BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

7 lata 11 miesiąc temu #1052588 przez zubi
agutka my przerabialiśmy ucho dwa tygodnie temu ( Natka w miarę dobrze przeszłą bo bez gorączki) ale dostała antybiotyk i lekarka mówiła że po dwóch dniach dopiero zadziała więc na noc dawałam ibufen bo podobno w nocy boli najbardziej. Natka zasypiała z łyżką przy uchu bo twierdziła że ją wtedy mniej boli :). Zdrówka i cierpliwości.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 11 miesiąc temu #1052590 przez Mulian
Dupa blada, mam złe wyniki niestety. Jeszcze jednego nie ma, nie wiem czy mam czekać aż będzie czy nie....eh

7 lata 11 miesiąc temu #1052591 przez masuska
Agutka zdrówka dla synka a Tobie zazdroszczę ze znasz już termin. Właśnie to mnie najbardziej nurtuje.

Promocja na Pampersy od dziś w Carrefurach, ale nie wiem jakie rozmiary, na pewno 3 sztuk 150 za 84,99

Załącznik nie został znaleziony

A mnie dziś rwa nie daje żyć, boli jak cholera. Zamiast usiąść normalnie i herbatkę wypić to chodzę po domu jak skazaniec w celi. Masakra. No i jeszcze szwagierka mnie odwiedziła z już 3 miesięczną córeczka:) ależ ona słodziutka jest :kiss: Chciałabym już moc Olisia przytulić...
Dowiedziałam się ze mojego gina od dziś już nie ma w szpitalu, az do mojego terminu:(

7 lata 11 miesiąc temu #1052593 przez zubi
Pampki w carefoul są we wszystkich rozmiarach w promocji,dziś akurat byłam i mi się rzuciło w oczy.

7 lata 11 miesiąc temu #1052594 przez Agutka
Mulian a co złe Ci wyszło.
Masuska no właśnie niby wiem kiedy super ale z drugiej strony hmmm . Mam ostatni tydzień na załatwienie wszystkiego .

7 lata 11 miesiąc temu #1052596 przez masuska
Zubi dobrze wiedzieć, wyślę męża, tylko nie wiem czy brać 2ki czy 3ki już na zapas.

Agutka, spokojnie wszystko załatwisz.:) Ja lubię mieć wszystko przygotowane, zaplanowane i frustruje mnie to że niby sama jestem gotowa do urodzenia, a tu nic się nie dzieje. od piątku mąż zaczyna zmianę i boję się że będę musiała rodzić bez niego, albo że w weekend się zacznie, a u mnie są wtedy beznadziejni lekarze :( Coś i ja się dziś dołuję...

7 lata 11 miesiąc temu #1052599 przez Mulian
Agutka ALT wyszło mi 185 przy normie 0-33, a AST 76 norma to 0-32, bilirubinę mam w normie 0,36 gdy norma to 0-1,2, a na kwasy żółciowe muszę jeszcze poczekać na wynik (chyba jutro będzie).

7 lata 11 miesiąc temu #1052602 przez Joanna90
Mulian trzymam kciuki żeby reszta wyszła dobrze. A co Ci lekarz mówił? Będą to jakoś leczyć czy raczej będą chcieli żebyś już urodziła?

Dziewczyny mam pytanie czy macie kupione pokrowce na przewijaki czy będziecie kładły pieluszkę pod przewijanego dzidziusia? Bo się zastanawiam czy zamówić ze dwa pokrowce czy lepiej pieluszkę podkładać :)

7 lata 11 miesiąc temu #1052603 przez Mulian
Joanna od lekarza wiem, że jak choćby jeden parametr przekroczony to do szpitala, tylko nie wiem cyz np. mogę poczekać do jutra czy jeszcze dziś jechać. Jutro miałam jeszcze coś załatwić. W szpitalu podejmą decyzję co dalej, podobno czeka się do 37 tyg a potem już nie przedłuża tylko cc albo wywołuje poród.

Ja nie mam pokrowca, mam za to takie pieluszki z ceratką pod spodem i zamierzam je podkładać.

7 lata 11 miesiąc temu #1052604 przez Agutka
Mulian to nie ma na co czekać tylko do szpitala fru .
Joanna ja mam pokrowiec bo pieluchy mi się plataly

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052606 przez Megi
Muian jedź do szpitala tam Cię pokierują!

Mam na przewijak- dwa prześcieradła

Będę się chwaliła :) Były kwiaty, tort i ....
Dostałam Kino domowe w prezencie :) Z mężem uwielbiamy słuchać różne utwory wieczorami i zawsze robiliśmy to na laptopie. Mój Kochany mąż zakupił kino domowe z głośnikami i teraz mamy oddźwięk, jak w kinie :laugh: Szał! Oczywiście prezent zadowalający mnie i mężulka :woohoo:
Słuchamy dziś muzyki...lalalala

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052612 przez dodi
Witam
Megi wszystkiego najlepszego

7 lata 11 miesiąc temu #1052616 przez Mulian
Wow Megi ale prezent. Super.

Konsultowaliśmy z lekarzem z izby przyjęć, mamy czekać na wynik kwasów żółciowych bo jest najistotniejszy a tymczasem monitorować ruchy dziecka.

7 lata 11 miesiąc temu #1052620 przez olcia1989a
Dziewczyny czy u Was tez jest tyle chorobska do okola?U nas jest jakas masakra w przedszkolu 10dzieci na 25 u siostry syn juz kaszle i tem.38 dziewczynka z jego klasy 40stopni,az sie boje Piotrusia do przedszkola puszczac :(

7 lata 11 miesiąc temu #1052624 przez masuska
Joanna mam prześcieradła, z Pitem na początku kładłam pieluchę flanelowa ale się zwijala i zjezdzala.

Olcia u nas na szczęście ferie sa, ale chorób multum, grypa, ospa, rozyczka, jelitowki, ciągle jakieś info dostaje ze ktoś chory, od wczoraj moi rodzice.

Mulian to czekaj dzielnie.

Megisama bym chciala taki prezent :) Dobry maz :)

Dziewczyny z dzidziusiami jak się macie? Jak ssaki, cycuchy ciągną :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka