BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

9 lata 1 tydzień temu #1019639 przez miśka23
owieczka nie wierz tak do końca tym stronom które wyliczają ciąże. Ja na początku sprawdzał na różnych i wyszło mi kilka dat kiedy doszło do zapłodnienia i reszta dat też nie była ze sobą zgodna.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 tydzień temu #1019644 przez Skalarek
Owieczka tam pisze ze twoja ciąża ma juz 4 mc i iles tam tygodni wiec zaczęłasnjuz 5 mc ;) to tak samo jak z tygodniami np. 19 tydz i 1 dzień to juz 20 tydzień :)

9 lata 1 tydzień temu #1019681 przez Patikierc
a mi pisze że moja ciąża ma 3 miesiace :blink: wiec zaczynała bym 4miesiąc? :huh: ech nie ważne :D jak mnie ktoś zapyta który miesiąc powiem 18 tydzień :D

Martyska- :ohmy: poród :ohmy: ale spodnie wychaczyłaś w dechę :D :woohoo:
Ja już umyta,do spanka B)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 6 dni temu #1019727 przez Patikierc
Dzień dobry! Już od 8.00 na nogach :D wstałam jak że wyspana zobaczymy co będzie o 15.00 :huh: jak będzie mnie łamać spanie :D Dziś emocje emocje! Czekamy na wieści z wizyt i zdjęcia naszych pociech kochanych!
Muszę wam coś powiedzieć :D moje nocne przemyślenia których trochę się przestraszyłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziś do pracy na 12.00-16.00 jutro wolne! Jupi! A jak u was? Wieczór i dziś dzień? Jak panie z wizytami dziś nerwy? Ekscytacja zobaczenia się z swoim dzieciątkiem :evil: ! Samopoczucie jak?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 6 dni temu #1019734 przez martyska
Hej. A ja wam jeszcze kochane moje nie napisalam ze dwa razy zemdlałam z wycieńczenia ;) to byla trzecia doba jak nie jadlam ani nie spałam alw co ma byc to bedzie :laugh:

Pati ja tez tak mam i przy igorze też tak bylo a kocham go nad zycie :kiss:

No to czekamy na reakcje z wizyt :woohoo:

Pati ja sie ciesze ze do 7 pospałam :blink:

9 lata 6 dni temu #1019741 przez Skalarek
Witam Mamuśki ;)

Pati ją takich akcji jeszcze nie mialam, ale mialam takie w stylu "jak ją to ogarne", "czy się nadaje na matkę" itp...

Martyska mi ostatnio kolezanka pisała, że w trakcie i po porodzie była taka głodna że zjadlaby wagon schabowych :laugh: więc się nie dziwie, że Ci się film urwał, jak nic nie jadlas tyle czasu. A jeszcze takie pytanie techniczne, nie jadlas, bo Ci nie pozwolili czy nie byłas w stanie?

Ja dziś czuje sie troszkę lepiej, katar odrobinę mniejszy więc licze na to, że niedługo mnie puści...

No i czekamy, czekamy na info z wizyt i na foty szkrabow małych :kiss:

9 lata 6 dni temu #1019743 przez martyska
Przez skurcze nie bylam w stanie nic przełknąć ja tylko chodziłam w kółko a jeszcze z poniedzialku na wtorek jak chodzilam po korytarzu w nocy (bo tylko przy chodzeniu moglam wytrzymać ) pielęgniarka do mnie niech sie pani przespi poród przed pania.... No bardzo smieszne jak ja ustac w miejscu nie moglam :cheer:

9 lata 6 dni temu #1019745 przez Skalarek
Oby drugi poszedł łatwiej ;)

9 lata 6 dni temu #1019750 przez martyska
Mam nadzieje . teraz bylo ciezko bo go wywoływali a nic nie bylo gotowe . inaczej jak poród sam sie zacznie

9 lata 6 dni temu #1019751 przez miśka23
tak się spisałam i wszystko skasowało :angry:

9 lata 6 dni temu #1019753 przez miśka23
Pati ja też mam podobnie. Zanim zaszłam w ciąże wyobrażałam sobie to inaczej. Myślałam że będę chwaliła się moim stanem i brzuszkiem, że będę do niego mówiła, a teraz jest całkiem inaczej. Brzuszkiem się nie chwalę no chyba że przed bliską rodziną. O ciąży nie rozmawiam z innymi raczej (ostatnio teściowa stwierdziła że nie możliwe że czuję już ruchy i że to na pewno coś innego) no i jak komu coś opowiadać ..... A rano jak się budzę to zawsze mam myśl: Boże ja jestem w ciąży a zupełnie się tak nie czuję.
No i jeszcze zapytam z ciekawości wasi mężowie będą brać urlopy jak urodzi się dziecko? Na jak długo?

9 lata 6 dni temu #1019758 przez martyska
Miska ja jak urodzilam to maz akurat byl na urlopie dwa tygodnie pozniej odrazu mial dwa tygodnie tacierzyńskiego a jak bedzie teraz zobaczymy

9 lata 6 dni temu #1019761 przez Skalarek
Miska u nas pewnie będzie maz brał urlop tyle,ze my będziemy mieć o tyle skomplikowana sytuacje, ze w planach na przyszły rok na wiosnę mamy generalny remont taki z wymiana dachu itp. Zaplanowany był juz zanim zaszlam w ciążę i teraz raczej nie chcemy go przekładać :-\ tak wiec może się okazać, ze urlop pójdzie mu bardziej na remont niż na czas spędzony z nami, no ale co zrobić...

9 lata 6 dni temu #1019765 przez owieczka1804
Witajcie ja sobie dziś pospałam :) do 11. :) u mnie jest tak ze tez nie czuje jakbym byla w ciazy. moj maz planuje jechac na wiosne wlasnie do Niemiec tam ghdzie bylismy teraz razem, ale mam super ekipe i powiedzieli ze jak bede rodzic to cala grupa przyjedzie z Niemiec do mnie i przywiozą mojego mezusia :) zobaczymy daleko nie mają. :)

9 lata 6 dni temu #1019768 przez martyska
Owieczka a w jakim miescie mieszkasz

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka