- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie KWIECIEŃ 2017
Mamusie KWIECIEŃ 2017
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
A wierz mi, ze tez nie jestem fanką zimy i mrozów, ale zawsze czuję się lepiej jak wracam i czuję, że poliki nabierają ciepła, a w moich palcach znów płynie krew,
Nie miej wyrzutów sumienia, tylko powiedz mężowi, że masz słabszy okres itp. Na pewno zrozumie i na pewno będzie wdzieczny za wyjasnienia, bo panowie nie są domyslni. W większosci. Wolą kawę na ławę niz domysły. Trzymaj się, kobieto!
- AsienkaZet
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Mi właściwie glukoza też posmakowała, ale nie dałam rady na raz wypić :/ A po chwili od wypicia tak mnie zemdliło, że myślałam że jednak to zwróce i że bedzei trzeba powtórzyć badanie - poleciałam do WC i siedziałam nad muszlą głęboko oddychając i prosząc żeby nie zwymiotować i nie zwymiotowałam uffff uffff Potem już było dobrze przez te 2 h, ale pierwsze kilka minut po wypiciu było koszmarne
U nas urodzi się Hania <3
Ja też staram się wychodzić, kiedy tylko mogę Wciąż pracuję więc od pon do pt mam spacery zapewnione przymusowe hehehe (droga do i z pracy ) ale jak jest smog to na piechotę nie chodzę, tylko albo autem albo mpk, żeby nie wdychać tych zanieczyszczeń
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ehhh te hormony...
Po wizycie wszystko ok.... Mały waży 1300g ale dalej się nie obrócił... ma jeszcze 2 tyg. Coś mi się wydaje ze się nie obróci ale co tam najwazniejsze ze wszystko ok.
Jak narazie na plusie 11 kg... podobno jeszcze do 36 tyg się tyje potem już waga nie rośnie... może mi się uda zamknąć w 15.
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Inna sprawa, że mały wcale nie kwapił się do wyjścia, a jej tak ciśnienie skakało, że w końcu zrobili jej CC.
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja i tak będę mieć cesarke wiec ułożenie płodu nie jest tak bardzo istotne ale ... wole jak się obróci niech ma być tak jak w "książkach piszą" hehe
Powiem wam że im bliżej terminu tym bardziej się boję... w pierwszej ciąży nie wiedziałam że skończy się cesarka i tak było lepiej.... a teraz dziwnie będzie. .. będę miała termin na kiedy mam się zgłosić godzinę na którą będzie zabieg... a nie ze wody odeszły albo że skurcze... niby wszystko bede wiedziala kiedy ma byc ale ja wolałam jak natura decydowała.
Ja juz zakupiłam wozek... ciesze się jak cholera... jeszcze tylko lozeczko z większych wydatków i koniec.
Ciuszki wczoraj koleżanka mi przywiozła. ... jeju 3 reklamowki tego jest masakra jakas od wczoraj ciągle piore i prasuje
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Miluniaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A to mój brzusio dzisiaj...
Wczoraj lekarz mi powiedział ze mam kategoryczny zakaz noszenia córki (11.5kg) tylko ciekawe jak ja mam funkcjonować. .. włożyć do krzesełka do karmienia, włożyć do wanny.... liczę ze mimo sporadycznych podnoszenia dotrwam do terminu.
A wy jak tam?? Ktora wizytuje w najbliższym czasie??!!
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- GosiaO
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Lekarz skierował mnie do diabetologa, a mąż zarządził, że dzisiaj jest mój ostatni dzień ze słodyczami i koniec! ;-( Masakra... No cóż, wytrzymam te parę miesięcy, ale będzie ciężko. Właśnie szukam glukometru - bo mam zakupić - i od juta będę prowadzić zapiski: co jem, kiedy itp.