- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- Emilia92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
to cham lekarz no... a chodzisz prywatnie czy na nfz?
ja ide dopiero 1 lutego juz sie doczekac nie moge i zaprosil mojego meza bo 3d bedziemy rbic:)
a w pon ide zrobic morfologie i mocz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
O zazdroszcze Ci ja następna wizyta dopiero 25 lutego
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
Emilia to już niedługo zobaczycie maluszka powiem Ci, że my od 3 wizyt polujemy na 3D ale mały ciągle nie chce współpracować i ladnego zdjęcia buźki do tej pory nie udało się ustrzelic oby wasza panienka miała naturę fotomodelki czekam na super foty ale tak czy inaczej, to wydaje mi się że dla naszych facetów każde USG jest przeżyciem, moj zawsze jak widzi małego to ma uśmiech od ucha do ucha i potem przeżywa jeszcze wizytę i co chwilę słyszę "a widziała jak machal rączką?" itp więc uważam, że takie wspólne wizyty są suuuper
Dziewczyny co taka cisza? Odzywać się co tam u Was
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Właśnie dziweczynyyyyyyy gdzie wszystkie sie podziały
- Emilia92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
no na ostatniej wizycie juz chcialam 3d ale miala nogi na glowie i sie nie udalo..
skalarek zazdroszcze ci ze twoj facet tak przezywa, moj to jakos tak wogole...
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Skalarek cieszę się że po wizycie wszystko dobrze, no i że szyjka się poprawiła A tymi wymiarami ja bym się tak nie przejmowała. Wystarczy że lekarz zaznaczy mm więcej i już wychodzi inaczej. Ja na ostatniej wizycie akurat byłam u dwóch lekarzy w tym samym dniu i u jednego wyszło że mała waży 560 a u drugiego że 540g. Więc jak widzisz różnie to bywa.
Drzyzgunia nie żebym usprawiedliwiała lekarza ale każdy może mieć gorszy dzien. Ale fakt faktem jeśli pracuje się dla ludzi powinien być miły. Ale najważniejsze że u Ciebie też wszystko dobrze
A co do okazywania emocji przez mężczyzn.... Jedni je okazują inni nie ale to nie oznacza że nie ich nie odczuwają Mój na co dzień też nie okazuje ale widzę jego uśmiech jak czuje albo widzi Jak nasza córeczka się rusza
Ja raczej problemów z ciśnieniem nie mam. Mam naturalnie niskie. Emilia u mnie 60 jest na porządku dziennym albo i niższe
Ja właśnie skończyłam sprzątać, pranie powieszone, kołyskę właśnie sama złożyłam ale za dużo się nie zmieniła bo wyczyściłam je papierem ściernym i pomalowałam bezbarwnym lakierem.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
A condo małego, to nawet nie wagas mnie martwi tylko to, że wszystkie obwody powiększyły się jak zawsze, tylko brzuszek został mniejszy... No ale może to tylko chwilowe, zobaczymy na następnej wizycie
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Niestety zrezygnowałam z białego ponieważ stwierdziliśmy z mężem że do białego te kremowe boki będą wyglądały jak brudne ale łóżeczko na pewno będzie przemalowane na biało
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Mam troszkę wariacki tydzień - mamę położyła mi grypa, więc mam gotowanie dla 7 osób codziennie. Przeszkadza mi bardzo ta moja bezsenność, mam wrażenie, że jeszcze kilka bezsennych nocy i po protu padnę nosem w podłogę. Muszę pogadać z moim lekarzem o tym, bo nie mam już sił na nic. Wizytę mam w środę.
Skalarek - super, że z szyjką lepiej. Oby tak dalej.
Emilia - mężczyźni inaczej przeżywają ciążę, oni często sobie uświadamiają, że są ojcami dopiero jak zobaczą maluszka po porodzie. I często jest to szał jeśli tylko pozwoli się im być z dzieckiem. Ja bardzo lubię patrzeć jak M zajmuje się Dulką, jak się z nią bawi etc. I wiem, że warto było od początku zostawiać go samego z dzieckiem, bez kontroli, stania mu nad głową, mówienia co ma robić itp. Nie było to dla mnie łatwe, bo miewałam wrażenie, że on musi z nią robić to, co mnie się wydaje, a on działał po swojemu, ale opłaciło się.
Planujecie poród rodzinny?
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A z tą bezsennością nie pomogę, ale na prawdę współczuję. Domyślam się jaka chodzisz padnięta.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
A co do porodu rodzinnego to my planujemy, ale to też zależy czy akurat będzie wolna sala itp. Mam nadzieje, że się nam poszczesci chociaż w tym temacie a Wy co planujecie w temacie porodu?
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
U mnie znowu trudny psychicznie tydzień.. W poniedziałek zmarła taka najlepsza ciocia Męża.. Była dla moich dziewczyn bardziej jak babcia niż ich prawdziwa babcia.. Wczoraj był pogrzeb... Jakoś tak nie mam weny...
Żyje...
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna