- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- miśka23
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Skalarek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 30
- Emilia92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Skalarek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kurde dziewczyny powiem Wam, że od kilku dni mnie krzyż boli

- miśka23
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Skalarek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Emilia92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Patikierc
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Emilia- super misiek ale mój mąż również kazał mi sobie go wybić z głowy,i tak samo woobe powiedział że z dziecka parówki robić nie będzie i jeszcze za taka cene

Drzyzgunia- to weekend udany ważne że sanki byly bo dziś juz po śniegu

Martyska- z tym tyciem mam tak samo

Miska- ja jeszcze skurczy nie mam albo ich nie czuje

Majka- śliczny brzusio! Hmm,to spoko nie mam zamiary być na diecie,tylko lekko ograniczyć nie zdrowe jedzenie i tak dlej myślę że to też dobrze zrobi mojej pupie

Bo w sumie byłam wczoraj u położnej a tej laktacji super spraw fajnie gadała ale nie zapytałam z tego względu że się wstydziłam

A tak na marginesie zauwazyłyście jakie inne matki w stosunku do innych matek potrafią być jadowite? Mam aplikacje "ciąża" i tam dziewczyny zadają różne pytania,i jak nieraz widzę jak matki brukają taka bidną dziewczynę która zadała według nich głupie pytanie to aż mam ochotę wykasować tą aplikacje.. Chcesz odpowiedzieć,odpowiedz ale nie musi wyrażać swoich poglądów i przy tym rugać każdego kto ma inne zdanie

A co do spotkania miałam mowić jak było co radziła dużo i fajnie przede wszystkim rzeczowo

Noc nie przespana miałam "RLS

- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Pati wiesz co ja ci nie powiem ile tego mleka musisz ściągnąć aby móc się napić. Gdy karmiłam młodego nie piłam więc szczerze nie zagłębiałam tego tematu.
A co do jadowitych matek ojjjjj są gorsze niż żmije, każda z nas podchodzi do wychowania dziecka po swojemu mogę się z czymś nie zgadzać, ale to jest moje zdanie i tyle nie muszę się z nim dzielić ze wszystkimi i gnębić innych bo ja mam inne zdanie . A najgorsze matki kwoki, do dziś pamiętam jak przy synku chcieli mnie pouczać tego dziecko nie lubi, nie rób tego nie rób tamtego bo się przyzwyczai i ciężko ci będzie go odzwyczaić. Obiecałam sobie, że ja taka nie będę w stosunku do żadnej matki, jeżeli ktoś zapyta mnie o zdanie owszem wypowiem je ale bez nacisku, że jest to słuszność i trzeba się tak stosować jak ja mówię. I wiecie mam to gdzieś i dobrze mi z tym moje dziecko prawie 3 letnie do tej pory spało ze mną UWIELBIAŁAM to jego malusie ciałko przytulone do mnie, czułam się taka potrzebna. I gdy słyszałam to ZŁOOOOOOO szlak mnie trafiał. Przyszedł moment, że spanie z nim przestało nam oboje sprawiać przyjemność i mój śpi u siebie. Czasami cała noc czasami tylko część. Tak samo ze smoczkiem oooo bo się przyzwyczai i ciężko ci będzie, go odzwyczaić po roku schowałam smoka nie upominał się więc wyrzuciłam..Szczerze bardziej się bałam, że jak mu nie dam smoka będzie ssał palce jak ja i przez to mam krzywe zęby. Wiele jest takich sytuacji, Każda z nas wie co ma robić nasz intuicja nam mówi co jest dobre dla naszego dziecko. Chcesz się napić w ciąży nie pochwalam ale rób co chcesz mogę ci zwrócic uwage ale czy posłuchasz?Palisz ja wiem jaki to ma wpływ na dziecko mogę ci o tym powiedzieć a co z tym zrobisz? Pewnie będziesz to robic dalej tylko, że w ukryciu. O masz rozpisałam się jak nie wiem

- Skalarek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pati ale się rozpisalas

Z tymi % to nie wiem ile trzeba odciągnąć, ale chyba gdzieś kiedyś widziałam taki hmmm jakby to nazwać, tester do mleka czy już się nadaje do spożycia dla dziciaka

Mówisz, że od przyszłego tyg bedziesz miala dla nas więcej czasu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tak więc czasem warto odpuścić

A ja wlasnie przy sniadanku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Skalarek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Skalarek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- miśka23
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Zacznę od Skalarek. Skąd ty kobito masz truskawki

Wy piszecie że to co jemy nie ma wpływu na jakość naszego mleczka...hmmm pierwszy raz o tym słyszę, ale mi się podoba. Skąd tylko później te zakazy że np nie jeść truskawek bo dziecko ma alergię? Co do alkoholu to jestem jego przeciwniczką w ciąży i w czasie karmienia piersią również. Zresztą nie ciągnie mnie to niego no chyba że jakiś pyszny drink....
Drzyzgunia jestem tego samego zdania. Nie można nikomu narzucać swoich racji.
Pati bardzo się cieszymy że będziesz tu częściej