BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

8 lata 10 miesiąc temu #1025980 przez Skalarek
Drzyzgunia dobrze wiedzieć, może się skusze :P

Miska, żeby maile nie przychodziły musisz odznaczać subskrypcje jak piszesz wiadomość na forum... Wkutwiajace że trzeba to robić za każdym razem ale innej opcji nie znam :unsure:

A co do wózka to rozwazalismy ten model ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1025981 przez miśka23
a czemu zrezygnowaliście z niego?

8 lata 10 miesiąc temu #1025985 przez majka1987gnoWlkp
Żeby mejle nie przychodziły za każdym razem trzeba odhacxyćpole Subskrypcji pod okienkiem w które wpisujemy komentarz ;-)

Ja z wyprawka czekam na zwrot kasy z pit.. Bo mam do kupienia same duże rzeczy.. Wózek, łóżeczko.. Chusta... No i kosmetyki ale to już na sam koniec myślę :-)

[/url [/url]

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1025987 przez Skalarek
Miśka tak dokonca jeszcze nie odrzucilismy ;) ale jakos bardziej na chyba odpowiada roan po obejrzeniu i obmacaniu na żywo :)

Majka no zwrot z pitu na pewno i nam się przyda :lol: i czy ją dobrze doczytałam, że mała będzie miała na imię Kornelia? My mieliśmy takie przyszykowane w razie gdyby Olek był jednak dziewczynka :P śliczne jest, gratuluje wyboru :woohoo:

8 lata 10 miesiąc temu #1026000 przez Patikierc
Ja już po zakupach ale na szybko wpadam tylko bo opadłam z sił w sklepie fikłam prawie bo mi się słabo zrobiło,pierwszy raz :blink: ciężki dzień,nawet za obiad się nie wziełam..

Czytam "LARSSONA MILENIUM" Jestem w 3tomie ostatnim i jeszcze teraz wyszła kolejna część ale już pisana przez innego pisarza bo tamten fiknoł na zawał. Ale polecam również 'JO NESBO" wszystkie części przeczytałam ale ja lubie kryminały :blush:

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

8 lata 10 miesiąc temu #1026033 przez miśka23
Ja po wizycie. Pierwsze wrażenie po nowym lekarzu lepsze niż po poprzednim, ale czas pokaże. Z malutką wszystko dobrze :) Waży 750 g, lekarz stwierdził że rośnie prawidłowo ale duża nie będzie ( czyli coś odziedziczy po mnie :P )
A oto ona (troszkę nie wyraźne, ale jest :) )

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No i z wózka pewnie nici :( Znalazłam je w Warszawie. Chciałam po niego jechać w sobotę ale dziewczyna nagle stwierdziła że pół roku nie będzie jej w domu i może mi wysłać kurierem. A ja jednak chciałabym zobaczyć co kupuję... No cóż, za wcześnie się pochwaliłam :( :( :(

Pati nie będę pytała z jakiego powodu zrobiło ci się słabo bo to oczywiste ( twój stan- ciąża) ale mam nadzieję że już czujesz się lepiej.

Dziewczyny piszcie jakie imiona mam wpisywać do listy :)
My nadal nie możemy się zdecydować: Aleksandra czy Martyna.... oto jest pytanie
Załączniki:

8 lata 10 miesiąc temu #1026034 przez Skalarek
Miska super wieści :) dobrze, że z Malutka wszystko ok, a zdjęcie boskie :woohoo: my nawet takiego nie mozemy upolować :P
Mówisz, że narazie lekarz przyjemniejszy niż poprzedni - oby tak już zostało ;) a pytalas go o te skurcze co miałas? Coś Ci doradził?
Z wózkiem szloda, że tak wyszło, ale może jeszcze coś wyhaczysz :)
A co do imienia to mi się bardziej podoba Martynka ;)

Pati ta pierwszą czesc tej trylogii to chyba czytalam, na jej podtawie jest film "Dziewczyna z tatuazem", tak? A ja czytam teraz " Dziewczyna w pociągu" i też fajny taki thriller i lekko się czyta :)

Kacha jak po wizycie?

8 lata 10 miesiąc temu #1026039 przez miśka23
Skurcze są normalne bo macica przygotowuje się do porodu, ale jeśli będą częściej niż 2 w ciągu godziny mam się zgłosić na wizytę lub do szpitala. Powiedział że nie widzi oznak wcześniejszego porodu, szyjka m 3 cm, jest twarda i zamknięta.

Któraś z was mieszka w okolicach Poznania?

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1026041 przez Skalarek
Czyli to samo co mi moj powiedział, że 1-2/h mogą byc, byle nie więcej...

Oglądacie mecz? Masakra jakaś :angry:

8 lata 10 miesiąc temu #1026056 przez kacha
Hej, hej.
Ja po wizycie, wszystko ok, ale muszę brać witaminy i żelazo, bo mam lekką anemię. Być może stąd też moja bezsenność. Przy okazji wizyty zrobiłam sobie miłe popołudnie - poszłam na sałatkę i herbatę, kupiłam sobie troszkę kosmetyków i ogólnie popatrzyłam sobie na ludzi ;) Niestety nadal Józeczek ułożony jest miednicowo, lekarz mnie uspokaja, że ma czas na obrót. Mam nadzieję, bo nie mam ochoty na cc.

Skalarek - nie oglądam meczu, w ogóle nigdy żadnego nie oglądałam :P Za to oglądam sobie z onet vod Robin Hooda.

Miśka - śliczna malutka :)

8 lata 10 miesiąc temu #1026057 przez miśka23
Kacha super że u Ciebie też dobrze :kiss: A maluszek ma jeszcze czas żeby się obrócić.

8 lata 10 miesiąc temu #1026058 przez majka1987gnoWlkp
Miska 50 km od Poznania... Gniezno się kłania :-)

[/url [/url]

8 lata 10 miesiąc temu #1026060 przez owieczka1804
dziewczyny czym się różni pieluszka tetrowa od pieluszki bambusowej? wie któraś?

8 lata 10 miesiąc temu #1026061 przez Skalarek
Kacha super, że u Józka wszystko dobrze ;) a położeniem bym się narazie jeszcze nie przejmowala, bo jeszcze ma czas na obrót, co udowodnił zresztą mój Olek na ostatniej wizycie bo najpierw był w położeniu poprzecznym, a jak przyszło do mierzenia dlugosci szyjki to stwierdził, że zmieni na głównie, i tak pukal ta głową że nie można było zmierzyć szyjki bo non stopnam w kadr wchodził :evil: a teraz chyba jest w pośladkowy właśnie bo czuje często jak mnie kopie po pęcherzu :S np teraz :whistle:
A co do witamin to nie bralas nic wcześniej?

8 lata 10 miesiąc temu #1026062 przez Skalarek
Owieczka nie pomoge w tym temacie, bo wiem tyle, że składem :silly: ale może ktoras majoweczka wie coś więcej w tym temacie ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka