cisza w moim brzuszku i troszkę się martwię....
Mam nadzieję ze wieczorem poszaleje trochę maluch... I dzisiaj koniecznie gorąca kąpiel sobie wezmę na odprężenie...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
heather powodzenia na wizycie.. Mam nadzieje, ze mąż znalazł jakiś,, cudowny,, lek który Cb uzdrowi.. 3maj się
wietrzyca a dziękuję Wład to moje kochane słoneczko, ale czasem chciałabym odetchnąć tak jak dziś od mego uwaga pobudka o 5 rano! Euh..
Ok kończę byle do drzemki małego odezwę się później
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Heathera - zdrówka
Mamusia - z tego co mi wiadomo to nie można brać gorących kąpieli a co doruchów dziecka to ja czuję tylko w nocy lub nad ranem w ciągu dnia wcale, pewnie mam jeszcze n to czas
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Pumpcia dlaczego nie można brać gorących kąpieli znaczy woda nie była aż taka ze parowalo i lustra były za parą nie..... taka dobrze ciepła woda....
natB 5 rano jejku współczuję....
Ja dzisiaj odpuscilam Adalii przedszkole bo jakoś dziwinie podkasluje... Więc nawet się wyspalysmy
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mamusia o tym, co pumcia to prawda, ale gorąca kąpiel może wywołać przede wszystkim skurcze ... także należy uważać
pumcia powiem Ci tak, nie Twoja w tym głowa, jeśli jest z niej
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A u mnie w miarę w marę byle do przodu... brzuch mi się dość często spina, ratuję się czasem no spą, magnezem... zaczyna się powtórka z rozrywki, jak z małym wtedy też w 24-25 tygodniu trafiłam z tego powodu do szpitala, bo macica zaczęła mi "pracować" no nic... w razie wu powiem gin, zresztą śmiałam się ostatnio do mojego S. że takie "wakacje" tygodniowe w szpitalu przyjęłabym na klatę, ale gorzej, że nie dałabym rady jeśli chodzi o rozłąkę z małym eh
Ja dziś mam misję skompletowania zdjęć małego i jutro puścić do wywołania i zamówić albumy i będzie cacy prezent na gwiazdkę
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Po wizycie wszystko ok przynajmniej u dzidiz, serce biło jak dzwon U mnie wyszła infekcja wirusowa gardła. Dostałam syrop taki dal ciężarnych nie pamiętam teraz nazwy i mam w domu sie wygrzewać i psikać tantum werde na gardło.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Heathera - zdrowiej tam, nie ma czasu na chorowanie jak autko ?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na polowkowym nie byłam, bo nie ma wskazań do tego, żebym musiała mieć to badanie robione, że o drugie moja gin ma bardzo dobry sprzęt i te narządy, które mogła i chciała podejrzala i zmierzyla .. Z Władkiem tez nie byłam
heather no właśnie jak auto kupione? Dobrze, że z dzidzia ok, co do syropu pewnie prenalen, bo chyba taki jest tylko dostępny dla kobiet w ciąży?
A my od 6:10 na nOgach! Ola pana
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Autko kupione Skoda. Sprawuje się dobrze, ma kilka rys więc trzeba zrobić polerkę ale za to sprzedający trochę cenę obniżył. W środku ful wypas podgrzewane fotele, radyjko z kranem itd. Ale przed wszystkim więcej miejsca z tyłu niż u nas więc się zmieszczę z dwoma fotelikami
Jak tam weekend Wam się zapowiada ?
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nad dziś drzemka później małego, bo była tak piękna pogoda, że aż szkoda było siedzieć w domu mały zjadł pięknie obiad Miał dziś rybę na parze ze szpinakiem i ziemniaczki
A wieczorem hm totalnie nie mam pomysłów, co będziemy robić jutro jedziemy do Poz
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy u Was się też tak zrobiło szaro buro? Kurna nic tylko spaxc, a było tak ładnie... W ogóle dziś się czuje znowu fatalnie i wymiotowalam ;( obiad spuscilam w toalecie eh :/ i tak pewnie będzie cały dzień eh
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Musze się wam pochwalić od wczoraj czuje ruchy niesamowite uczucie jestem ciekawa jak to będzie później
Co do oglądania wózków jestem załamana jest tego ogrom i nie wiem na co mam się zdecydować ehh a w jakie macie firmy i czy jesteście zadowolone?
Weekend mija powoli na relaksie, słoneczko dziś świeciło i było bardzo przyjemnie na polu wiec trzeba było gdzieś ruszyć tyle i skorzystać z pogody póki jest