- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A równo miesiąc temu urodziła sie Natalka Inezki. Droga mamo wysciskaj i wycaluj księżniczkę od cioci forumowych

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olcia1989a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Honka jak zdrowie??
Mamusie co tam u Was?
- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 67

Olcia dziękuję że pytasz nadal się duszę z kaszlu do tego boli mnie ucho ale tak dziwnie bo nie w środku tylko na wierzchu

Dzisiaj znowu przychodzi lekarka zważyć Kubę, mam nadzieję że więcej przybrał i juz nie będzie nas nawiedzała. I od wczoraj Kuba cały czas na cycu a M w pracy

Kubuś w nocy roześmiał się w głos

- Megi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 16
Kochane mamusie 2w1 mocno 3mam kciuki za porody i za to, żebyśmy mogły przywitać już ostatnie dzidziusie lutowe

My dziś przesunięta mieliśmy o godzinę pobudkę,więc wstawalismy o 1raz częściej.Troche niewyspana mamusia już pije kawę zbożowa

- Mulian
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Honka dobrze, że już masz się lepiej.
U nas znów wieczór i noc nieprzespane. Znów trochę gorzej z nielubiana piersią. Mam nadzieję, że jak mała trochę się wzmocni to zacznie chętniej pić z tego cyca.
- Joanna90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 12
Olcia wczoraj był dramat ale nie ma zmiłuj się, mały na sali wiec nie ma że boli... Dziś odrobinkę lepiej, najgorzej sie podnieść, ale już chodzę ciut lepiej niż wczoraj, ale to dopiero druga doba. W trzeciej dobie mam nadzieję że będzie już lepiej...
Na noc dałam małego na noworodki i w końcu odespałam porod, emocje zeszły, bo wcześniej to w ogóle spać nie mogłam i czułam się już jak zombi...
Najgorzej że nie umiem znaleźć sobie wygodnej pozycji do karmienia w szpitalu, a nie mam o co sie oprzeć a jak sie ułożę na łóżku to z nim wstać nie mogę, a nie bardzo ma mi go kto podawać. Ale cycamy i to najważniejsze

Ciekawe jak dziewczyny, czemy z niecierpliwością na wieści!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Inezka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Powodzenia Dodi! I reszta dziewczyn niech tez sie trzyma!!
- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja wkoncu jem śniadanie

- zubi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A ja dziś wyciągnęłam spodnie z przed ciąży bo wiecznie w dresach chodzić nie będę :9 i się zmieściłam ( jupii) pozostało 3 kg z ciąży do zrzucenia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mamy 2 w 1 czekamy na info. Miłego dnia....
- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zapomniałam wcześniej napisać Kubuś po mm nie ma wzdęć, wypija co rano 90 ml i śpi spokojnie 4 h, a po moim mleku strasznie się spina i płacze i ma twardy brzuszek

U nas wieje straszny wiatr, trampoline mi wywiało do sąsiada i Prz okazji połamało i siatkę podatło. No i oczywiście płot do wymiany

- Mulian
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Honka przez takie dokarmianie Piotrek mój się zniechęcił.do piersi i karmiłam tylko 3 miesiace. Także ostrożnie. A z tymi wzdeciami to napisz jeszcze jakie kupki robi i co jesz.
Zubi
zazdroszczę że tylko 3kg ci zostało, mi jeszcze 6-7 i do tego ten tłusty czwartek dziś

Joanna przeslodki

- honka_18
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mały robi kupki wodniste z żółtymi grudkami, a jem warzywa ( prócz grochu i kapusty ) jabłka, banany, zupy, gotowane mięso i tosty z wędliną serem, pomidorami, rzodkiewką i czerwona papryką, no i nabiał .
- Inezka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Zubi, sama nie moge uwierzyć ze pojechalam do szpitala na obserwacje, o 23.10 przyjechalam na porodowke a o 23.28 urodzilam moja corcie

Honka, u nas też wieje, ale nie az tak jak u was ze kosze lataja..mam nadzieje ze ten wiatr przywieje wiosne i ciepelko.

- Justyna_1709
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Dziewczyny w dwupaku, trzymam kciuki, żeby szybko się zaczęło i szybko I łatwo poszło.
I obalam co pisałam. Poród nieindukowany boli tak samo cholernie ;P
U nas dziś wiszenie na piersi. Ale cudnie tak leżeć sobie już po