BezpiecznaCiaza112023

Mamusie LUTY 2017

8 lata 1 miesiąc temu #1055196 przez Justyna_1709
zubi, tak właśnie dzisiaj o Tobie myślałam, że już pewnie po ;) Piękną datę ma malutka ;) ucaluj ją od ciotek forumowych

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 1 miesiąc temu #1055197 przez Justyna_1709
To teraz czas na Sander, a potem Mavi Twoja kolej ;)

8 lata 1 miesiąc temu #1055201 przez masuska
Zubi GRATULUJĘ :) Kinga pewnie specjalnie czekała na 14.02 :) Odpoczywajcie sobie, a w wolnej chwili prosimy o foteczkę :) i relację:)

Wczoraj był dzień odwiedzin, nawet nasza pediatra przyjechała, z Olim wszystko ok. A dziś byliśmy na pierwszym spacerku 20 minut, ale zawsze to coś innego niż cztery ściany.

8 lata 1 miesiąc temu #1055203 przez Inezka
ZUBI, moje gratulacje!!! :cheer:
Witamy Malutką :kiss:

8 lata 1 miesiąc temu #1055204 przez Mulian
Gratulacje zubi!!!! Dużo odpoczynku teraz!

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1055210 przez mavi31
Justyna widze pilnujesz listy hihi obyś miała rację
Ja dziś mimo ładnej pogody bez energii posprzatalam domek na jutro sobie zostawiłam łazienki
Bo sił mi brakło
Mamusie które urodziły powiedzcie zabralyscie że sobą coś całkiem nie potrzebnego do szpitala??
Ja cały czas mam wrażenie że czegoś nie mam ale wzasdzie jak sprawdzam to niby wszystko hihi

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1055227 przez Agutka
IZUBI Gratulacje !!!!!!!!!!!!! .
Mavi ja chyba wziełam wszystko potrzebne bo nic mi nie wadziło :)
Moja Zofka dziś w ogóle jakoś spiąca nie jest za to apetyt ma niezły która to pisała ze ziemniaki Karmiac obierała . dziś robiłam to samo :) nie lada wyczyn ale chciec to móc hahah.
Dziewczyny czy wasze maluszki usypiaja same w łozeczku czy potzrebuja przytulików na raczkach????
i czy dajecie smoczek ????

8 lata 1 miesiąc temu #1055236 przez honka_18
Zubi gratuluję :cheer: piękna data ;)

Agutka Kubuś zasypia przy cycu :whistle: ewentualnie w wózku, smoka daje czasami jak widzę ze nie jest głodny a chce sobie pocumkać żeby nie przyzwyczajał się wiszenia na cycu :P

Ja na wyjście ze szpitala miałam kombinezon ale położne nie pozwoliły go założyć :angry: wiec Kuba wychodził w body na dl rękaw, pajaci bawełnianym, skarpetkach, czapeczce i pod kocykiem
A co do kup to jest jakaś masakra, Kuba co puści bąka to z kupa, czasami w ciągu 5 min 3 pampersy musze jemu zmienić. Pupę ma bardzo odparzona linomag nie daje rady, juz dzisiaj mąka ziemniaczana poszła w ruch

My dzisiaj zaliczyliśmy długi spacer nawet w sklepie byliśmy i teraz Mały śpi :silly: Adam czuje się lepiej nawet był w przedszkolu za to Artur z przedszkola wrócił chory :angry:

8 lata 1 miesiąc temu #1055265 przez Sander
Zubi gratuluję!!!!!

Ja juz w szpitalu leżę. Oczywiście duzo miałam na glowie i wszystko w biegu. Jutro Nasz dzień. Na razie wzglednie sie nie denerwuje. Bardzo proszę o kciuki jutro za Nas. Zeby Lili byla zdrowa.
Pozdrawiam!!!

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1055267 przez Inezka
Agutka, moja Natalia zazwyczaj zasypia w łóżeczku sama, ale zdarza się, że wisi na cycku i utula sie do snu i wtedy przekładam do łóżeczka.Czasem w ciągu dnia trzymam ją przy sobie w kocyku,raz dałam ją do wózka. Wczoraj pierwszy raz jej dałam smoczka to krótko miała i wypluła. A jak będzie potrzebny to w razie czego jest... ;)

Też byliśmy dziś ma krótkim spacerze z synem, dumny pchał wózek, nie mógł sie już doczekać :)

Mavi, ja też miałam to co potrzebne w szpitalu.Lepiej nie brać za wiele. Wg mamyginekolog im mniej do szpitala,tym lepiej żeby potem nie prać w kółko...

Sander, mocno trzymamy kciuki!!!! Będzie dobrze :side:

8 lata 1 miesiąc temu #1055273 przez dodi
Jest 3.00 od godziny nie śpię nie mogę zasnąć bo rozmyślam o porodzie i dociera do mnie że to już tuż tuż ..Boję się... jak głupia naczytałam się różnych historii nie zawsze z pozytywnym zakończeniem ..Boję się wywoływania porodu komplikacji ..Dziś rano mam ktg zobaczę czy coś się dzieje bo u mnie póki co bez zmian żadnych skurczy nic dziś termin porodu ale Szymon chyba nie ma takie planu żeby przywitać się z światem
Sander trzymam mocno kciuki za CC daj znać co i jak
Zubi jak się czujesz? pokaż nam tę małą krolewne
Dziewczyny meldować się jak tam dalej w 2paku a może któraś urodziła?

8 lata 1 miesiąc temu #1055274 przez Megi
Hej Kochane,

Dodi nie nakręca się!Wiem,ze łatwo się radzi,jak już jestem po wszystkim,ale przecież 99,9procent porodów kończy się dobrze!
Wizualuzuj,jak tulisz Szymona-wszystko będzie dobrze :kiss:

Sander Twój dzień! 3-mam mocno kciuki!

Moje dziecko śpi w łóżeczku i oby mu to zostało.Do szpitala miałam same przydatne rzeczy.
Powiem Wam,ze jest cudnie-wyrabiam się, moja córka cieszy się z brata, jestem wyspana :laugh:

8 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 1 miesiąc temu #1055277 przez mavi31
Witam po nieprzespanej nocy niestety w nocy miałam straszne bóle ale to nie były skurcze ból tempy jak by mi ktoś coś wyrywal z pachwin plus do tego ból brzucha jak na okres myślałam że to może już alw niestety jak wstanę i rozchodze jest dużo lepiej
Szykuje się na ktg i badanie
Sander trzymam kciuki
Dodi u mnie podobne schizy ale musi być Dobrze

8 lata 1 miesiąc temu #1055279 przez Agutka
Sander powodzenia trzymam mocno kciuki za Was dziewczyny myśl pozytywnie napewno wszystko będzie dobrze .

8 lata 1 miesiąc temu #1055281 przez Justyna_1709
Sander, wszystko będzie dobrze. Szybko pójdzie i za moment będziesz tuliła maleństwo.

mavi, może coś się zaczyna rozkrecac. Daj znać jak po ktg.

To ile zostało w dwupaku? Tych, które się odzywają już chyba niewiele...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka