- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- olla
- Wylogowany
- gaworzenie
jeszcze nic nie kupilam ale to chyba nie potrwa dlugo;)
pozdrawiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja też właśnie spędziłam godzinę na przeglądaniu allegro po czym jednak na razie się na nic nie zdecydowałam , ale już wiem, że na allegro do wyboru do koloru .
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Moja waga leci w górę!!! Mam 3 kg do przodu!
Czy wam dalej rosną piersi, moje cały czas, czuje ze aż skórę mam napięta.
I tak rosniemy
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- olla
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale mam jeszcze czas:)
Ja dla siebie też kupiłam tylko 3 pary spodni ciążowych i kremy przeciwdziałające rozstępom
Zresztą, jeszcze nikt nie zwrócił uwagi, że jestem w ciąży, mimo, że brzunio jest już całkiem spory;)
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Joanna ja adaptera nie mam, bratowe mi odradzały jako niepotrzebny wydatek, same do końca jeździły w zapiętych pasach. Poduszki też nie mam bo właśnie szkoda mi kasy a wydatków już wkrótce będzie dużo. Za to dla siebie, dziewczynom tu już wcześniej pisałam, kupiłam całą pakę ciuchów używanych na allegro. Dzięki temu będę miała w czym chodzić całą ciążę (łącznie z kurtkami jesienną i zimową i zimowym płaszczykiem) za cenę 2-3 nowych rzeczy. A wszystko jak nowe, dobrze trafiłam.
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mulian ja adapter kupilam dla spokoju psychicznego i komfortu jazdy, ale wiem że być może to niepotrzebny wydatek:) A co do ubrań, to mam nadzieję, że do końca ciąży obchodzę już w tym co mam, mam sporo szerszych koszulek i sweterków, bo w takich lubie chodzić, więc nie muszę kupować ciążowych poza spodniami, bo w te nie zapinałam się już od 8 tc i musiałam chodzoć z rozpiętymi guzikami A przytyłam póki co 2,5 kg, ale brzuch mam już duży
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Witam również nowe dziewczyny fajnie ze jest nas więcej
U mnie ciąg dalszy problemów zdrowotnych wczoraj walczyłam cały dzień z kołatanie serducha chyba wybiorę sie do lekarza zobaczę jak.dziś będę funkcjonować poki co jest ok tylko znów coś kaszel mnie męczy może te wszystkie problemy z niedoleczonego przeziębienia
U mnie Junior rusza sie czesto fajne uczucie wczoraj bylam i koleżanki która urodziła 3tyg temu slicznego chłopczyka jaki słodziak już zapomniałam jakie noworodki są malutkie
A jak przed chwilą przegladałam allegro w poszukiwaniu pościeli do łóżeczka ale jest tego tak dużo że nie wiem co wybrać może wy polecicie jakiegoś sprzedawce
Kupiłam sobie na all legginsy ciążowe o jest to teraz moj najwygodniejszy strój są super
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Mulian cieszę się bardzo że wszystko ok.
Sander ślicznie wyglądasz. Piersi mi już chyba nie rosną, za to waga strasznie, nie pochwalę się W ciąży z synem było więcej, czyli jest lepiej, ale jakoś mi nie wychodzi, oszczędzanie.
Dziewczyny coś mi strzyknęło na plecach, między łopatkami. Ciężko mi szyją kręcić, a nawet kurtkę założyć Zawsze smarowałam się Naproxenem, ale teraz nie można. Macie jakieś sposoby? Mnie do głowy przychodzi tylko termofor, albo kot, z tym że tego drugiego ciężko będzie przekonać żeby grzecznie na plecach siedział
Zgaga wczoraj mi nie przeszła, mleko nie pomogło, woda jako tako. Szłam spać z takim dyskomfortem, ale dałam radę. Za to o 5tej obudziło mnie maleństwo takimi kopniakami, że już nie zasnęłam, takie to przyjemne było
- sonia3
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do adaptera do pasow tez zastanawiam sie czy nie kupic, bo mecze sie juz dluzej Joanna ja tez mam problem ze spodniami od poczatku:-) wszystko jakies male u mnie na brzuchu:-)
dziewczyny napiszcie prosze swoja opinie co do okulisty. Bardzo wysiadl mi wzrok i jutro ide do lekarza, nie wiem tylko czy wszystkie badania mozna wykonywac (bezpiecznie) w ciazy, np badanie dna oka??? Moze to gupie ale troche sie martwie.
Dodi ja sie chyba tez skusze na legginsy...pozazdroscilam
Masuska u mnie dziala zimny kompres, moze Tobie tez pomoze? a na zgage migdaly sa swietne:-)
Napiszczie prosze jakie kremy polecacie do ciala, bo mam strasznie wysuszona...
Milego dzionka ,
Sander powodzenia na wizycie a co do piersi moje sa wieksze niz brzuch
- sonia3
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Joanna to jesteśmy ten sam rocznik
Mulian cieszę się że wszystko w porządku
olla ja jestem wierna i byłam też w tamtej ciąży jednemu kremowi od rozstępów
sonia w ciąży chyba akurat dna oka nie miałam-albo nie pamiętam, ale tak to mam je co roku i raczej jest ono bezpieczne
Mi jeszcze piersi chyba rosną trochę a co do ubrań to ja całą ciążę z Marcelem chodziłam w swoich ubraniach miałam kilka takich luzniejszych swterkow i tunik które rosły razem że mną. A jak brzuszek zaczął być większy i przestałam mieścić się w swoje spodnie to kupiłam sobie takie niby jeansy a legginsy na gumce
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Dziewczyny jak w poprzednich ciażach przytyłyście tak koło 30 kilo to w 22 tc ile już było na plus?
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3