BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

7 lata 11 miesiąc temu #1052795 przez honka_18
Ja kupiłam chustę elastyczną, czy będę używać to się okaże. Chłopaków nosiłam w nosidełku łatwiejsze w obsłudze ale kręgosłup boli :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 11 miesiąc temu #1052800 przez mavi31
Ja się boję że źle zawiarze ta chuste więc napewno będę musiała przejść jakieś szkolenie hihi bp już nic nie pamiętam tym bardziej że Bartuś był anty wszystko jedyne co to noszenie do pionu u taty na torsie lub na ręce jak małpka
Jl

7 lata 11 miesiąc temu #1052803 przez Agutka
Honka moja 30 zaczeła się w szpitalu przetrwałą chorobą trofoblastyczną po niej rok leczenia w centrum onkologii następnie kontuzja kolana po 15 latach się odnowiła nie mówiąc o kregosłupie ktory non stop daje o sobie znać o zwyrodnieniach juz nawet nie myślę :)
Justyna tak Radom jest obecnie moim miastem:)
dziewczyny a z jaką waga startowałyście i przy jakim wzroście ? ja 60 kg 168 choć po mnie tych 60 kg nigdy nie było widać mam geste kosci i to daje efekt bo zawsze jak szłam do lekarza i na wage stawałam to kazdy się łapał za głowę ze to nie mozliwe .

7 lata 11 miesiąc temu #1052805 przez Justyna_1709
Agutka, to jak znajdziesz kogoś godnego polecenia, to chętnie skorzystam :) gdzie zamierzasz rodzić?

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052806 przez Agutka
Justyna a Ty tez Radom

7 lata 11 miesiąc temu #1052807 przez Agutka
Zamierzam na Józefowie dlatego że tam pracowałam 10 lat i nie dosyć że wszystkich znam i anestezjologów ginekologów położne to znam szpital i o0ddział czuję sie tam prawie jak w domu hahah

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052808 przez Justyna_1709
Tak, dokładnie Golebiow II.

Rodzić zamierzam w Warszawie, tak jak za pierwszym razem. Ale jeżeli nie uda się jakoś tego zaplanować, to też stawiam na Jozefow

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052809 przez Joanna90
Cześć dziewczyny, u mnie noc przespana, z tym że teraz maż chory, nawet do pracy dziś nie poszedł...

U mnie waga 18 na plusie, w ogóle spuchłam trochę po tych zastrzykach że sterydami, bo właśnie po nich powiększyła mi się twarz, a usta mam już typowo murzyńskie :evil: już mi tak ciężko, ehh

Agutka ja też startowałam z wagą 60 kg i 168 cm :)

Co do noszenia w chuście narazie nie planuję, ale jak Maluszek się urodzi to się okaże jakie będzie miał preferencje :)

Honka super że trafiłaś na fajną położną w końcu :)

Dziewczyny współczuję rwy, mnie czasem łapie we nocy ale jak się przekręcę z boku na plecy na kilka sekund to przechodzi więc na szczęście póki co nie mam z tym jakiegoś większego problemu bo szybko u mnie mija... Ale boli okrponie, wiec współczuję....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

7 lata 11 miesiąc temu #1052810 przez Agutka
justyna Ale jaja fajnie :) Ja mieszkałam na Zamłyniu teraz mieszkam na Kierzkowie za strefą ekonomiczną . A ty gdzie zamierzasz rodzić i do jakiego gina chodzisz:) ????

7 lata 11 miesiąc temu #1052811 przez Justyna_1709
Wyżej edytowalam :) to się zgadalysmy pod koniec ciąży ;) A chodzę do Bator- Gregorczyk - stąd Warszawa. A Ty?

7 lata 11 miesiąc temu #1052813 przez Agutka
Joanna niestety w 38 tyg zaczynaja sie takie jazdy z hormonami ja tez non stop płakałam o pierdoły w taka histerię wpadałam a nawet popłakałąm sie jak maż powiedział mi ze jestem taka śliczna i jakie on ma szczecie ze mnie spotkał i ze pięknie wygladam i ach i och a ja w ryk ze pewnie sie nabija bo ja przeciez teraz taki gubas jestem .

7 lata 11 miesiąc temu #1052814 przez mavi31
Joanna ja tak miałam ostatnio o czym pisałam cały wieczór przeplakalam dziś już dużo lepiej hormony nam szaleją ale myślę że poprostu sie martwimy jak to będzie :) przesyłam duży uścisk misiowy żeby było Ci lepiej
Ja mam 165 cm i zaczynałam z 68kg nigdy nie byłam kruszynka hihi
Wzasadzie to dzięki diecie dowiedziałam się że jestem w ciąży

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052817 przez Agutka
aaaa nie dopatrzyłam :) No tak Batorowa w Wawie pracuje ale spoko dobry lekarz . Ja chodzę do Golińskiego na Focha :) No ale to dobrze ze w ogóle sie zgadałyśmy moze kiedyś uda się spotkać i poznać maluszki ze sobą:) Ja ogólnie nie mam za wielu znajomych w Radomiu bo pochodzę ze swietokrzyskiego . W Radomiu jakoś na chwilę mieliśmy zahaczyć a w koncu otworzyliśmy gabinet i wybudowaliśmy dom wiec raczej zostaniemy na dłuzej :)

7 lata 11 miesiąc temu #1052818 przez Joanna90
Aha to pocieszyłyście mnie ze to normalne, bo myślałam że mi się już na głowę rzuciło :evil: dzięki Kochane :kiss:

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052819 przez mavi31
Agutkaa że świętokrzyskiego to zapraszam na kawę przy okazji odwiedzin rodziny hihi Ja jestem z Kielc

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka