- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wpraszam się na kawę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
- sonia3
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
SANDER za pol roku tez poprosze o przepis i zjem sama pol nawet moze mnie mdlic
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Sander jak wypieki? Pavlovą uwielbiam, robić i jeść Kurczaka na butelce już nie robię, bo strasznie piekarnik mi się brudzi. Myślałam że to juz wyprawka dla maluszka:) Dobra widziałam zdjęcie, jest cudna:)
Kejt nie wiem co przeżyłaś, mogę się jedynie domyślać. Straszne jest to że my kobiety czasem musimy tak cierpieć, bo miłość matki w/g mnie jest najsilniejszą. Mimo że te moje dziecię doprowadza mnie nie raz do szału to dałabym się za niego pokroić. Tak jak piszą dziewczyny, staraj się myśleć pozytywnie, ten maluszek tego potrzebuje.
Honka zdrówka Artkowi, a który miał szczepienie?
My dziś znów w trasie, tym razem Olsztyn i tam trochę pierdołek typu gniazdka, klamki, 2 kinkiety. Nic więcej mnie nie zachwyciło.
Podstawowy rabat to -40%. Po wyborze w koszyku wpisujecie kod RABAT25 jeszcze -25% i po tym wpisujemy jeszcze hasło DZIECKO i mamy jeszcze -20%. Kupiłam młodemu kurtkę za 58 zł + kw, a że nie wiedziałam jaki rozmiar to kupiłam 2 116 i 122 Kombinezony dla maluszków też są.
Ja mam tą www.smyk.com/catalog/product/view/id/169...ub-kurtka-chlopieca/
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Prywatnie mogła bym iść do polskiego ginekologa ale najbliższy przyjmuje w Londynie, a to dla mnie za daleko
Masuska Adam miał szczepienie, mówi ze rączka jeszcze trochę boli ale już się naprawila
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
PS. Jutro owsiankę zaserwuję sobie na śniadanie
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
gotuj.skutecznie.tv/2014/05/dacquoise-ve...las-vel-tort-bezowy/
O
Ja krem robie z 2 kremowek z biedronki po 330 ml i 2-3 łyżki cukru pudru. Można dodać jeszcze mascarpone 250 gram - wtedy jest jeszcze lepszy. Na blat bezowy nakładam 3/4 kremu, na to drugi blat, reszta kremu i owoce - najlepiej maliny, truskawki i posypać cukrem pudrem. Blaty można też kupić.
A kurczak na butelce wspaniały!! Cały zjedzony! Tzn ja zrobiłam na słoiku i dziś chyba zrobię drugi tak mi smakował!!!
Ja kurtek na zimę akurat mam Dla Isi. A dla maluszka jak będzie chłopak to musze kupić.
Musaska czyli urządzasz??
Moja Isia chora gorączke dostała w nocy... I nie wiem czy to pęcherz czy biegunka... Bo wczoraj była raz i dziś tez raz. Jutro lekarz.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ten jest zarezerwowany na mamy urodziny w czerwcu www.mojewypieki.com/przepis/tort-bezowy-...rbarem-i-truskawkami
A ten to robię na różne okazje www.mojewypieki.com/przepis/biala-pavlova .
W sumie to to samo ale inne dodatki:P Polecam Ci spróbuj ten z rabarbarem i truskawkami, obłędny
Z urządzania to mi zostało jeszcze pomalować 2 pokoje i korytarz + położyć panele, a dalej to już meblowanie.
Inezka nie ma za co, sama skorzystałam i myślę że świetna oferta. Szczególnie że kilka dni temu oglądałam tą kurtkę dla młodego i b. mi się spodobała. A te kody to mi tylko umiliły zakup. Teraz też w lidlu będą kurtki od 03.10 za 49 i 59 zł www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1300 , ale ja czekam na ich spodnie ocieplane na szelkach, są genialne.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie bezsenność dopadła od 2:30 nie śpię i do tego pada deszcz, znowuż dzień bajkowy przed nami
Adam ma kurtkę z Lidla - narciarską i jest super 2 sezony w niej chodził a teraz to chyba dla Artka będę ją zakładać, bo Adam ma 3 kurtki zimowe a Artek 1 a ta z lidla jest na 2-4 lata to na obydwóch dobra
Sander zdrówka dla Isi
- sonia3
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
MENA tak tylko dieta ale za 2 tygodnie dowiem sie czy to wystarczy, bo sa skoki...
SANDER usciskaj Isie i zdrowka zycze.
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale dziś ładnie. Przyjemnego dnia!
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widocznie tylko mi się nudzi w niedzielę chłopcy śpią, M w pracy, a ja buszuje po necie i wyszukuje różne różności dla dzieci
Co sądzicie o kamerce do dziecięcego pokoju??? właśnie znalazłam całkiem tanią i się zastanawiam
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sander zdrówka dla córci.
Dziś mam 6 rocznicę i z tej okazji mieliśmy jechać do kina, ale mąż w pracy, za to próbuję zarezerwować bilety na przyszły weekend, ale są niedostępne... Nawet nie mam werwy żeby coś ekstra na kolację zrobić. Nawet młodego na dwór nie mogę wygonić, jak siadł z lego to już do wieczora nie odpuści.
6 lat temu o tej porze ubierałam suknię