- Otrzymane podziękowania: 16
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
Postaraj się myśleć pozytwnie dla maluszka którego nosisz w sobie teraz będzie dobrze zobaczysz... trzymaj się kochana
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kejt forum jest po to żeby siebie wspierać nawzajem, zwłaszcza w tych trudnych chwilach
Ściskam Ciebie mocno, współczuję Tobie przeżyć, Bóg bardzo Was doświadczył. Wiktoria jest w Waszych sercach i pozostanie tam na zawsze. Z czasem będzie Wam lżej, przyzwyczaicie się do tego bólu. Już w lutym będziesz ściskać swoją drugą córę w ramionach a Wasz dom będzie przepełniony dziecięcym śmiechem i miłością
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A ja znowuż mam górę prania ale raz w roku pilnuję Mikiego za ciuchy po nim no i to jest ten weekend ehh ale jak zwykle bardzo się cieszę, bo mam masę firmowych ciuszków w bardzo dobrym stanie dla Adaśka
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Kejt bardzo mi przykro, aż się poplakalam czytając Twój post , nie wiem co napisać bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, mogę sobie jedynie wyobrażać co czujesz. Ale Wiktoria tam z góry na pewno was pilnuje i czuwa nad Wami jak również nad Waszym Maluszkiem. Ściskam Mocno chociaż tylko wirtualnie :-*
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Wasz Aniołek czuwa nad Waszym maleństwem i na pewno dopilnuję, żeby finał był szczęśliwy bo zasłużyliście na to!
Moja mama poroniła 3ciąże. Brata urodziła w 35tygodniu i pewnie by żył, gdyby lekarze nie popili i wymienili tlen w inkubatorach! Udusiło się 4-dzieci.
To były inne czasy, opowiadała nieraz o bólu i o tym, jak to przeżyła. Później urodziła mnie i brata, było łatwiej i do dziś jeździmy na cmentarz
Boi się bardzo moich ciąży bo nawet po tylu latach, martwi się, że historia się powtórzy...
Sander śliczna ta wyprawka
Mena U fryzjera- ścinałam, cieniowałam bo mam bardzo bujne te moje włosy i oczywiście farbowałam. W wolnej chwili wrzucę zdjęcie
Honka Twarda sztuka z Ciebie to i tym choróbską się nie dasz i jestem pewna, że synkowi szybko przejdzie. Ściskam
Teraz idę z córką na występ z przedszkola na Zamek. W przerwie występujemy.
Rodzice zwrotki śpiewają, a dzieci refren
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A czasy się zmieniły dzieci urodzone w 35 tc raczej nie trafiają do inkubatorów , Adam urodził się w 36+1 i po 4 dniach była już w domu, a Artek w 32+1 i w inkubatorze zamkniętym spędził 1 noc, później 1 tydzień w inkubatorze otwartym kolejne 3 tyg w łóżeczku z podgrzewanym materacem
Sander poproszę opinie na temat baldachimu mam na oku pościel z baldachimem i cały czas zastanawiam się kupić i czy nie będę żałować
Dziewczyny myślicie że w ciąży może brakować cukru??? zauważyłam, że jak boli mnie głowa i mam mroczki przed oczami muszę zjeść coś słodkiego i mi przechodzi, to się jakoś bada??? kurczę to moja 3 ciąża w UK i jestem za wszystkim do tyłu
- sonia3
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Sonia doskonale Cię rozumiem, mnie najgorzej denerwowały teksty nawet moja mama tak mówiła ,, nie przejmuj się jeszcze będziecie mieć dzieci ". To prawda będziemy mieć ale nie da się zapomnieć o tym konkretnym jakby go nie było. To było straszne, że chcieli pocieszyć a jeszcze gorzej dołowali.
- sonia3
- Wylogowany
- gaworzenie
Honka jezeli chodzi o cukier to moze tak byc, przy spadkach a kiedy masz badanie krzywej cukrowej? ale nie denenerwuj sie najlepiej zapytaj na konsultacji?! co i jak. a przeziebione dziewczyny jakby ktoras kaszel silny miala to polecam (tylko nie przy cukrzycy!!!!) rumianek z miodem dziala, mnie polecala jakis czas temu lekarka jak sie dowiedziala ze w ciazy jestem, no ale potem juz nie moglam Trzymajcie sie cieplutko
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sonia w UK nie badają krzywej cukrowej, dlatego jestem taka zielona w takich sytuacjach, konsultację mam dopiero w listopadzie
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
sonia o rumianku z miodem nie słyszałam. Ja się lecze tzn mąż mnie faszeruje mlekiem z miodem i czosnkiem i dodatkowo pije syrop z pędów brzozy
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Musicie w to wierzyć a uważam, e nasze forum jest dobrym miejscem na wyrzucenie smutkow i żali czasem obyć człowiek jest nas w stanie lepiej zrozumieć niż bliscy
Każde dziecko dla swojej matko bez względu czu tp 6,10,20 tydzień ciąży jednak zostaje w sercu napewno im jest większe tym trudniej
Pozdrawiam serdecznie ściskam
- sonia3
- Wylogowany
- gaworzenie
Mena ja mialam W 9 tygodniu taki kaszel ze godzinny atak sie utrzymywal i wtedy wlasnie bardzo mi pomoglo wypicie takiej cieplej mikstury. Tylko to ma byc z duza iloscia miodu.
Mavi to fakt, takie wsparcie jest mega potrzebne. a STRATA MALUSZKA zawsze bardzo boli....Dzieki
KEJT wybacz troche podpielam sie pod Ciebie ale wszystkie smutne chwile wrocily...
a POKI CO MILEGO DNIA MIMO WSZYSTKO DLA WAS
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6