BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

9 lata 1 miesiąc temu #1029928 przez Sevilla
Siemka z rana. Młoda szaleje w brzuchu po śniadaniu, ja leżę i oglądam ddtvn i popijam herbatę. Młody poszedł na dół do babci więc delektuje się porankiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1029929 przez Sevilla
Jak zrzucę na kompa to wrzucę porównanie

9 lata 1 miesiąc temu #1029936 przez kameame
Hej dziewczyny :) ja niedawno wstałam ;) zaraz będę wcinać kanapki z czosnkiem mniam mniam :P gardło przeszło w miarę po prenalenie, katar jak był tak jest no i kaszel juz mokry i nie tak często. W pogotowiu czeka Apap i stodal ale narazie nie potrzebne chyba, wole malinki, miody i inne cuda. Oby wystarczyło :)

To ja pochwale sie brzusiem :) raz jest mniejszy raz większy nie wiem sama jak to juz jest :D jak idę sie komuś pochwalić to mówią ze nie widać bo jakis mały sie robi i bardziej rozlazły:P a w domu taka piłeczka ;)

9 lata 1 miesiąc temu #1029937 przez kameame
Cornik ja też trzymam kciuki!

9 lata 1 miesiąc temu #1029951 przez Justyna89
Hej dziewczynki. U mnie w domu kwarantanna, synka mojego w końcu choróbsko też złamało :( Pomimo,że On praktycznie wogóle nie choruje, nie opuścił dnia w przedszkolu w tym roku szkolnym, a tu i Jego teraz rozłożyło :( Biduś leży słabiutki, kaszle, apetytu w ogóle nie ma.. W poniedziałek lekarz, np chyba żeby było gorzej tfu tfu to dyżur. Ciekawe czy teraz i ja się rozłoże.. oby NIE NIE NIE :) Pozdrawiam Was mocno i spokojnego sobotniego popołudnia życzę :laugh:

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1029964 przez Anna1991
Cornik cieszymy się że w końcu się odezwałaś. Sewilla powiedziała że udzielasz sie na innym forum... więc zerkłam... choć nie mam tego w zwyczaju robić. Cieszę się że wyni badania nie jest przesądzony choć ze słów które wyczytałam z tamtego forum to myślałam ze przesądzone... aż mi łezka w oku się zakręciła. Oczywiście nie chodzi mi o chorobę która mogłaby spotkać twojego synka tylko tak jak piesze Justyna o twoją postawę w tej sprawie. Będziesz wspaniałą mamą. :)

Justyna to się tylko nie rozłóż... ja to jeszcze nie wiem co to zarazić sie od córki. :P

Test glukozy ja będę robić w 25-26 tyg... skierowanie dostane na wizycie marcowej. :)
Ruchy już nie tylko czuję a widzę. :)
Jestem dzis na etapie rozmieszczania szafek, łóżeczek w pokoju dzieci... nie wiedziałam ze to aż tak trudne.... jak tylko 5 rzeczy na krzyż. :/

9 lata 1 miesiąc temu #1029995 przez magmus88
Kurcze,.... napisalam posta i mi się nie dodał bo miałam problem z netem... wrrrr

W takim razie później coś naskrobię jeszcze raz. Teraz idę na śniadanko :)

MIłej niedzieli mamuśki :)

9 lata 1 miesiąc temu #1030002 przez Lustigpaula
Wczoraj była mała imprezka,opilam się soku za wszystkie czasu :cheer: . Kręgosłup dalej dokucza z rana..jakbym nie spała to boli.. nocne wędrówki do toalety dalej trwają,co ciekawe w ciągu dnia, nie jest to uciążliwe.. czas wstać z łóżka i korzystać z dnia :) miłej niedzieli :kiss:

9 lata 1 miesiąc temu #1030007 przez magmus88
Hej :)

Postaram się napisać to co pisałam rano hehehe....

Wczoraj byliśmy na urodzinkach mojej siostry. Wróciliśmy po 22. Siostrzeniec jest taki słodki i kochany.... :) Mam nadzieje, ze mój maluch też będzie takim słodziakiem ehhehe. Że geny zrobią swoje hehehe.

Mąż dziś w pracy. do 14. Mam później do niego dojechać i odbijemy sobie walentynki :) idziemy na obiadek do meksykańskiej restauracji mmmm. Już mi ślinka cieknie na samą myśl. Z jednejs trony się cieszyłam, że nie muszę dziś stać przy garach.... ale i tak wieczorem będę musiała upichcić obiad na jutro hehhe. Niedawno właśnie wróciłam ze sklepu. Będę pichcić gulasz z kaszą :) Tzn sam gulasz sobie już dziś przygotuje :)

Po obiadku jedziemy (najprawdopodobniej) do marketów budowlanych. Musimy się porozglądać za materiałami do remontu.... prawdopodobnie zaczniemy przed świętami. Najgorsze jest to, ze musimy znaleźć płytki takie jak mamy w przedpokoju bo jedna lub 2 napewno nam się zniszczą :( aż się boję.... bo całego przedpokoju zmieniać nie będziemy napewno.... Ciekawa jestem tylko czy takie znajdziemy....

Ach pochwalę się Wam jeszcze że w sobotę idę na babski comber :D ciekawa tylko jestem co ja ubiorę.... ehhehe

Ok, idę się szykować :)

Napiszcie jak Wam mija weekend :)

9 lata 1 miesiąc temu #1030050 przez claudii09853
Witam mamusie ale tu cisza widać że weekend :) ja jutro mam wizytę u ginekologa i u położnej wreszcie usg polowkowe więc podgladne małą i mam nadzieję że potwierdzi płeć :) miłej nocy i dobranoc dam znać jutro buziaki

9 lata 1 miesiąc temu #1030055 przez magmus88
Wstawać leniuchy i pisać jak tam u Was po weekendzie!!!

Claudi - trzymam kciuki za wizytę :) zdaj relacje jak będziesz po :) MIłęgo podglądania :)

9 lata 1 miesiąc temu #1030067 przez madzialenka
dzien doberek :))))

no tak,weekend nastal to i cisza na forum:))

nie da sie ukryc ze polowa praktycznie za nami...masakra jak ten czas naprawde szybko leci...
wczoraj mnie podbrzusze bolalo i brzuszek twardnial ale przeszlo....hmmm ciekawe czemu bo nic sie nie wysilalam za specjalnie,jedynie pempek mi coraz bardziej dokucza i go zaklejam sobie w ciagu dnia;/

My wizyte mamy w czwartek i tez mam nadzieje ,ze potwierdzi nam dziewuszke:)))

mam dzis z synem ambitny plan-upiec murzynka:))) hahaha zamiast na weekend to po nim mi sie zachciewa :))

Milego dnia kochane,do pozniej.
p.s. Cornik jak sie macie?

9 lata 1 miesiąc temu #1030068 przez Karington
Dzień doberek:)

Ja już na nogach, biorę się za sprzątanie:)

Co do murzynka to za mną też coś chodzi... mmm:) w ogóle mam mega ochotę na jakiekolwiek placki, desery:)

My połówkowe dopiero mamy za 2 tygodnie..:( a to się tak dłuży... najchętniej chodziłabym co tydzień podglądać moją malude;)
miłego dzionka życzę:*

9 lata 1 miesiąc temu #1030069 przez Sevilla
U mnie po weekendzie spoko. Ja wizytę mam jutro :) i już się nie mogę doczekać aż zobaczę tą fikającą kluskę.

9 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 2 miesiąc temu #1030070 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka