BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 8 miesiąc temu #1040870 przez olcia1989a
Ja sie wstrzymam jeszcze z kupnem plynow do prania,na pewno beda pozniej w promocji czesto sa w biedronkach wlasnie.A mam pytanie do Was apropo wozkow,kupujecie nowe czy uzywane czy macie po dzieciach?ja swoj sprzedalam byl kupiony jako uzywany ale bylam z niego zadowolona,a teraz chcialabym 3w1 ale na nowy fajny to mnie raczej nie stac a uzywany czekam na okazje :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 8 miesiąc temu #1040871 przez honka_18
My dla Adama kupiliśmy nowy i używaliśmy go przez 3 miesiące bo był beznadziejny, później kupiliśmy używany i jezdzimy nim do dzisiaj, mam nadzieję że jeszcze jedno dzieciątko w nim wychowany bo jest rewelacyjny

8 lata 8 miesiąc temu #1040872 przez masuska
Dla Piotra kupowałam używany x-lander. A dla nowego dzidziulka trafił mi się taki jak chciałam w b.dobrym stanie i jeszcze lepszej cenie, 3w1 Camarelo Sevilla grafitowy. Znajoma sprzedawała na szybko, jeszcze na gwarancji:) nie chwaliłam się bo to wcześnie, ale... Okazja była.

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040873 przez Kejt
My akurat mamy nowy, 3 w 1 nie wiem czy się sprawdzi ale na zimę i wiosnę gondola dla maluszka jest dla mnie priorytetem i że nosidło do wózka wepne :) a na lato chcemy lekką spacerowkę kupić.

Ale jak bym trafiła na okazję to i używany bym kupiła :)

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040874 przez Mena
Kurde jaki upał :evil: dobrze że wiatraka jeszcze na strych nie wyniosłam :lol:
Kejt na bym w życiu nie poszła na zakupy razem z mama I Tesciowa :lol: . oddzielnie zresztą też nie :woohoo:
Hahah te kolejki do Lidla mnie przerażają kiedyś w wiadomościach pokazywali tylko nie pamiętam w jakim mieście że jak dostawa jest to kobiety normalnie się bija :woohoo:
olcia co do wózka to ja po Marcelu sprzedalam, miałam 3w1. Szukam jakiegoś używanego szkoda że te 2w1 to nie jest gondola + nosidełko, takie rozwiązanie byłoby dla mnie chyba najlepsze. A później oddzielnie spacerowke bym kupiła :silly: . Mi się obecnie teraz podobają bebetto I camerelo.
Ja też jeszcze się wstrzymam z proszkiem w kauflandzie też są bardzo często promocje na Lovela. W sumie to ja jeszcze nic nie kupiłam :lol:

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040875 przez Kejt
Ja się zakochałam w spacerowce greentom i nie mogę się doczekać tego czasu kiedy będzie można już jej używać :)

Wiktoria 25 tc [*]
Załączniki:

8 lata 8 miesiąc temu #1040876 przez Inezka
Kejt, ta spacerowka wygląda czadowo!! :woohoo:
Ja nie mam zielonego pojęcia co kupić. Jakiej firmy itd.zeby było ok. Myślałam o jakimś używanym głębokim, a potem nowa spacerowka lekka i łatwo składająca się..Ah, trochę czasu jeszcze mamy na wybór...

8 lata 8 miesiąc temu #1040877 przez zubi
Witam wszystkie przyszłe mamy.
W lutym 2017 ponownie zostanę mamą, termin porodu wyznaczony na 5.02.2017. Posiadam już jedną pociechę ( dziewczynkę- Natalkę) z lutego 2014.

Podczas trwania pierwszej ciąży również udzielałam się na forum, mam nadzieję że tu też zostanę miło przyjęta i będzie nam się dobrze pisało.

8 lata 8 miesiąc temu #1040878 przez masuska
Witaj Zubi, pytanko ile masz lat i czy wiesz kogo nosisz pod sercem? Jak znosisz drugą ciążę?

Kejt fajna ta spacerówka, ja oglądałam u koleżanki Espiro magic i też mnie zachwyciła, funkcjonalność, zwinność, nawet i kolorki są fajne w nowych modelach.

Jakie plany dziewczynki na dziś? Mężulka dziś namówiłam na miodobranie kurpiowskie, jeszcze nie byłam, a że lubie takie wiejskie spędy to może być ciekawie. Miłego dzionka:)

PS. Jejku, już tylko 3 dni wakacji zostały.

8 lata 8 miesiąc temu #1040879 przez Mulian
Mi z wózków podoba się chicco active 4w1, polskiej firmy babydesign też są fajne, ale z kupnem poczekam bo możliwe, że brat mi pożyczy, jeśli im się nie przyda ;)
Zubi witaj!

8 lata 8 miesiąc temu #1040880 przez honka_18
Zubi witaj i pisz jak najczęściej ;)

Masuska miodobrania brzmi świetnie :woohoo: bawcie się dobrze ;)

Ja jak zwykle latam z mopem za Artkiem, ogólne to penie cały dzień będziemy się nudzić w domu bo pada deszcz :evil: M w pracy

Ja mam GRACO QUATTRO TOUR DELUXE 3 w 1, z gondolą mi się nie podoba ale spacerówka jest rewelacyjna, bardzo wygodna dla dziecka i dla mnie, sprawdza się w terenie i już nie raz trójkę dzieci w niego władowałam jak do przedszkola się spieszyłam :P Jest bardzo wytrzymały bo kupiliśmy używany Adam w nim jeździł o 3 mż, Artek od początku do dzisiaj

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040881 przez Mena
Hello :)
Upału ciąg dalszy :blink: chyba jutro ma być wkoncu chłodniej :lol: . Mam dzisiaj totalnego lenia :lol:
Kejt no ładna ta spacerowka
honka haha to całkiem inaczej jak u mnie, poprzedni podobał mi się z gondola A ze spacerowka był okropny :lol:
Zubi witaj :)
A ten cholerny katar przejść żadnymi sposobami nie chce :dry:

8 lata 8 miesiąc temu - 8 lata 8 miesiąc temu #1040887 przez honka_18
Mena ja szukałam fajnej spacerówki bo gondolę to się tylko chwilę używa :whistle:

My mamy wakacje do 7.września :woohoo:

8 lata 8 miesiąc temu #1040889 przez Kejt
Masuska czy te miodobranie nie jest przypadkiem w myszyńcu? bo i my mieliśmy tam jechać ;)

Wiktoria 25 tc [*]

8 lata 8 miesiąc temu #1040890 przez Inezka
Hej!

My wybieramy się z rodzinką i siostrami na piknik lotniczy.

Cześć Zubi!

Mulian, zwalczylas przeziębienie?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka