BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

9 lata 1 tydzień temu #1019489 przez owieczka1804
Witajcie u mnie dziś też cieżko było wstać, sama siebie nie poznaje bo jak w Niemczech byłam w pracy to i o 3.30 sie czasami wstawało. U mnie z rana dziś troszkę śnieg popadał :) ale już go nie ma :( moż to i dobrze bo nie mam za bardzo ciuchów dostosowanych do pogody. jeszcze dwa dni i uciekam do lekarza, tym razem planuje iść w koncu z mężem :) specjalnie bierze wolne sobie żeby iść zobaczyć dzidzie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 tydzień temu #1019492 przez Patikierc
martyska- :blink: :blink: już :D omg :D takie rzeczy przeoczyłam coś bo nie wiedziałam że tak się dzieje :D

owieczka-to zakupy to co tygryski lubią najbardziej :D jakieś ciuchy na tą porę roku :)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 1 tydzień temu #1019494 przez martyska
Patikierc z Igorem tez od 19 tc mi leciała ale na to nie ma reguły moze dopiero po porodzie ruszyc

9 lata 1 tydzień temu #1019496 przez Skalarek
Martyska to kuruj się i oby jednak Igorka ominęło :kiss: no i ja cos kojarzylam, z ta siara ale wydawało mi się ze to pozniej dopiero :blink:

Owieczka ja u siebie zauważyłam ze im bardziej jestem uziemiona przez ta szyjkę nieszczesna tym większego mam lenia i nawet juz mi się czytać nie chce tak bardzo jak wczesniej :dry: oby te zastrzyki i więcej leżenia pomogło i w pon się okazało ze jest jakas poprawa... A druga sprawa, ze jak możesz to się len bo te czasy juz nie wrócą ;) no i super, ze mężu tez zobaczy dzidzie :) no i może płeć poznanie, bo jeszcze nie znacie chyba? :unsure:

A i powiem wam, ze im więcej ja leże, tym więcej Olek się wierci :cheer: boskie uczucie <3

9 lata 1 tydzień temu #1019497 przez Patikierc
Martyska-dobrze wiedzieć że tak bywa bo naprawde nie miałam pojęcia że coś takiego się dzieje..Jednak jeszcze dużo rzeczy może mnie zaskoczyć :D To ciekawa jestem jak będzie u mnie czy po porodzie czy wcześniej,przynajmiej nie zrobię karpia :D jak zobaczę mokry podkoszulek albo stanik :D

Szczęśliwi!

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019500 przez Skalarek
Dobrze, ze w domu siedzę teraz praktycznie non stop, bo taka mokra niespodzianka gdzieś miedzy ludźmi mogłaby mnie zamurowac :lol:

9 lata 1 tydzień temu #1019506 przez martyska
Wiecie to sie nie leje z piersi :laugh: tylko sączy widac plamki na koszulce jak jest sie bez stanika ;) tak to nie przejdzie takze spokojnie ale lepiej meza trzymać z daleka od nich bo laktacje moze pobudzic i wtedy dopiero bedzie mleczna kraina :laugh:

9 lata 1 tydzień temu #1019511 przez Patikierc
od dziś zakaz miętolenia piersi :blink: :D

idę robić obiad,złożyć pranie i może zacznę się szykować do pracy.. dziś leń we mnie wstąpił i się nie chce :whistle: kiedy ubieracie choinki? :evil:

Szczęśliwi!

9 lata 1 tydzień temu #1019512 przez Skalarek
Martyska haha fakt nie wzięłam pod uwagę chlonnosci stanika :laugh: a mój maz juz wczesniej dostało zakaz mietolenia cyckow, żeby bardziej szyjki nie skrócić :P

Pati ja choinke planuje ubierac w weekend, a raczej nadzorować jak małż będzie ubierał, bo mi nie wolno takich akcji przeprowadzać :dry:

9 lata 1 tydzień temu #1019513 przez owieczka1804
Skalarek tak jak piszesz wlasnie. :) nie znamy plci i bardzo bysmy chcieli poznac. :) mi siara poki co nie leci. Ale coraz ciezej mi jest np przy schylaniu czy cos. Ale takoe uroki ciazy. :)

9 lata 1 tydzień temu #1019514 przez miśka23
Witam was wszystkie :) Mi siara leci już od 15 tygodnia. ale mi leci raczej tylko w nocy jak je przycisnę przez sen. Moje koszulki nocne nie wystarczają i śpię w koszulkach męża, które też się już kończą, bo czasem dwa razy w nocy się przebieram :P

Ja jutro mam wizytę :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Pati ja ubiorę choinkę jak mężuś ją znajdzie :) Chcemy żywą w doniczce. A w niedziele nigdzie jej nie znaleźliśmy

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019515 przez Skalarek
No to oby się dzidzia ujawniła! A masz jakies przeczucia? ;)
Miska to zaciskami kciuki za wizytę ;) no i mytez będziemy, mieć żywą tyle, ze my mamy sporo swojego lasu i się dosadza parę modelek co roku, wiec póki co mamy z własnego ogródka :P ;)
A z ta siara to srogo :woohoo:

9 lata 1 tydzień temu - 9 lata 1 tydzień temu #1019520 przez Patikierc
Moja żywa choinka już czeka na ubieranie sobotnie,już się doczekać nie mogę najgorsze jest to że się wzruszam przy takich akcjach więc będzie płacz :blink: :D
Miska ty tez :huh: juz masz mokro :D ciekawa jestem jak mi się trafi :D no to znów czekamy na wieści z wizyty o której?

kiedy drogie panie zaczyna się 5 miesiąc?

Szczęśliwi!

9 lata 1 tydzień temu #1019522 przez miśka23
Pati jutro zaczynasz 5 miesiąc :) a wizytę mam na 17.50

9 lata 1 tydzień temu #1019524 przez Patikierc
czyli od 18tygodnia jest 5 miesiąc, a 6? kurczę poszukam może po necie :D

tak poza tym widzę że odstaję od was,macie wszystkie takie same terminy porodu :D dobrze dobrze będę bazować na waszych przeżyciach :D

Szczęśliwi!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka