BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

7 lata 11 miesiąc temu #1052625 przez honka_18
Megi to się mąż postarał :cheer:

Olcia u nas w przedszkolu i szkole wszy atakują :angry: dobrze ze mam chłopców to mi nie złapią ;) a chora to jak narazie to tylko ja jestem

Mulian trzymam kciuki żeby wyniki były w normie ;)

Jutro rano się do Was nie odezwę :P idę do położnej z chłopakami i siostrą a później do niej na kawę i jeszcze jak mi starczy sił to do sklepu musze iść po czapkę dla Adasia bo w przedszkolu zgubił, a ze sznukami z zaszło roku nie chce bo mówi ze juz z nich wyrósł :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 11 miesiąc temu #1052626 przez honka_18
Joanna ja nie mam przewijaka :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

7 lata 11 miesiąc temu #1052630 przez Agutka
Olcia u nas to samo na 25 dzieci 8 no od jutra 7 bo mamy wirusowe zapalenie u nas w szkole masakra zresztą do okoła to samo jak możesz to go nie puszczaj . Mój pochodził tydz i znów w domu teraz raczej wróci po feriach czyli pod koniec lutego. Nie będę ryzykować że jak wrócę z małą to od razu on chory będzie.

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052639 przez Megi
Witam,
Jest przed 4.00, a ja nie śpię od godziny

Jak noc Wam minęła,czy nas przybyło? ;)

Inezka piękna jest ta Twoja księżniczka!

Mulian daj znać, jak wyniki i co postanowili lekarze

Masuska jak Twoja rwa? Przeszło trochę?

Agutka znasz ternin-trochę Ci zazdroszczę bo my to siedzimy , jak na bombie cykajacej

Mavi jak dziś Twój nastrój?Mam nadzieję,ze lepiej

A ja dziś mam lekarza i dentyste-aktywny dzień się szykuje :whistle: Ale cieszę się wizyta u mojego ginekologa,bo zobaczy jak mój dzidziuś od szpitala urósł

7 lata 11 miesiąc temu #1052640 przez Mulian
Megi ja nie śpię od 1.47 :/. Właśnie wcinam kanapki bo już zglodnialam.

U mnie dookoła też dużo chorych. Mąż podziebiony, mnie gardło boli od kilku dni i właśnie chyba dostałam kataru. Moi rodzice oboje chorzy.

7 lata 11 miesiąc temu #1052642 przez Sander
Megi wszystkiego najlepszego!! Wspaniały prezent!!! To się mąż postarał. Zazdroszczę :blush:
Mulian o której masz wyniki? Przykro mi ale dobrze ze to wykryli w czas.
Mavi ja też mam takie humorki... identycznie! Wczoraj wieczor przeplakalam bo dalej nie wiadomo kiedy mój wraca . A wszystko na mojej głowie... łącznie z ekogroszkiem do pieca i muszę kombinować kto mi przywiezie i rozlduje.
To choroby są paskudne. Jak tam uszko?
Ja potem doślę co mam na przewijak.
Też byłam na wizycie. Wszystko ok i pozamekane.
Niunia koło 3 kg. Ktg 4 lutego. Cc 16 luty. Ale mam przyjść dzień wcześniej. Chyba tam oszaleje dzień przed !!!!

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052645 przez mavi31
Hej kochane
Ja w końcu się uplakalam uszlochalam z mężem się polkucilam i poszłam spać
Co do chorób to mój młody też ma kipe mam nadzieję że go ominie
Straszne te wirusy są
Jak uszko??
Jal mamusie się czujecie? Po kolei opowiadac

7 lata 11 miesiąc temu #1052648 przez Inezka
Hej.
Mała spi, ja szybciutko was poczytalam zamiast spac hihi...malo śpię, prawie wcale bo albo moja nie daje albo koleżanki obok. Z karmieniem srednio bo mi nie leci pokarm dobrze a Natalcia chyba za mała i słaba i umie dobrze rozkręcić sie z jedzeniem wiec dokarmiam ja mm...trudno.Cycki, a raczej brodawki tez mam juz obolale bo mała chwyta jak chwyta...
Dziś powinnyśmy wyjsc do domu jak Malutka nie straciła za dużo na wadze.

7 lata 11 miesiąc temu #1052649 przez Agutka
hej u nas nocka ok, naprawdę wystarczyło zmienić poduszkę i spi się lepeiej. W wc byłam raz w nocy :) chyba sie nie wierciłam bo przebudziłam sie na boku na którym zasnęłam i byłam cała zdrętwiała heheh :) Kubuś już lepiej gorączki brak uszko troszkę boli ale do wytrzymania chyba podanie leków po godz od objawu pomogło.
Megi wow ale małżon się spisał :) Mój obiecał mi ekspres do kawy po powrocie ze szpitala :)
Sander współczuję sytuasytuacji z mężem trochę Cię rozumię bo czasem mój też zachowuje się jak bym nie była w 9 mc strasznie nieodpowiedzialnie . Też wszystko jest na mojej głowie . mój w delegacji nie pracuje ale co dzień od 8 do 20 sporadycznie skonczy wczesniej.
Mavi czasem trzeba się wypłakać ja zawsze jak tak sie oszyszczę to od razu na 2 dzień mama lepszy humor i Tobie tego życzę :)
Mulian zadzwoń do gina i powiedz o swoich wynikach a jak z twoim RR w normie masz ?

7 lata 11 miesiąc temu #1052658 przez kakadu
Mulian przy takich wynikach powinnaś udać się do szpitala i być pod stałą kontrolą, zatrucie ciążowe nieleczone jest niebezpieczne, leczone i kontrolowane jest ok. To ciąża wysoka więc pewnie będą chcieli szybko rozwiązać .

Zyczę powodzenia

7 lata 11 miesiąc temu #1052660 przez Mulian
Dziewczyny konsultowałam z lekarzem z izby przyjęć mam poczekać na ostatni wynik, który jest podobno najważniejszy. Czy dziś będzie czy nie to pewnie i tak podjedziemy do szpitala. Agutka co to jest rr?

7 lata 11 miesiąc temu - 7 lata 11 miesiąc temu #1052661 przez Agutka
Ciśnienie krwi

7 lata 11 miesiąc temu #1052664 przez olcia1989a
Dziewczyny mam pytanie,odebrałam wczoraj wyniki i płytki krwi(PLT)spadły mi do 130 norma 150 zawsze miałam wysokie nawet po 170 a tu taki spadek.Ma któraś też tak?

7 lata 11 miesiąc temu #1052665 przez Mulian
Ciśnienie mam 118/80. Dzidzia we wtorek na usg 140. Do 15 czekam na wynik, potem od razu do szpitala. Mala się rusza normalnie.

7 lata 11 miesiąc temu #1052666 przez dodi
Witam nadal w 2paku i nie zanosi się raczej na szybką zmianę tego stanu
W wtorek mam wizytę jestem ciekawa co powie
Ja nadal mam brzuch wysoko gniecie mi.żołądek wogole ta końcówka już mi bardzo się dluży turlam się jak bańka wstańka
Mulian to nie fajnie.że takie wyniki ci wyszły ja bym pojechała do szpitala bo to niebezpieczne może być dla ciebie i maluszka
Z dobrym wieści wczoraj dzwoniła właścicielka domu że jednak na razie nie sprzedaje domu i możemy tu jeszcze mieszkać z 2.5 roku przynajmniej jeden problem mniej mamy
prawie 3lata żeby coś zorganizować
Miłego dzionka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka