BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipiec 2016

9 lata 1 miesiąc temu #1015588 przez madzialenka
a ile wynosi?? Sandra..glowa do gory..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1015593 przez Sevilla
Sandra będzie dobrze

9 lata 1 miesiąc temu #1015605 przez Sandra123456
225. Mowi ze świadczy to o zmniejszonym ryzyku pozamacicznej, ale tez nie jest to nic dobrego, oznajmił ze mam byc dobrej mysli i czekac na sobotni wyrok. Trzeci tydzien ciazy...

9 lata 1 miesiąc temu #1015612 przez Marzena_b
Sandra wszystko będzie dobrze !!! Nie stresuj sie bo to nie wskazane wiem ze Ci jest cieżko nie myślec o tym ale spróbuj .... Ja mam jutro wizytę i zaczynam schizować czy wszystko jest dobrze... Byle do jutra

9 lata 1 miesiąc temu #1015656 przez Lustigpaula
Tez jutro mam wizyte i bardxo sie boje czy wszystko w porzadku, nie mam zadnych objawow ani nic...boje sie jak nie wiem..

9 lata 1 miesiąc temu #1015661 przez Sevilla
Dzień dobry dziewczynki

Sandra najważniejsze, żeby to nie była pozamaciczna ciąża, bo wtedy jest więcej problemów, coś o tym niestety wiem. Następnym razem się uda i będziesz miała swoje maleństwo. Wiesz mi, mam na koncie trzy aniołki. Z czego dwa straciłam zanim urodził się Maks

9 lata 1 miesiąc temu #1015671 przez piernikarczyk07
Dzień Dobry!
Sandra Sevilla ma rację wiem że nam łatwo się piszę ale faktycznie najważniejsze że nie jest to ciąża pozamaciczna! :blush: Mocno Cię tulę :kiss:

Lustigpaula i Marzena czekamy na wieści od Was?! Na którą macie wizyty? Kurde ja to się stresuje każdej wizytą jakby była moja ;)

Sevilla a Ty jak po wizycie? Nie zrobił USG?

A ja zastanawiam się czy nie iść do lekarza z dnia na dzień gorzej sie czuję pół nocy kaszlałam jak stary cherlok...

9 lata 1 miesiąc temu #1015672 przez Sevilla
Niestety nie robił USG, dał receptę i umówiliśmy konkretnie na wizytę 3.12 na 18. Spytał, czy coś się dzieję, co mnie nie pokoi. Powiedziałam mu o tym jednorazowym plamieniu, powiedział, że miało prawo wystąpić i jeżeli się nie powtórzyło to ok. No i wyszło na spotkaniu, że biorę mega dawkę luteiny. Ja się ostatnim razem nie zapytałam, on nie powiedział i brałam 4 tabletki dziennie, bo tak brałam w poprzedniej ciąży. Tylko, że wtedy miałam luteine 50mg, a teraz mam tabetki 100. Kazał zmniejszyć do 2 dziennie.

9 lata 1 miesiąc temu #1015673 przez piernikarczyk07
Sevilla wiec na 3.12 jesteśmy już 3 :woohoo: super i ja chyba też mam na 18 muszę sprawdzić B)
Ja biorę 3 luteiny na dzień każda to 50. W poprzedniej brałam luteinę dopochwową.

9 lata 1 miesiąc temu #1015674 przez Sevilla
Ja w tamtej i w tej mam dopochwową. I w jednej i drugiej ciąży mam brać 200mg na dzień, nie zwróciłam tylko uwagi, że tym razem dał o większej mocy. Haha :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 1 miesiąc temu #1015675 przez Marzena_b
Cześć Kobietki :) nie wiem na która mam wizytę bo dopiero bedą do mnie dzwonić i miedzy pacjentki mam wejść wiec będzie to bardzo krótka wizyta... Ja także nie mam żadnych dolegliwości nawet mnie piersi nie bolą ale sa trochę większe niż zawsze :) przynajmniej tak mój mąż twierdzi :laugh: dam znać jak będę już po trzymajcie kciuki :)

9 lata 1 miesiąc temu #1015680 przez Sandra123456
Lekarz dzis na obchodzie powiedział ze mam sie nie martwic, bo hormon jest w normie. Przez plamienia mogl sie obniżyć, dlatego czekamy do jutra. Jestem pełna nadziei ze jutro bedzie wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki. Tak apropos tez mam wizytę na 3 grudzień hehe ale zobaczymy czy dojdzie do skutku...

9 lata 1 miesiąc temu #1015683 przez Sevilla
Sandra no to skoro lekarz tak mówi to trzymam kciuki mimo wszystko za pozytywne wieści. Wczoraj tak posępnie napisałaś do nas, że przynajmniej ja zrozumiałam, że lekarz skreślił ciążę.

9 lata 1 miesiąc temu #1015685 przez Sandra123456
Byłam wczoraj strasznie zdruzgotana tym spadkiem, prZeprasAm Was za tak nostalgiczny nastrój. Wiem, ze czasem chęci to nie wszystko, odpoczywam jak moge. Dam jutro znac co z wynikami

9 lata 1 miesiąc temu #1015687 przez piernikarczyk07
Noooo dokładnie ja też tak pomyślałam :S Aż nie wiedziałam co mam Ci napisać...uważam że lekarz już by wiedział ze coś może być nie tak...Mój jak napisałam mu pierwszy wynik Beta odp mi "zalecam umiarkowana radość" a jak bylam na wizycie 12.11 to powiedział "sam pęcherzyk równy 6tydz bez zarodka hmm widzimy sie 3.12 leżeć i myśleć pozytywnie że bedzie ok" on ciągle brzmi jakby nie był pewny czy ze mna ok...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka