- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
Honka i ja poproszę trochę energii, leżę i leżę, naszykowałam już ćwiczenia na YouTube i nie mam siły się zmotywować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Mena super wiadomości, i jak ładnie dzidzia wygląda na 3d, u mnie to zawsze tak brzydko wychodzi :/.
Dziś w nocy znów nie mogłam spać, budziłam się co chwila, pamiętam teraz wszystkie sny, ale fantazja , no i jak się obudziłam przed 3 to chyba z godz nie mogłam zasnąć. Za to potem pospałam do 9 .
Ja dziś po raz kolejny przeglądam imiona żeńskie z opisami charakterów. No na nic się nie mogę zdecydować, a jak mi się jedno - Patrycja podoba, to nie podoba się nikomu wokół. Ciężki temat. Nawet te, które sobie wypisałam, patrzę teraz na nie i wcale do mnie nie przemawiają.
A zamiast mężulowi to sobie chyba kupię prezent bo dziś wychodzi płyta mojego ulubionego zespołu Il Volo , z resztą faceci mają już teraz dwa dni w roku święto dziś i 10 marca, w moje urodziny nota bene , nie za dobrze im??!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kejt jeśli rzeczywiście nie masz siły to odpuść. A jak to po prostu lenistewko, jak często u mnie, to nie myśl tylko działaj. Wstajesz, włączasz, ćwiczysz. Myślenie o tym trwa dużo dłużej niż to warte i tylko przeciąga proces i Twoje rozterki: ćwiczyć/nie ćwiczyć.
Masuska czekam na info z wizyty.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Kejt mnie pomogła kostka czekolady, zaraz wstaję do roboty:)
Mulian a mnie się Patrycja podoba Mam koleżankę, fajna, dziewczyna i ma niezły charakter:) Mulian a teraz jeszcze twojemu dojedzie dzień taty:) to już 3cie święto.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Mulian Patrycja ładne ale ja nigdy bym tak dziecku na imię nie dała
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Kejt jak tam ćwiczenia, ja Ci tu pisałam, a sama za ścieranie kurzu nie mogłam się zabrać, ale już to zrobiłam
...a za godzinę idę do dentysty, ygh
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja już skończyłam dom wybłyskany, obiad ugotowany, jeszcze tylko pranie się robi i idę budować tory z chłopcami
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
masuska czekamy na info z wizyty
mulian mi się imię Patrycja podoba mam jedną w rodzinie ( bardzo mądra młoda dziewczyna). U nas imię wybrał mąż a że i mi się podoba to będzie najprawdopodobniej Kinga.
Uciekam odebrać Natalkę z przedszkola, ale wieczorem wpadnę pod czytać co u was. Miłego popołudnia....
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
Payrycja ładne imię, znam jedną, dobra wariatka ale ma dobre serce
Masuska czekamy na wieści
Ja mam w poniedziałek wizytę
- olla
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Byłam dzisiaj na krzywej cukrowej- obrzydlistwo:(
od rana pęka mi głowa-podobno to norma po takiej ilości glukozy na czczo.
Dzisiaj przynajmniej mogłam wypić, bo na początku ciąży po pierwszym łyku zwróciłam i nie podjęłam dalszych prób
Nasze mamy tak już mają, że mimo próśb, żeby nikomu nie mówić, nie mogą wytrzymać i pół świata i okolicy musi wiedzieć o ich szczęściu
Ja na rozstępy mam Mustelę i oliwkę dla dzieci,ale tej używam od kilku lat. Kupiłam też serum do biustu, bo rośnie jak szalony!!
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Mena słodki Dzidziuś, cieszę się se wszystko w porządku!
Ja od wczoraj mam lenia, zero energii tylko bym leżała i spała, słucham tez dużo spokojnych piosenek, bo mnie to uspokają. Honka nie wiem skąd bierzesz tyle sił
Co do prezentu na dzień chłopaka jednak nie kupuje nic, wczoraj mąż mnie tak zdenerwował jak chyba jeszcze nigdy w życiu, więc zdecydowanie nie zasłużył nawet na najmniejszy prezent...
Miłego dnia dla Was
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mężuś na dzień chłopaka poszedł na 13h do pracy i powiedziałam mu przez tel, że koło od wózka się odłamało
A przyszła nam dzisiaj ta niańka z kamerką, jest rewelacyjna obraz bardzo wyraźny.
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joanna tak to już z nimi bywa niestety, potrafią wkurzyć,ale chyba w każdej parze są te gorsze i lepsze dni, a tym bardziej okres ciąży nie jest niestety łatwym czasem.
O co chodzi z tą krzywą cukrową w sensie mam w aptece coś kupić i jak to później wygląda? Bo też mi w pon. lekarz napewno zleci takie badanie.
- olla
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Najpierw pobiorą krew z palca, później w zależności od wyniku pobiorą krew żylną.
Wypijesz mega słodki napój i za godzinę znowu pobiorą krew i potem znowu na godzinę.
Nie wolno w tym czasie się męczyć, najlepiej żeby przez te 2 h siedzieć w poczekalni:)
odebrałam właśnie wyniki morflogii i mam mało żelaza trzeba popracować nad dietą.
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Uff jak dobrze, że dziś piątek
Masuska, pisz szybciutko po wizycie!