BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

8 lata 10 miesiąc temu #1025928 przez drzyzgunia
Pati ładnie narozrabiałaś :P :silly: :silly: aby nam to było ostatni raz :P :P :P Ja mam obiad z wczoraj tylko odgrzać :P też zaraz wskocze do łóżeczka nagrała sobie wczoraj film to już mam zajęcie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1025930 przez Patikierc
Tak udało się :D Ale powiem wam że nic mi się nie chce..

A wy jakie plany na dziś?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

8 lata 10 miesiąc temu #1025939 przez Skalarek
Nooo Pati to baaardzo niegrzeczna bylaś, ją nie wiem jak Ty to teraz odrobisz :evil: :evil:

Kurde dziewczyny czy tylko ja nie mam najmniejszej ochoty na dzień lenia spędzony w wyrku?! Jakby mi ktos kiedyś powiedział, że nie będę miała ochoty na takie leniuchowanie to bym go śmiechem zabiła :P a teraz myślę tylko co bym mogła zrobić a nie mogę :pinch:

Pati co czytasz? Bo ja aktualnie przeczytalam wszystko co miałam pod ręką i szukam nowych inspiracji ;)

A na obiad mam zupke koperkowa :) w ogóle mam jakieś fazy na zupy ostatnio :blink:

8 lata 10 miesiąc temu #1025955 przez owieczka1804
Hej dziewczynki dawno się nie udzielałam bo po udzieleniu się zostało to lekcewazone... ehh... u nas wszystko dobrze czasami sie zastanawiam się czy nasze malenstwo spi :) bo caly czas sie rusza :D bardzo dlugo spie ostatnio, 8 lutego ide pic glukoze... :blink: ciuszki dla dzidzi juz mam :) wlasnie jestem na etapie prania :D poki co wiekszosc mam dla dziewczynki tak jak lekarz mowil. w ogóle nie mam pomyslu jak nazwać dziewczynkę. z męzem myslelismy ze bedzie chlopiec wiec imie juz dawno mielismy gotowe, nawet jak jeszcze nie bylam w ciazy. a jak tam u was?
ja mam fajny artykuł, moze ktoras juz z was widziala to ale ogolnie warte do poczytania :)
dobra-mama.pl/porod/twoje-prawa-na-porodowce.html

Załączniki:

8 lata 10 miesiąc temu #1025961 przez miśka23
Owieczka te rysunki są takie prawdziwe... :laugh: Więc ty też szalejesz z wyprawką :) A ja się pochwalę że znalazłam wózek i być może go kupimy :woohoo:
Nie rozumiem.. zlekceważone? :huh:

8 lata 10 miesiąc temu #1025965 przez owieczka1804
no tak jakby troszkę. możd to tylko ciązowa fanaberia. nie koniecznie szaleje z wyprawka bo jeszcze bardzooooooo duzo rzeczy nam brakuje. mam to co jest najpotrzebniejsze czyli ciuszki wanienke, kolyske, lozeczko, wozek, 1 smoczek i kremik ziajki. nie szaleje za bardzo, poszaleje jak sie urodzi.

8 lata 10 miesiąc temu #1025968 przez drzyzgunia
Ja pranie ubranek zostawiam sobie na cieplejsze dni wtedy na podwórku raz dwa i mi przewieje :) bo u mnie w domu suszenie to koszmar...Owieczka a dlaczego czekasz z wyprawką do porodu?Nie jest ci łatwiej teraz wszystkiego ogarnąć?
Miśka pokaż wózek?

8 lata 10 miesiąc temu #1025969 przez owieczka1804
Nie bardzo wiem drzyzgunia co mam kupować, nie mam tak kolezanek co rodzily dzieci nie dawno zeby mi doradzic.

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025971 przez miśka23
Owieczka dlatego my tutaj jesteśmy ;P Wiele z nas nie ma pojęcia o wyprawce. Ale i tak masz dużo więcej niż ja :P

Drzyzgunia no ja też jeszcze nie piorę, pewnie będę prała gdzieś w marcu. A wózek znalazłam używany Adamex pajero :)

8 lata 10 miesiąc temu #1025972 przez drzyzgunia
Owieczka pytaj masz nas :P Jak chcesz pytaj nawet na priv :) zresztą pisałyśmy już co nam było przydatne w pierwszej ciąży i co u nas się sprawdziło :) Kochana ja siędze całe dnie w domu wal śmiało :)

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025974 przez Skalarek
Egzekli! Miśka poka poka coś tam wyhaczyła :woohoo:

Ja za pranie to nie wiem kiedy się zabiore :huh: a z wyprawka jestem w czarnej d... :P w porównaniu z tym co Owieczka wypisala to...nie mam nic prawie :evil:

Kurcze Owieczka nie wiem czemu poczulas się zlekcewazona :blink: na pewno żadna z nas nie zrobiła nic takiego celowo, więc się nie gniewaj i pisz jak często się da ;) a co do imion to macie chociaż jakieś typy, czy nic a nic narazie?

A co do tego co kupić to ja się doradzam tutaj dziewczyn, i raczej bym nie odkladala uzupełniania wyprawki na po porodzie bo to byłby hardcore :evil: wiadomo, że pewnie wyjda jakieś drobne rzeczy, że trzeba dokupić, ale wolę mieć to ogarnięte ;)

8 lata 10 miesiąc temu #1025976 przez miśka23
Skalarek Znalazłam ten wózek bardzo tanio, ale niestety daleko. Gdyby nie ta cena to pewnie bym odpuściła. Jak uda mi się kupić to się pochwalę bo jak na razie sprzedająca nie odpisała mi na wiadomość :( Czekam z niecierpliwością....

Ja z wyprawki to mam troszkę ubranek ale to jeszcze nie wszystkie, kołyskę, dwa rożki i kocyk.

8 lata 10 miesiąc temu #1025977 przez drzyzgunia
Ja tak miałam z synem z imieniem czekaliśmy praktycznie do porodu :) Bo nie mogliśmy dojść do kompromisu :P Aż w końcu swojego przydusiłam :evil: :evil: :evil:
a co do wyprawki zawsze coś trzeba będzie kupić po porodzie bo pamięć ludzka jest zawodna i nawet najlepiej przygotowani o czymś zapominają :P więc dziewczyny spokojnie...a po drugie jak da się coś wybrać panom to im dobrze zrobi :D

8 lata 10 miesiąc temu #1025978 przez miśka23
a tak z innej beczki wiecie jak wyłączyć te wiadomości które przychodzą na meila z forum? Bo mam ich już prawie 3000 :sick:

8 lata 10 miesiąc temu #1025979 przez drzyzgunia
Ja ubranek mam full akurat teraz sporo dzieci się porodziło wiec ciuszki mamy w spadku :) ale po potwierdzeniu płci chce kupić ubranko do szpitala....no i pierwsze buciki taka madczyna fanaberia ale z Bartkiem zachowałam jego pierwsze buciki nie wyobrażam sobie aby teraz miało być inaczej :)

Dziewczyny polecam zarejestrować się na stronach typu Hipp, Bobovita, pampers przysyłają próbki a i JOHSON jeszcze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka