- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie KWIECIEŃ 2017
Mamusie KWIECIEŃ 2017
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja po sylwestrze wymeczona, moja córeczka padła o 19 i tak co godzinę 1 dziecko zasypiala a ja poszłam spać po 2... synuś w brzuszku dokazywal całą noc ale ciągle coś jadłam a to sałatka a to chipsy... wiec pewnie co chwila nowa dawka energii mu dochodzila
Milego wieczorku
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja dzisiaj zaplanowałam wielkie sprzątanie po świętach i sylwestrze, a tu brak siły i słabsze samopoczucie. Dałam radę jeden pokój ogarnąć - reszte chyba zostawie na jutro
Któras z was pytałam o sklepy z ciuchami. Jak macie rodzinę w Niemczech to polecam wam ten sklep: www.ernstings-family.de . Dobre gatunkowo i nic się z nimi nie dzieje po iluś tam praniach. Warto na wyprzedaży kupić, bo są wtedy fajne okazje. Mi moja Mama wysyła sporo i naprawdę jakość super - lepsza np od H&M. Ja bardzo lubię ciuchy też marki Tesco dla dzieci, mam parę z ZARY i H&M. Zdarzało mi się kupować też w second- handach gdzie są ubrania właściwie z metką i nieznisczone i bardzo często trafiałam na marki next, tu, george i jakieś jeszcze inne zagraniczne. Nie wiem jakie macie podejście ale mi to nie przeszkadza, bo dzieci szybko wyrastają z ubrań a czasem naprawdę trafi się fajne rzeczy.
Marysia moja córa też padła o 19, ale budziła się często przez fajerwerki.
- GosiaO
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja dzisiaj podobnie mam spadek formy, jakoś trudno się ogarnąć choć powolutku coś tam robię
Po Świętach zaatakowała mnie wirusówka, sylwester u nas spokojnie, byliśmy na domówce ale chwila po północy już byliśmy w domku ))
Kupiliśmy pierwsze ciuszki naszej Kruszynce i bardzo dziękuję za podesłanie artykułów na blogu, dla mnie bardzo się przydały - chociażby nie znany był mi fakt, że po porodzie musimy mieć akt mojego urodzenia i całe szczęscie ze już wiem bo będę w swoim mieście w styczniu i zajmę się tym
Mam niesamowite skurcze łydek, wczorajsza noc to co godzinę aspargin zaczęłam łykać i wprowadziłam więcej wapnia w posiłkach z nadzieją że minie...
Dziewczyny czy korzystacie ze szkoły rodzenia? Ewentualnie jakieś może linki z informacjami regulowania oddechu czy innymi ciekawymi informacjami???
Pozdrawiam ciepło
- Mala_ewa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ćwicz przeponę - to pomoże przy porodzie
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiu dobrzegu ze wychodzisz... napisz czy aby na pewno wyszłas. Porodówka robi wrażenie
Dziewczyny czy ktoras ma już upatrzony wozek?? Może któraś coś polecić? ? Bo ja chcę coś wybrać ale nie mam czasu poczytać które fajne a ktore tylko bajerancko wyglądają. .. ja co nieco będę kupować używany ale na olx naprawdę super okazję sie zdarzają wiec po mału się rozglądam.
U mnie biało za oknem zima w pełni ale nie jestem już w stanie sama wyjść z córką na spacer wiec siedzimy w domu i czekamy na męża.
- Paula1704
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 7
Marysia a ty będziesz kupować wózek używany czy jakieś inne rzeczy?
Ja mam jutro wizytę i już się doczekać nie mogę! Bo wydaje mi się że mała ostatnio się coś mniej rusza. Ale mąż stwierdził, że czym bliżej wizyty to zawsze sobie szukam jakiś "problemów" i w sumie chyba ma trochę rację Ale mimo wszystko dobrze, że jest wizyta, to mam nadzieję że się uspokoje
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja jestem zakochana w wozku tutek grander play... ale cena dla mnie za wysoka a niestety używek bardzo mało jest i szybko się rozchodzą. Tzn ja bym tyle nie dała za wozek wole wydać na co innego. Ja jak się interesowałam w 1 ciazy wózkami to pamiętam ze lepsze są 4 kołowe od 3 i najlepiej pompowane koła wszystkie...
Z Basia miałam też ciuszki z "ciuszkow" i teraz tez jak mi się udaje to kupuje jakieś perełki ubraniowe dla Malenstwa. Najczęściej angielskie marki niektóre nawet z metka sklepowa i spięte w wielopak mi się udawało znaleźć. .. przynajmniej nie było mi żal wyrzucic jak np była kupa po pachy
- nadinchen
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia1616
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marysia87
- Wylogowany
- pierwsze słowa